Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 krwawa_ mary_

do manicurzystek kupujacych na allegro

Polecane posty

Go艣膰 krwawa_ mary_

moze wymieni艂ybysmy sie opiniami na temat produkt贸w kt贸rych uzywamy do manicure,pedicure,tips贸w itp??? ja do tej pory uzywalam produkt贸w(zeli itp) jednej firmy i kupowalam w hurtowni kosmetycznej w moim miescie jednak przynam szczerze ze juz od d艂uzszego czasu kusza mnie produkty sprzedawane na allegro,cena,r贸znorodnosc TAM JEST POPROSTU WSZYSTKO!! opinie tez sa bardzo dobre... moze kt贸ras z Was kupuje tam i ma jakies sprawdzone produkty do przed艂uzania paznokci metoda zelowa,akrylowa itp?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 madziul
kupuj膮c na allegro trzeba by膰 bardzo ostro偶nym, ja si臋 w艂asnie nacie艂am na p艂yn do zelk贸w, po prostu si臋 klei i jest 艣liski jakbym przemywala paznokie膰 ajaxem..ale wczesniej kupiwa艂am tipsy i jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziul
kupowa艂am ** ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krwawa_ mary_
witam:) w koncu kupi艂am na allegro i watro by艂o:) co do pytania z poprzedniej wypowiedzi to uwazam ze nie op艂aca sie kupowac tego zestawu g艂ownie ze wgzledu na lampe...ona ma tylko 15 w,jesli chcesz miec dobra lampe -musisz miec 36w czyli 4 zarowki po 9 !!! a lampa do postawa!!!a na allegro sa tez zestawy z takimi lampami:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kynia
A b臋dzie r贸偶nica mi臋dzy tipsami jak b臋d膮 robione w s艂abszej lampie?B臋d膮 jakie艣 niepowo艂ane skutki uboczne?Dzi臋kuje za odp.:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kynia
A gel '' future '' b臋dzie dobry?Jest opisany jako uniwersalny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kynia
A by艣cie mog艂y sprawdzi膰 czy t臋 aukcjie sie op艂aca.Prosz臋!!!!!Bardzo by艣cie mi pomog艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krwawa_ mary_
lampa kt贸ra jest na tej aukcji jest jeszcze s艂absza niz tamta wczesniejsza,ta ma tylko 9w!!! jesli masz kupowac lampe to tylko 36w pytasz jaka jest r贸znica?a taka ze w lampie 36 wat w 2 min utwardzasz dobrze zel ,a w lampie 14 wat bedzie to trwa艂o ok 5 min by osiagnac podobny(o ile nie gorszy efekt-zanim zel sie utwardzi moze sie zlewac)natomiast w lampie 9 watowej powinnas trzymac za kazdym razem ok 10 min(!),robienie paznokci w takiej lampie zajmie Ci strasznie duzo czasu,tym bardziej ze przy kazdym zabiegu przed艂uzania paznokci w lampie utwardza sie zel kilkakrotnie znam dziewczyny ktore kupi艂y "na poczatek"taka s艂aba lampe-klientki siedzia艂y u nich godzinami i by艂y bardzo niezadowolone kazda z nich bardzo szybko przerzuci艂a sie na lampe 36 w,a zakup tamtej to by艂o wyrzucenie pieniedzy w b艂oto takze dobrze radze-kup dobra lampe:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krwawa_ mary_
tu jest dosc niska cena za taka lampe : http://www.allegro.pl/item109887216_tunelowa_lampa_uv_36w_faktura_.html sa tez zestawy z takimi lampami,ale to juz musisz poszukac w zaleznosci od tego czego potrzebujesz ,jakie chcesz zele -bo one sa r贸wniez bardzo wazne:) a na poczatek rzeczywiscie lepiej jest uzywac zelu uniwersalnego 3-fazowego,firme jednak musisz wybrac sama pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krwawa_ mary_
witam nie zawracasz g艂owy:)pazurki to moja pasja wiec z przyjemnoscia Ci pomagam:) co do zestawu to jest zdecydowanie najlepszy z tych kt贸re podawa艂as,nie wiem co prawda jakiej jakosci bedzie ten zel ale reszta rzeczy jest ok:)no moze nie jest to kompletny zestaw,bedziesz potrzebowa艂a jeszcze kilku rzeczy ale mysle ze warto go kupic ja sie" nacie艂am" i za sama lapme zap艂aci艂am (zupelnie niepotrzebnie)praktycznie tyle co kosztuje ten zestaw a lampe mam podobna o ile nie taka sama:) i teraz w艂asnie za艂uje ze nie kupi艂am takiego zestawu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Etoh
a nie lepiej kupic zestaw startowy jakiejs konkretnej, szanowanej firmy? duzo drozsze nie sa, jesli trafi sie na promocje, a przynajmniej nie kupuje sie najwiekszego bubla w dziedzinie przedluzania paznokci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kynia
A mo偶ecie zaprponowa膰 jakiego艣 u偶ytkownika allegro z takim sprzentem, bez negatyw贸w.Bo jak wszystkie te偶 nie chce sie naci膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nienawidze siebie
oto taki sprzedawca->> ewmishop

