Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modelka1990

Od kiedy można pozwalać facetowi na coś więcej?

Polecane posty

Gość Modelka1990

Chodzę z moim facetem już pare tygodni. Spotykamy się trochę żadko, bo raz w tygodniu. On pracuje w innym mieście i czasem przyjeżdza do mnie, jak wraca do swojego miasta. Ostatnio pozwoliłam mu żeby mi włożył rękę pod spodnie.On chcial czegoś więcej, ale ja uważam, że to jest jeszcze za wcześnie, bo ja nawet nie byłam nigdy u niego w domu. Kiedy mogę pozwolić mu na coś wiecej. p.s. Acha. Nie możemy się spotykać częsciej ,bo on ma bardzo zazdrosną żonę, ale mówi, że się niedługo rozwiedzie żeby być ze mną.

Gość chłopaki nie kwaczą
ja przyjdą Szwedy powinno być :classic_cool:

Gość Modelka1990
Proszę o opinie dojrzałych facetów, a nie dzieciaków takich jak wy. Aha - niech sie też wypowiedzą inne dziewczyny, bo na pewno duzo takich co mają podobny problem. Nie chce wyjsc na jakąs puszczalską. Dlatego pytam z ciekawości. Pozdro dla wszystkich!

Gość do Modelka1980
jak dobrze zapłaci - mu powiedz.

Gość fajnaaa
prowokacja ;D

Gość chłopaki nie kwaczą
jestesmy bardzo dojrzali :)

i tak jestes puszczalska!! on ma zone......obudz sie!!nie rujnuj jej zycia!!

i tak jestes puszczalska!! on ma zone......obudz sie!!nie rujnuj jej zycia!!

Gość Modelka1990
Ja je nie marnuje zycia tylko ona mi. Jakby nie ona, to bym już dawno mogla byc z moim misiaczkiem. Poza tym, on mnie kocha a nie ją. Zawsze mi to mówi, kupuje mi róże i wozi na imprezy. Kiedys mnie nawet zabrał na koncert, a jego żone zostawił w domu. Poza tym, gdyby ją kochal, to by nie chcial sie ze mną kochać. Prosta sprawa.

Gość A ciekawe
czy dzieci też ma?

zadzwon do zony i opowiedz jej o was, napewno pomozesz podjac mu wlasciwa decyzje i uszczesliwisz go

Gość Modelka1990
Coś ty! nie moge do niej zadzwonić, bo wtedy to by był koniec. Poza tym nie chce sie wtrącać. To ich sprawy. Ja chce tylko żeby on byl ze mną. Naprawde jest dla mnie dobry. Wszystko mi kupuje, traktuje mnie poważnie i takie tam. Nie chcę tylko żeby pomyslał, że jestem latwa. Ostatnio jak mu odmówilam pocałować się "tam", to się trochę obraził, a ja nie chcę żeby mu było przykro. Co mam robić? :(:(:(

Gość ciasteczko słodziutkie
uuu, skoro on chce Cię pocałować "tam" to faktycznie powazna sprawa. Moze Ty go pocaluj "tam" i będzie po sprawie ;) a masz ogoloną myszkę, czy nie? bo to tez zależy

jejku jaka ty naiwna!! nawet jesli cie kocha, rozwiedzie ze swoja zona...to jaka masz gwarancje, ze kiedys ci tego nie zrobi?? ze jakas to zrobi tobie, dokladnie to samo co ty robisz jego zonie?:o

Gość Modelka1990
Chamsko się pytasz, wiesz? Ty od tej myszki . wiadomo, że mam , bo jakbym nie miala, to bym sie glupio czuła. wszyscy teraz mają, to co ja mam być gorsza? Poza tym pewnie by mnie nikt nie chcial, jakbym nie miala ogolonej.

sorry...co Ty..mnie chcial jeden, chociaznie mialam jeszcze wtedy ogolonej...sam mi ogolił :)..

Gość Madlen85-85
Nigdy nie odwiedzisz go w domq- chyba ze bedziecie siedziec w trojke . ty ,on i jego Zona :D

swietlana przyszlosc waszego zwiazku widze w poinformowaniu o wszystkim zony

Gość Modelka1990
chyba glupia jestes, skoro mowisz zebym powiedziala jego zonie. Nie bede sie wtrącać do ich problemów, to ich sprawa. A w ogóle to nie o to pytalam w tym topiku. Jego żona mi lata kolo ogona, najwazniejsze że On mnie kocha.

Gość fajnaa
hehehe :) pocałował "tam"... no fajnie fajnie ;) tyle, że wcześniej była mowa o tym, że wsadził rękę w spodnie i już było to "nie-wiadomo-co" ;P Zabaawne... mam siostrę z rocznika 90... prowokatorko, 16latki nie są ani takie głupie, ani takie naiwne ;p Dziwię się tylko kobietom, które nie zwietrzyły prowokacji :)

to jeszcze zalezy czy on Cię trak kręci, ze robi Ci się mokro...jesli nie, to nie ma senxsu pozwalac mu na coś więcej..ja bym nie pozwolila wcale

To co Twoja szesnastoletnia siostra wyprawia?? :(

A wis ty Modelka co naród z Jagnom Borynowom zrobiuł jak sie brała za Antka żyniatego? Wisz? Na gnoju za opłotki wywióz - na rozstajne drogi. Ot co cie czeko!! :classic_cool:

Gość Modelka1990
fajnaa - nie skumalas co piszę. On mnie tam nie pocalowal, ale mówił że by chcial. I nie wiem czemu sie dziwisz i mowisz o jakiejs prowokacji. Nie pisalam o tym co zrobil, tylko chcial zrobic.

Gość The New One
Modelka ty jestes debilka przez duze D i w dodatku do potegi n-tej. Nie dosc zerozbijasz rodzine to na dodatek wierzysz z slowa zonatego faceta ze odejdzie dla ciebie od rodziny. To juz jest szczyt... Takich rzeczy po prostu sie nie robi. Nie mam szacunku dla takich ludzi.

Gość fajnaa
moja 16letnia siostra nie dałaby się wciągnąć w taki układ ;) natomiast autorka zakłada, że 16latki są na tyle głupie, żeby wplątywać się w romanse ze starszymi od siebie tyle lat facetami. To nie ten wiek jeszcze

Gość O JA PIERD....
ILE TY MASZ LAT KOBIETO?????/ TZN SORKI NASTOLATKO?????? 16 I ZADAJESZ SIE Z MEZATYM ..... DZIEWCZYNKO DO KSIAZEK I UCZ SIE NA MILOSC PRZYJDZIE PORA... NIE ZASTANAWIASZ SIE CZASEM ZE TEN TWOJ "MEZCZYNA" NIE JEST PEDOFILEM JAK ZABIERA SIE DO 16STKI NIGDY BYM NIE POZWOLIL ZEBY DO MOJEJ CORKI DOBIERAL SIE MEZCZYZNA ZONATY ZABIL BYM GO. SZKODA ZE NIE MAM NR DO JEGO ZONY...

Gość O JA PIERD....
MIALO BYC ZONATYM HEH

Gość majkel fafnoście
po co wy tu z nią dyskutujecie, "to są prawdziwe lachociągi" jak rzekł kiedys pewien madry człowiek. a tak na marginesie to by trzeba takie szmaty pod mur i rozstrzelac, chyba ze najpierw analnie wykorzystac jakby sie dało;)