Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiakk

mam dość tej wizyty Papieża

Polecane posty

Gość no ************************
znam wszystkie powieści Umberto Eco , Kod tez przeczytałam , ale nie zostanę fanatyczką modłó na trwce w tłumie gotowym mnie zadeptać byleby do Papa mobile się dostać:P:P:P A te transmisje faktycznie są trochę upierdliwe i za dużo ich jest ale można przeżyć :P Natomiast utrudnienia w ruchu i ograniczenie praw obywatelskich to już przegięcie :P przeciez mamy wolna wolę no nie ?????????????

Gość Macie rację...
Czy są dowody na to, ze Bóg natchnął apostołow do spisania Ewangelii. W Biblii pisze, że "wszelkie pismo jest natchnione przez Boga..." (2 Tymoteusza 3:16).

Uuuuuuuuuuuuuuuu! Nie przeczytalas dokładnie co napisalam Ja nie twierdzę że cały Kod jest prawda. Cała akcja jest fikcją. , ale oparta o pewne , ukrywane przez kościół prawdy. Przeczytaj książki Laurenca Gardnera... oparte na dokladnie udokumentowanych zrodlach. Ale sądząc o poziomie twoich wypowiedzi- nie masz zwyczaju czytac takich pozycji, a wiec szkoda dyskusji...

Gość jateżtakmam
a ja wam się dziwię, właśnie wyjęłam z barku winko i popijam. Jaki problem?

Gość jateżtakmam
chyba wszyscy się upili???

Gość to okropne
Jak posły-osły nie chca pić, tylko sie modlić, to niech tak robią. Dlaczego jednak mnie odmawiają piwka po całym tygodniu ciężkiej pracy? I nie piszcie, że w miastach, gdzie nie ma papieża, można kupić alkohol, bo NIE MOŻNA! Jak ktoś siedzi cały dzień przed telewizorem, to może słyszał o planowanej prohibicji, ale ja nie znam nikogo, kto słyszałby o tym wczesniej i zrobił sobie zapasy piwa. I nie wmawiajcie mi, że jestem alkoholiczką, bo to bzdura. Jadę na grilla, wyjazd planowany od miesiąca, a tu nici z piwa. Czemu to ma służyć?

Gość Wujek Samo Zło
Nieh schyje Łhupiesch!

Gość wrrfkho
Papież miły CZŁOWIEK ale to nie usprawiedliwia klamstw kosciola.

Gość do to okropne
DO TO OKROPNE... wiesz nie trzeba oglądać cały dzień TV by wiedziec ze od dawna ogłaszano zakaz. Wystarczyło raz dziennie oglądnąć jakies wiadomości/fakty :)

Gość Wojo
Papiez chyba czuje, że koniec kościoła bliski, bo wyglada na przestraszonego i prosił o modlitwe za siebie i kościół.... W/g Maliachiasza jet to papierz "chwała oliwy", czyli oliwa wyplynie na wierzch..

Gość Wujek Samo Zło
i upadnie Babilon wielki!

Gość Niestety ..............
to Polacy robią z siebie idiotów, jak slyszę, że mówia czy Papież mrugnął prawym okiem o 8 rano, a lewym o 12-tej to mnie ponosi ... Chcą na siłę z niego zrobic idola. Papiez jest na pewno zakłopotany i skrępowany tą całą sytuacją i tym wielkim szumem, przepychem i próżnością... Po co to komu ? Bogu na pewno nie jest to potrzebne. Nie dziwię się, że opatrzność boska nad nami nie czuwa ...

Gość wstydz sie autorze i nierob
obciachu warszawiakom,zachowaj to dla siebie,bo wszyscy kochaja papieza,to wyjatkowa osoba i cały swiat ie cieszy,nie tylko Warszawa!!!

Gość ja niecierpie ksiezy i kosciol
-a bo zrobili z niego instytucje niemal finansowa i to mnie razi,ale papiez to inna sprawa to dla mnie autorytet

Gość zniecierpliwiona
Na świecie dzieją się strasznerzeczy. W ciągu ostatniego tygodnia było 200trzesień ziemi... A w wiadomościach tylko jeden fanatyzm!!!Nic ich nie obchodzą tragedie ludzi..

nienawidze papy i wojtyly i benedykta,jak mozna jechac do afryki i wmawiac lodza zeby robili bez nawet jak maja HIV