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olaolaola
racja- ewmishop troszke drogo ale warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krwawa_ mary_
tez polecam ewmishop-co prawda ja nic nie kupowa艂am jeszcze ale moi znajomi tak i sa zadowoleni,zreszta wystarczy spojrzec na komentarze pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kynia
Dzi臋ki Wam ju偶 nie mam wontpliwo艣ci kt贸rego mam wybra膰 allegrowicza i jego towar.Naprawde sprawdzi艂am i popieram Wasze zdanie. DZIEKI

Udost臋pnij ten post

odnosnie do tych lamp. ja mam lampe z jedna zarowka uv 9 w. i zapewniam ze zel utwardza sie w niej w ciagu 2 a nie 5 minut jak ktos tam wczesniej pisze. moze sie nie znam, ale to ze lampa posiada 4 zarowki o mocy kazda 9 w to nie znaczy ze jej moc sie zwieksza do 36 w to znaczykoby wtedy ze moc kazdej zarowki jest sumowana z inna??? nie sadze. no chyba ze ktos jak chce miec mocniejsze swiatlo w pokoju to kupuje duuuuuuuuuuuuuuuuuuzo zarowek i sumuje ich moc zeby miec wiecej wat zamiast jedna mocniejsza.heheheheheh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralik___
nete jakiego zelu uzywasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralik___
mialo byc nefe oczywiscie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralik___
a co do tej mocy zar贸wek w lampie to wydaje mi sie ze jednak sie sumuje moc zar贸wek:) i lampa o 4 zar贸wkach po 9 wat ma 36w:) i ma 4-krotnie wiesza moc od lampy 9w...tak mi sie wydaje por贸wnujesz do zwyk艂ych zar贸wek..ale zwr贸c uwage ze jak ktos chce miec silniejsze swiat艂o w pokoju to ma do wybotu r贸zne zar贸wki-15,60,100w itp natomiast do lampy uv sa tylko zar贸wki 9-watowe wiec jesli chcesz miec wieksza moc musisz miec wiecej zar贸wek;)takie jest moje zdanie aczkolwiek zastanawia mnie jakiego zelu uzywasz,ktory sie utwardza tylko w 2 min w lampie 9w ja utwardzam 3 min w lampie 36w:)chyba za d艂ugo jednak trzymam ale wychodze z zalozenia ze jak mam trzymac 2 min a zel moze sie nie utwardzic to wole potrzymac min d艂uzej i miec pewnosc ze bedzie ok:) ale chyba jednak sprobuje z tymi dwoma minutami;)moze skr贸ce sobie czas pracy:) pozdr

Udost臋pnij ten post

ja uzywam roznych zeli. i wierz mi ze bez wzgledu na marke utwardzam je zawsze 2 min. jesli moge cos doradzic to naprawde sprobuj je krocej utwardzac. czytalam kiedys o przypadku ze dziewczyna utwardzlaa dluzej niz 2 min i zel stracil polysk. byl matowy. dlugo nie znaczy wcale lepiej. buzka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia1700
czesc ja kupi艂am ten zestaw http://www.allegro.pl/item110014071_set_el_xl_lampa_zele_tipsy_pilniki_i_paznokcie.html i jestem bardzo zadowolona utwardzam nim zele 2 minuty zreszta to nie prawda ze im wiecej zarowek tym szybciej sie utwardza ja radzilam sie kolezanki ktora jest kosmetyczka po paru kursach i polecila mi lampe z 1 zarowka podobno rzadziej sie psuja i sa lepsze!!!!ale to sie okaze!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kynia
呕ELE 1-FAZOWY BEZBARWNY 15ml (numer 116552318) ten zel jest dobry?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krwawa_ mary_
tam nie ma podanej firmy zelu,jest tylko napisane ze jest " niemieckiej firmy"..niewiele to m贸wi ;) a co do mocy lampy to spojrzcie chociaz na aukcje gdzie sprzedawane sa zele i czas utwardzania zelu podany jest dla lampy 36w..czyli dla innych lamp-inny czas...zapewne d艂uzszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krwawa_ mary_
nie znam sie na akrylach ale znam firme Perfect Lady -jest 艣wietna !! mysle ze ten zestaw bedzie dobry:)

Udost臋pnij ten post