Gość kanalik Napisano Lipiec 18, 2009 no raczej niemozliwe...to musisz sie wziąć bo całe wakacje zmarnowane bedziesz przez cholerne zęby!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki różowy Napisano Lipiec 18, 2009 To idz do jakiegoś innego dentysty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mińka9993 Napisano Lipiec 19, 2009 Wiem, ale...tu gdzie mieszkam nie jest łatwo iść do innego dentysty...Już jestem u drugiego....On robi co może...trzeba wierzyć....ale kurcze już w dołek jakiś wpadam...a Ty kanalik z czym masz problemy? z jednym zębem tylko? Mówiłaś dentyście, że odczuwasz zimno?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nblekitna Napisano Lipiec 19, 2009 Trzeba zęby kanałowo leczyć nowocześnie żeby potem nie było takich numerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanalik Napisano Lipiec 19, 2009 no ja mam problem tylko z tą jedynką... ja kobiecie nic nie mówilam bo juz sie tak przyzwyczailam do tego że o tym zapomnialam i dopiero jak ty napisalas o tym bólu to zczaiłam;p ja mam we worek nastepą wizyte to sie zapytam dlaczego czuje ból jak jem coś zimnego i czy po leczeniu mi przejdzie? napisze na forum to co mi powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nblekitna Napisano Lipiec 19, 2009 Napisz bo ciekaw jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanalik Napisano Lipiec 21, 2009 no i byłamm na tej 2 wizycie...bolało mnie tylko troche przy czyszczeniu tego kanału ale to byly tylko krótkie impulsy wiec nic takiego strasznego nie brałam znieczulenia bo po co? wzieła 20 zł. Mińka i pytalam sie o ten ból zeba podczas jedzeinie zimnego to kobitka mi powiedziała ze bolał mnie ponieważ byl chory a teraz nie bede juz tego czuła bólu bo zostałam pozbawiona receptorów wiec i ty nie powinnas czuć...;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulsss7 Napisano Lipiec 21, 2009 To wyleczony masz czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanalik Napisano Lipiec 21, 2009 jeszcze mnie czeka wypelnienie...dzissiaj mi dopiero sie nerwa pozbylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mińka9993 Napisano Lipiec 21, 2009 Mi wypełnił kanał, powiedział, że to niemożliwe, żebym coś czuła, bo doszedł już do korzenia, i nic tam nie ma...a ja ciągle coś czuję...I jeszcze dwa zęby mnie czekają, a on skończył staż...i zostałam na lodzie...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanalik Napisano Lipiec 21, 2009 uuu to ci wspólczuje... musisz sie rozejrzec za dobrym dendystą zebys nie wylądowala u jakiegos tłumoka co nie bedzie mial pojecia co do twoich zebów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanalik Napisano Lipiec 21, 2009 uuu to ci wspólczuje... musisz sie rozejrzec za dobrym dendystą zebys nie wylądowala u jakiegos tłumoka co nie bedzie mial pojecia co do twoich zebów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mińka9993 Napisano Lipiec 22, 2009 Tak, muszę tyle, że jako tako u nas nie ma dobrych:(:( A ja...chyba nawet się zauroczyłam w moim...był taki...no niezwykły, wysoki blondyn z niebieskimi oczami, czuły i delikatny hehe...I jak usłyszałam, ze go nie będzie poryczałam się...Nawet mu podziękować za wszystko nie zdążyłam...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natka89 Napisano Lipiec 22, 2009 napisz do mnie na gg 9399843 mam podobną sytułacje też sie zauroczyłam ale w rechabilitancie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natka89 Napisano Lipiec 22, 2009 Mińka9993 napisz do mnie na gg 9399843 mam podobną sytułacje też sie zauroczyłam ale w rechabilitancie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szarotka00 Napisano Lipiec 22, 2009 Idzcie to dobrego dentysty a nie jakiegoś stażysty który się uczy na was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mińka9993 Napisano Lipiec 23, 2009 Ja nie mam GG, to dziwne może, ale mi rodzice nie pozwalają i trudno:(:( Wszystko mi kontrolują, nawet nie wiedzą, że tu jestem:) Ja za nim okropnie..tęsknię...nawet się poryczałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mińka9993 Napisano Lipiec 23, 2009 A on był bardzo dobry...nie wie jak wytłumaczyć, ale był... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiga Napisano Lipiec 23, 2009 mam pytanie na której wizycie nastepuje pozbyciee sie nerwa przy kanałowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chlopaki z Napisano Lipiec 23, 2009 na pierwszej wizycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mińka9993 Napisano Lipiec 24, 2009 Ej, a czy na ząb kanałowy mogą oddziaływać inne zęby które są do leczenia? Bo mi lekarz powiedział, że :prędzej szóstka działa na jedynkę niż jedynka na szóstkę" czyli może boleć od (przez) innego zęba mimo braku nerwu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanalik Napisano Lipiec 24, 2009 mi ostatnio densystka stukała innne zęby i pytała czy bolą wiec moze cos w tym jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makaronka7 Napisano Lipiec 24, 2009 chore jesteście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanalik Napisano Lipiec 25, 2009 narazie nic mi nie dolega i wolałabym zeby sie obeszło na tym forum bez wyzwisk!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mińka9993 Napisano Lipiec 25, 2009 Dlaczego chore?? Bo rozmawiamy o zębach? czekaj no....ale temat forum brzmi: LECZENIE KANAŁOWE ZĘBA-PYTANIA....więc bez wyzwisk proszę...Gadamy na temat...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makaronka7 Napisano Lipiec 25, 2009 Chodzilo mi o to że o żebach głupoty gadacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanalik Napisano Lipiec 25, 2009 a czy ja jestem jakąś specjalistką? to skoro znasz odpoweisz na pytanie Mińki to po prostu napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makaronka7 Napisano Lipiec 25, 2009 jak o zęba 6 może boleć ząb 1? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanalik Napisano Lipiec 25, 2009 a bo ja wiem? ja juz troche przeszłam przez te zeby i dla mnie to juz nie ma rzeczy niemozliwych... no wsumie glupie to troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makaronka7 Napisano Lipiec 26, 2009 to jest niemożliwe by zęby przednie miały coś z tylnymi wspolnego w bólu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach