Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakotaka

czy powiedzieć lub kiedy??

Polecane posty

Gość jakotaka

Za miesiąc bronie prace mgr.Obecnie jestem w 15 miesiącu ciąży.Zastanawiam się czy powiedziec o tym mojej promotorce,a jesli tak to teraz czy na obronie??Myślicie że agodniej mnie potraktują z tej okazji???

Gość tretey
15 miesiac ciazy??:classic_cool:

Gość hb
co to za ciaza ze trwa az 15 miesiecy.....zartuje wiem ze to pomylka

Gość jakotaka
Hihihi mała pomyłka:)Oczywiście że 15 tydzień.

Gość hmhmhmhm
słonica jakaś?? :D

Gość hmhmhmhm
po co mowić??? I tak będzie dobrze, obrona to pikuś...poradzisz sobie ;-)

Gość jakotaka
No dobra dobra,już koniec żartów:)A teraz proszę o radę,bo sprostowanie już było :P

Gość powiedz pewnie
ale tak jakos mimo chodem"ooo pani profesor tak sie stresuje a w moim stanie nie powinnam.Jestem w ciazy:)"

Gość pijaczyna
a po co mowic.i tak pewnie obronisz sie bez problemow.

Gość powiedz pewnie
swoja droga obrona to faktycznie pikus ;)powodzenia

Gość jakotaka
Obrona to pikuś.Niby tak,ale to jednak stres.A jak się zdenerwuję to od razu boli mnie brzuch,a potem przez kilka dni nie moge dojść do siebie:(Więc po co narażac dzidzię na niepotrzebny stres.Jak myślicue,dadza jakąs taryfę ulgową z tej okazji?A w komisji mają same kobiety siedzieć,więc może warto...

Jeśli sama napisałaś pracę, nie powinnaś mieć kłopotów z jej obroną. Mówienie o ciąży promotorce, to wybacz zachowanie godne pryszczatej piętnastolatki, a Ty z nią przecież nie masz nic wspólnego. ;)

Gość jakotaka
Hmmm łatwo powiedzieć,jak sama napisałam.Tyle tylko że u nas w tym roku odchodzi sie od zadawania pytań z pracy.Daja do opracowania ok 70 zagadnień,gdzie w każdym zagadnieniu można zapytać o kilka rzeczy.A do tego kazali powertować troche notatki z 5 lat,bo nie wiadomo o co zapytają.Więc jak sie nie stresować i myslec że to pikuś???Fakt nie mam 15 lat,ale się boję,żeby to nie zaszkodziło mojemu dziecku.Bo ja z natury i tak jestem nerwowa,a tu jeszcze tyle stresu.

Nigdy tak nie ma, żeby szanowna komisja:D zadawała pytania tylko z pracy. Kiedy broniłam swojej - zadano mi kilka pytań; tylko jedno dotyczyło pracy. Mam nadzieję, że znajdziesz czas żeby powertować nieco notatek. A swoją drogą, i tak traktują ulgowo tę Twoją obronę, skoro masz możliwość powtórzenia wiadomości z notatek :) Będzie dobrze, tylko przestań sama nakręcać się na niepowodzenie. Pozdrawiam 🌼 :)

Gość justalala
mim zdaniem to twoja prywatna sprawa i czasem mozesz pogorszyc sprawe jak np trafisz na zazdrosnice albo bedziesz myslec ze zdałąs bo ona cie inaaczej traktowała tak czy tak bedziesz sie stresowac a zdasz z pewnoscia powodzenia masz wirtualnego kopa odemnie:)

Gość jolka-mariolka
Ja bym nic nie mowila bo i po co? Ja jak powiedzialam to mnie jeszcze mocniej maglowali bo babki sa zazdrosne i wredne.

Gość jakotaka
Dzięki za wypowiedzi.Może i macie rację.Babki to nie wiem czy zazdrosne będą,bo 2 są juz daaaaawno babciami,po 60 zapewne.No ale zobaczymy co będzie.Chyba że zemdleje przed komisją,to wtedy wyjścia nie będzie:D Pozdrawiam

A ja tam bym się nieźle przygotowała i na luz nie liczyła.Kiedy byłam w ciązy ( 6 miesiąc)była obrona pracy ,brzuszek było widać,zero ulg i z tego jestem dumnna że zdałam,jak zdałam a nie że na litość mnie wzieli.Tak czy siak już ludzie nie zwracają czy w ciązy czy też nie,czy jest kaleką czy tez nie itd jest znieczulica i nikogo nic nie obchodzi

A dlaczego mieliby dawać komukolwiek taryfę ulgową z tytułu ciąży????Ja w zaawansowanej ciąży podchodziłam rok temu do sesji i dostawałam białej gorączki, jak na wejściu mi mówiono-\"to może 4 i dam pani spokój\". Nie po to siedziałam tydzień ucząc się do egzaminu, zeby mnie teraz ktoś olewał, bo ja jestem w ciąży. Ciąża to nie choroba i ja chciałam, aby przede wsyztskim ludzie widzieli we mnie osobę, a nie brzuch...