Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka86

Prezerwatywa+globulka+stosunek przerywany+dni niepłodne..

Polecane posty

Gość Malutka86

Czy przy takiej masie zabezpieczeń wpadka jest możliwa? Teoretyzuję sobie i zbieram opinie na ten temat bo w moim przypadku tabletki odpadają.. a narazie bycie mamusią mi się nie uśmiecha.. wkońcu kiedyś trzeba będzie się odważyć na ten pierwszy raz.. :-) proszę o odpowiedzi :-) przesyłam massę uścisków :-)

Gość eep
Jak chcesz miec pewnosc to z nim nie spij :) Powaznie pisze - wg mnie nie powinno sie isc do lozka jesli wyklucza sie mozliwosc "zajscia" ...

Gość a gdzie miejsce na
spontaniczność?

Gość Malutka86
chce oszczędzić sobie i jemu strachu.. a spontaniczność? pozwole sobie na nią wtedy, gdy zaufam antykoncepcji..

Gość Malutka86
czyli te zabezpieczenia wystarczyłyby aby być w 99% pewnym? wiem, że 100% zabezpieczeniem jest szklanka zimnej wody zamiast, ale człowiek jest tylko człowiekiem...

Gość do takiej mieszanki moze
dorzuc jeszcze................. ....................... pas cnoty............... :D będziesz na bank zabezpieczona

Gość Malutka86
dzięki.. ale zależy mi tylko na poważnych odpowiedziach.. czy Ty odrazu byłaś/byłeś geniuszem w tych sprawach? nigdy nie miałaś/miałeś wątpliwości? nigdy nie bałaś/bałeś się przed pierwszym razem?

...+spiralka+kapturek+tabletki antykoncepcyjne+Wazektomia+...

Gość Malutka86
dzięki wielkie.. :(

Gość Malutka86
szydzenie górą.. tacy ludzie.. taki świat :-( mam nadzieje, że nie wszyscy tacy są..

Gość po twoim nicku wnioskuje ze
mozdzek tez masz malutki :D

malutka ----> prezerwatywa+ ewentualnie globulka w zupełności wystarczą:) seks z założenia ma dawać przyjemność, a nie powody do zmartwień, więc skoro tak się boisz i chcesz stosować tysiąc zabezpieczeń to znaczy, że jeszcze do niego nie dojrzałaś:( poza tym jeśli dla Twojego faceta to też jest pierwsyz raz to powiedz czy taki seks jak proponujesz go usatysfakcjonuje?

Gość a gdzie miejsce na
bardzo dobrze że myślisz o antykoncepcji, ale nie sądze żebyś czerpała choćby minimalną radość z TAKIEGO seksu. wyobraź sobie sytuację: jesteście sami, macie dla siebie dużo czasu. ochota na sex gigantyczna, ale Ty mu mówisz ze nie dzis kochanie bo mam dni płodne... przypominam że właśnie podczas dni płodnych ochota na sex jest największa... a jeśli traficie na dni niepłodne to.. Ty wsadzisz sobie globulkę która cholernie sie pieni i musisz odczekac troche czasu zanim sie rozpuści. potem założenie gumki. a na sam koniec facet konczy do chusteczki... no żenada po prostu. i jeszcze ciagły strach przed ciążą. a gdzie romantyczność, spontaniczość, taka czysta radość z seksu? dziewczyno opanuj się i pomyśl. nie warto iść do łożka z kimś do kogo nie masz 100% zaufania. podejmując decyzję o współżyciu musisz liczyć sie z wpadką. i zamiast kombinować na tysiac sposobów zainwestuj w 1 a skuteczny.

Gość Malutka86
masz rację.. :-( dziękuje za odpowiedz..

Gość nie sluchaj ich Malutka86
oni chca zebys w ciaze zaszla cholery jedne. Przy takiej metodzie jak opisujesz na bank BEDZIESZ w ciazy. To bardzo ryzykowne polaczenie. Masz mniej wiecej 99% szans, ze prezerwatywa peknie, globulka sie dobrze nie rozpusci, chlopak nie zday wyjac a Twoj cykl troche sie poprzestawia i akurat beda plodne:P

Gość Malutka86
;(

Gość Markosik
Malutka jestem tego samego zdania co Ty ale według mnie to już sama trezerwatywa w zupełności wystarczy a do tego jeszcze ewentualnie globulka to już 10000% że nie wpadniesz ale to jeszcze zależy czy choć troszeczke będziecie uwarzać jeśli tak to nie macie się czym martwić... Przyjemnych chwil życzę... :PP :-)

Gość anii
Wiesz świadoma antykoncepcja, to też umiejętność racjonalnego ocenienia na ile jest możliwe zajście w ciążę. Kochanie się np. dzień przed okresem z użyciem prezerwatywy, daje bardzo dużą pewność, że nie będzie wpadki. Odpowiedzialna antykoncepcja, to też myślenie o niej kiedy trzeba, ale nie zadręczanie się tym w dzień, w południe i w nocy.

Gość Markosik
Przyjaciele jestem zdania że antykoncepcja jest najważniejsza tylko w przypadku pierwszych kilku razy dopuki się nie pozna swoich ciał.... Pozdro dla was :-)

Gość Malutka86
dzięki za odpowiedzi.. te serdeczne jak i te szydercze :-)

Gość Malutka86
może jescze ktoś wypowie się na ten temat?

Gość anii
Ja Ci radzę na początek zastosować prezerwatywę+ewidentne dni niepłodne i nie powinno się nic wydarzyć.

Gość Malutka86
myślę, że będzie dobrze.. ;-)

Gość tak to p5rawda
dla mnie jest mala szansa aby przy takim zabeczpieczeniu zajsc w ciaze! trzymaj sie:)

Gość Malutka86
może jescze ktoś przedstawi swoje zdanie?

o rety.... szalona jestes................ po co tego az tyle????? moim zdaniem troszku przesadzasz i nie potrzebnie panikujesz............

Gość skąd ja to znam
Sama to stosuję, nie przejmuj się szydercami :).

Gość Malutka86
:)