Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia C.

H.U.R.R.A!!! Dwie kreski na teście-LUTY 2007 -ZAPRASZAM!

Polecane posty

Witam witan,tez dołączam sie do zyczen dla Lei i Lenki🌻🌻 Własnie obejrzałam nowe fotki Siwka i Natalki,no bombowe obydwie!!I Jonka ma rację,cały tata Twoja Natalka!!!To ponoc lepiej,bo wróży szczescie,ale mam nadzieje ze i Monia bedzie w zyciu szczesliwa:D Tak jak jej wersja OLD ;-):D:D Szyt no to ale szok z tym spaniem, ja az tak dobrze nie mam jak wy........:( A gdzie reszta,co??Buty na jutro szorujeta? ;-)

Jonka. Kasia dzięki za komplementy....no ja tak marzyłam o dziewczynce z brązowymi oczkami tak jak ja....ehhhh a tu blondyna niebieskooka, tatuś sie śmieje ze to nie moja córka tylko jego bo do mnie nic nie podobna:) oczywiście odemnie tez najserdeczniejsze zyczonka dla małych dam Leii i Lenki 🌻 Szyt jak Ty to zdziałałaś ze Ninka sama śpi całą noc???????podpowiedz plissss :D chociaz ja to narazie moge tylko marzyć o tym by mała spała całą noc bo jeszcze do cyca sie budzi.... Ale wiem ze Pati podsyłała jakiegoś linka zeby dziecię spało całą noc zapodajcie to znów bo nie mogę znaleźć a raczej nie chce mi sie szukać :P Kasiu fotki Kuby super :) i popieram co powiedziały dziewczyny córa podobna do ciebie ze szok, powodzenie będzie miała....;) A Kuba w roli Mikołaja z odkurzaczem wypadł super:) chyba musisz mu kupić prywatny odkurzacz na gwiazdke:) mój bratanek juz taki posiada bo tez to była jego ulubiona zabawka zawsze:) Z nati objadłyśmy się zupką zacierkową i naleśnikami....mniam i czekamy na tatusia -juz powinen być.....

a ja jak wyruszam do wawy albo do płocka to zawszę muszę odwiedzić Auchan tam są super ciuszki dla dzieci i ceny też oszałamiająco niskie:) ostatnio kupiłam Nati komplet:kamizelka, bluzeczka i spodnie sztruksowe za 25zł!!! normalnie w szoku byłam:)

Lenka jeszcze dla Ciebie 🌼 od nas i 👄 calusek rośnij zdrowo!!! a mój Oli już w pieleszach nyna od ,pół h dziś nie położyłam go na popołudniową drzemke,bo na spacerku czy w aucie gdy wybywamy do sklepu to nie bede już kombinować, i już o 19 sie kąpalismy i zasnął juz na butli, a tak to wojuje jeszcze ok 40 a teraz to juz wogóle bo stoi i skacze to co chwile jest łaaaaaa bo nie wyrobił zakretu i uderzy sie główka w szczebelki i jak on ma zasnać i sie wyciszać, przecież nie przyszyje do prześcieradełka:D, przyznam sie że spodziewałam sie dzikich wrzaskow z przemeczenia nie obyło się bez pogniania, ale uszło nie gorzej niż zazwyczaj, no tylko że te drzemki też sobie skraca coś ostatnio, i przeważnie bylo to lulanie na siłę a dziś już nie mogłam gdy moję skarbu wyciaga moka i wciska mi do buzi albo wstaje na \"4 łapy\" i mówi aaaaaaaaa to jak mam mu wmówic jeeeeeeesteeeeeeeeś spiaaaaaaaacyyyyyyy:D:D:D:D:D:D:D mam wrażenie że wyszła nam 2 górna, kły też już widoczne a jedynki namacalne, moja mama sie śmieje ze to jedynka tylko bedziemy mieć taki rozstaw:O:D, bo np moj braciszek tak miał, maaaaaaaaatko nie, ale nie sądzę bo jest zaraz obok kła wiec to musi byc dwójka:):):), Jonka uchachałam się z tych wzdychaczy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D lepiej nie mogłaś tego ujać że nawet jak Ty chcesz coś kupić to się nie dopchasz bo inni muszą obejrzeć:D:D:D:D:D:D:D:D KAsia nie mów o obżarstwie bo dziś tak zaszamałam obiad że potem kwiczałam z bólu brzusia jak moja św pamieci świnka morska gdy zeżarła reklamówke świerzej trawy, dlatego miała tak ogromny brzucholek i szybko mi padła, :O wiec chyba lepiej se żawolać:P

nie wiem czy juzsie chwalić, czy jescze nie, żeby tylko nie zapeszyć, moja mała od niedzieli zasypia samatzn na wersalce ja leze koło niej a ona zasypia potem przenosze ja do łzeczka, a do tej pory usypiałam ja w lezaczku, szok, postanowiałm dzis lezaczek umyc wyprac i złozyc i oddac, mam nadzieje ze bedzie dobrze po 2 moja mała spi oststnio do ok 7rano to dopiero szok nad szokiz jednym budzeniem sie na jedzonko ok 4 rano, dla mnie to rano jzu bo do tej pory to o tej godz bawiłysmy sie siwek- u nas to samo nie mojhe dziecko czarne i w ogole cały tatuś, dobrze ze chociaz ja urodziłam to wiem ze jednak moje hihihi

świetny komplecik Siwku i jaki twarzowy,a na tym foto to juz Nati szczególnie Tati :D Tez Wam zazdroszcze,bo Kuba sie popsuł ostatnio,zobaczymy jak dzis.Chcaca Ty to mnie wybitnie nie lubisz,bo wciaz tu maila dla Ciebie wstawiam a Ty nic😡 petra@hot.pl

A oczywiscie czytając kirsten kwiczałam ze smiechu(szpara i świnka morska). Oj Kirsten,mi to sie akurat szpary miedzy zebami baardzo podobaja i krzywe zeby u dorosłych.Nie dzierżę takich równych jak spod igły,czyli po aparacie.No btak mam i już:P

Śliczny, Natalka wyglada w nim bardzo elegandzko:):):):):), a ja czekam na męża, a was gdzieś wcięło, a gdy on bedzie w przyszłym tygodniu okupywać kompa to sie pewnie rozpiszecie:P:P i słucham se światecznych piosenek:):):):):)

KASIA szpARY:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:DD nie no takie sciete od protetyka jaak żywopłot mojej sasiadki są bleeeee:P:P:P:P:P:P

kirsten siedze z tu przed kompem z kiełbasa,bułka,musztarda i kola i sie zakrztusiłam ze smiechu przez ciebie:D

KASIULA dlaczego pies??????? no bo ja tu czekam na was właśnie jak jakiś psiok a was ni......ni słychać hau hau, a przyszłym tyg sie nie dopcham a za pol godx wraca i nawet mu kanapek nie zrobilam jeszcze:P:P tak czekam:P

ee no tak sie mówi:D:D Kirsten ile i jakie kaszki Mati zjada?W ogóle opisz mi kochana dobowe menu,ok?

ja mam Oliśka, Ty nie jedzz tej bułki no chyba że bez mafła jest:P:P jak to really do mnie to OLi wstale głównie ok 8 za 5 albo 5 po:):):) ,,,,,,dostaje mleczko 220ml potem tak ok 10-10,30 .........owoc, deserek soczek rozcieńczony, ciasteczko(nie zawsze) i drzemka po tym kiedyś zaraz, teraz po 11 zależy jak zawoła ok 13......obiadek ok 16-16,30 kaszka kupuje z Hipp ale daje 4 łyżki na 150ml a nie 6 bo Oli lubi rzadsza a nie suche zalepiacze, z polski gdy miałam zapas zapomniałam jak sie nazywa:P to też robiłam rzadsza i dodaje do niej ze 2 łyżeczki deserku owocka, i gdy spacerowaliśmy codziennie to zjadał całą porcje i jeszcze był głodny a tak to zawsze pół musi zostawić, ale potem albo dostaje ciasteczko w sumie 1 dziennie, bo zamula sie strasznie, albo chlebiek z masełkiem kromalka soczek wiadomo, ok 20 kapiel i flaszka cała 220ml to jest taki ramowy, na razie czasem odbiegamy od niego gdy np jedziemy do sklepu po poludniu to nie robie kaszki, tylko biore mleczko w torbe, tylko widze że sie nim nie najada, i wiec i ciaasteczko (mam na myśli wypad do innej miejscowości że nie zdążymy wróić na jedzonko, na miejscu to 5min, na wzdychanko:P:P:Pjak pisała Jonka)

