Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ni8unieczka8

nowy balsam Johnsons

Polecane posty

Gość ni8unieczka8

kupiłam go przedwczoraj (ten nowy relkamowany z efektem brązującym) i jest rewelacyjny !! świetnie nawilża, nawet moją skórę na łydkach z ktora miałam takie problemy i w dodatku daje sliczny delikatny odcień brązu. Rewelacja, polecam :)

Gość aliseeee
Macie ten na noc czy na dzien?? A hamuje opalenizne od naturalnego słońca?

Gość ja tez go kupilam
i niestety strasznie wyglądalam...moze brakuje mi umiejętności rozsmarowywania....a po depilacji gdzie miałam włoski pojawiły kropeczki :(

Gość iwalktheline86
do twarzy mam i efektow nie widze ale moze rzeczywiscie sa bo ludzie mi sie pytaja czy bylam na solarium:) do ciala tez ale mamstraszne smugi chyba nie umiem rozsmarowywac:( przerzucam sie na dove chyba

Ja mam ten do twarzy i jestem naprawde zadowolona.Uzywam go tez na noc choc pisze ze jest tylko na dzien!I efekty sa naprawde swietne.Chodze na solarium ale twarzy nie opalam wiec ten kremik fajnie to uzupelnia.

Gość tezZADOWOLONA
troche ten zapach jest neiprzyjemny po paru godzinach od nalozenia sie tez utrzymuje..ja uzywam juz dlugo i czasami tez robi plamy ale ogolnie bardzo dobry

Gość tezZadowolona
aha moja mama ma dove i mowi ze lepszy i nie pachnie brzydko tzn ten dove nowy brazujacy kolezanka ma garniera i znowu tez mowi ze najlepszy to juz kwestia gustu

Dokladnie.Dla kzadego cos innego.Po prostu to jest sprawa indywidualna.Nie mozemy sie sugerowac opiniami innych.

Gość coś po mnie łazi
smugi powstaja kiedy balsam sie nie do konca wchlonie i za szybko sie ubierzecie lub nalozycie go nierownomiernie. Mam wersje na noc i zawsze czekam az sie do konca wchlonie zanim sie ubiore, a rano zeby, jeszcze dodatkowo wyrownac efekt dokladnie wszystko splukuje. Wersja na noc powoduje delikatniejszy zapach spalenizny w porownaniu do wersji normalnej. Działa bardzo dobrz, jeszcze nigdy po zwyklym opalaniu nie mialam tak ciemnych nog hehehe;d

Gość aliseeee
Mam ten na nco, smaruje i czekam az sie wchłonie, pozniej zakładam piżamkę. Ale wcale nie widze az takich efektów. Owszem skóra jest lekko brązowa,ale nie az tak jakbym chciała. A na twarzy wychodzi bladziej niz na ciele.Kupie sobie nastepnym razem wersje na dzien. Jest jakas różnica??

Gość ja uwazam ze to strata
kasy i zachodu..a efekt brazujacy? skóra robi sie zółta jak po zwykłym opalaczu z ta rozniaca ze robi sie zółta stopniowo. tez go uzywałam, ale widac było odcien zółty - nawet mój facet mi to wypomniał i odstawiłam to gówienko. drugi minus - szybk sie zmywa i nie da sie uniknac plam które sie robia!

Gość kupiłam ten na noc
podczas uzywania miałam wrażenie że pachnie ciepłym plastikiem wałkował się w nocy na ramionach i udach a rano okazało się ze mam na nogach pasy. Nastepnego dnia uzyłam troszkę wcześniej niż tuz przed spaniem bo myslałam że może źle się wchłonął. Już po godzinie wałkował się po całym ciele nie pachniał fajnie od początku a z czasem zapach się wzmagał. Rano po zdjęciu koszulki okazało się ze wałeczki poprzyklejały się do niej i usunięcię jest trudnę bo się ciągnął jak gumka. Więc dziś chyba sobie daruję.

Gość magaluff
a ja dostalam uczulenie,i bardzo brzydkopachnie ten balsam bardzo:(

Gość zolta kaczucha
po pierwsze, on nie jest nowy, mozna go kupic juz od maja, po drugie jak masz sie tak emcjonowac to wejdz na torebka.kafeteria.pl i nie zasmiecaj forum. po trzecie, mam gdzies co sobie o mnie pomyslisz:>