Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maalwina

Dzień Matki - to taki trudny dzień...

Polecane posty

Gość Maalwina

Czy jest jeszcze ktoś na forum komu jest smutno z powodu Dnia Matki?? Ja ani nie składam życzeń nikomu bo już nie mam Mamy, ani sama nie jestem mamą choć tego pragnę, więc mi nikt nie składa. A teściowa nie akceptuje wyboru swojego syna, więc też odpada. Pocieszcie choć dobrym słowem.....

Gość k_toś
ja tez juz nie mam Mamy........umarła......jade do Niej na cmentarz .....bardzo chce mi sie płakać

Gość Maalwina
Ja już sobie dzisiaj pochlipałam........

Gość wiekopomna
tez nie mam mamy , ale trzeba sobie radzic niestety. wszywcy mowia o tym jak skladaja zyczenia , maja wielki problem z kupnem prezentu itp... chcialabym miec taki problem.smutny to dzien, dzisiaj wyslalam jej smsa, bo mam jeszcze jej smsmy w mojej komorce.numer juz nieaktywny, ale mam nadzieje,ze dostala moja wiadomosc. :) kupie siweczke dzisiaj dla niej pozdrawiam serdecznie 🌻

Gość Maalwina
Widzę że jest nas tu więcej. Jak to dobrze gdy ktoś rozumie co czuję. Pozostały wspomnienia, wspomnienia......

Gość wiekopomna
do mnie to wcale jeszce nie dociera ,ze jej nie ma, ale niestety......

Gość bzzzz
a ja zadzwoniłam dzisiaj do mojej mamy z zyczeniami. I co ? Zbyła mnie. I tez mi jest przykro. Poczułam sie jakbym wcale jej nie była potrzebna.

Ja mam mame i troje dzieciaczkow wiec tak troche nie na miejscu tu jestem:( Ale co mi tam! Zycze Wam wszystkiego najlepszego. Zeby Wasze zycie potoczylo sie tak, aby w przyszlosci byl to dla Was najszczesliwszy dzien w roku

Gość k_toś
wierze ze patrzy na mnie tam Z Góry, ze sie cieszy gdy ciesze sie ja i ze nie płacze gdy płacze ja. Czasami prosze Ją by wziela mnie Tam Do Siebie, tak bardzo cicalabym sie przytulic, echhhhh

Gość k_toś
wierze ze patrzy na mnie tam Z Góry, ze sie cieszy gdy ciesze sie ja i ze nie płacze gdy płacze ja. Czasami prosze Ją by wziela mnie Tam Do Siebie, tak bardzo cicalabym sie przytulic, echhhhh

Gość Maalwina
Mi-dziękuję bardzo! Niczego bardziej nie pragne.

Gość wiekopomna
k_tos, wiesz, tak czesto sobie mysle,ze to niemozliwe , zebym ja z nia nie miala kontaktu, przeciez musi byc jakis sposob, zeby z nia sie kontaktowac, ale chyba wariuje, ciezko jest ogolnie i nie ma dnia bym o tym nie myslala. dla Was 🌻

Ja rówież jestem w podobnej sytuacji, moja mama nieżyje, sama również nie mam dzieci a przyszła teściowa mnie nie lubi! To już 10 lat i jakoś sobie z Tym radze!ALe faktycznie dziwne uczycie jak wszyscy w koło szukają prezentów, dzwonią z życzeniami itd.... nam pozostaje tylko wyprawa na cmentarz.... Ale ja głęboko wierzę w to że moja mamusia opiekuje się mna.. patrzy na mnie i pomaga mi.... bardzo ją kocham ....trzeba żyć dalej, tak aby nasze mamy były z nas dumne aby mogły powiedzieć (z dumą) to moja córka to mój syn... 3majcie sie pozdrawiam gorąco

Gość k_toś
wiekopomna...........ja tez codziennie o Niej myslę......i tak juz od 9 prawie lat, czasami wydaje mi sie ze zwariuje

Gość Maalwina
Mój własny ślub nie był dla mnie radością, bo Jej już nie było. A ona tak bardzo pragnęła żebym była szczęśliwa... Wasze Mamy na pewno też.

Gość wiekopomna
tak, moja mamcia mi powiedziala, ze mam w zyciu robic wszystko, zebym byla szczesliwa i realizowac marzenia.. juz nie pisze ,bo sie rozrycze a w pracy siedze, pozdrawiam 😘

ja cały dzień jakoś przetrzymałąm w pracy ale teraz już mnie pobiera, oj czuje że wieczorkiem moge małego doła załapać!