Czekam tu na kirsten i czekam i juz wiem czemu sie obraziła:D Sory Kirsten,ale sama widzisz,wersja OLD........po prostu:P

JA TU WCHODZE NA CHWILKe W PRZERWIE PRASOWANKA a tu prosze taaaka gafa;):D:D:D:D:D:D:D:D Kirsten nie obrazaj sie na Kasie,moj Mati tez jest fajowy;)ale wiem ze Oli jest ten jedyny:)

a gdy zje wiecej tak na pazerniaka, to odwymiotowyje mi, nie wiem jak to opisać, że przeje sie, ablo gdy jeszcze o 16 podje od nas obiad dwa kęsy to potem nie jest juz glodny na kaszke i wogóle wszystko ulega przesunieciu,i nie umiem wyrobić z przerwa na ostatnie mleczko, wtedy je ja kurczaczek cały dzień, dlatego pilnje by juz np 2h po posiłku mi nie podjadał, bo 15-20 po gdy my coś jemy i musi sprobować to oki, hej Skowronek:):):)):)

enoooo:P:P:P:P i tak zaraz bede pomykać bo mąż w dom a tu chłodno i głodno :P:P:P

Kurde po co ja tu zagladalam, a tak dobrze szlo mi prasowanie:(;) i zdechlo:P To Mateusz je troche wiecej ,ale za to se wyglada;) Rano pomiedzy 7-8 mlecko 220,ok 10 albo kacha 150 lub kromal z serkiem jajeczkiem badz paroweczkalu plesterkiem szyneczki,potem jesli nie jadl kachy to ok 12 jogurt lub bananka, ok 14 obiadek (wymiata caly) potem gzies tam jakiegos biszkopcika, na kolacje ok 18 kromal albo kacha zalezy co jadl rano,lub owocki z sucharkiem(ulubiony deser Matiego) no i o 20 flacha 250.

Buu a do mnie Mikołaj nie przyszedł :P I raczej nie przyjdzie, bo mama w pracy cały dzień 😭 Za to do moich dzieci przyszedł już wczoraj :D Zdjęcia zaraz umieszczę na www.2007janek.bobasy.pl i www.jonka.bobasy.pl

I chciałam jeszcze napisać, Skowronku, że Mati jako Mikołajek jest przesłodki, normalnie mogłabyś go postawić na wystawie :):):) Zdjęcia wstawione :)

Acha - wczoraj próbowałam nakłonić mego męża do wyjazdu do pracy do Irlandii :( Niestety jest kompletnie niereformowalny i całkowicie przeciwny :( Już widzę te pliki \"jurków\" odfruwające do innych kieszeni ;););) :P

Ej Jonko chciałabys miec męża na odległosc?Ja za żadną ilosc \"jurków\" bym mojego Jasia nie chciała tak daleko za chlebem wysłac:) Chyba tak tylko mówiłas,bo wiedziałas ze sie nie zdecyduje,co?:D Bo pewno gdyby padło \"tak\" to zdanie bys zmianiła;-)Co nie? Ale Jasiu Twoj zadowolony widac z Mikołaja!!!SUPER!!!! Teraz nie mam vczasu,ale potem napisze dokładnie co Kuba je (i to nawet niezbyt chetnie),ale bardzo bardzo mało w porównaniu z Matim i Olim:( Aaaa,juz wiem czemu popełniłam te gafe wczoraj,tlumacze to sobie tak,ze akurat jak pisałam z Kirsten ,to mąż poszedł wkładac Moni do buta prezenty i ja przed oczami zobaczyłam Matiego,bo tylko on i Kuba robili za Mikołajów:D:D:D No i tak poszło,nie to ze jestem bezmyslna(to swoją drogą,ale nie w tej kwestii:P ) Zreszta oba chiopaki czadowe,wiec co za różnica:D:D:D:D:D

Kurcze nikunia z rozpedu tu chyba wpadłas:D Nie spojrzalas chyba na rok,co? :D:D Dziewczyna,ktora laktator łyka albo lezaczek bujaczek?:D