Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwy malzonek

Jestesmy 2 lata po slubie i mam juz dosc zony, co robic ?

Polecane posty

Wiedzialem ze to malzenstwo to jest blad ale tesc obiecal ze przepisze na mnie firme wiec jeszcze troche musze sie z nia pomeczyc :( . Jak to wytrzymac skoro ona mnie tak strasznie denerwuje , jeszcze teraz sie jej dziecka zachcialo :O . W sumie to ja tez chcialbym miec dziecko ale niekoniecznie z nia , malzentwo z nia to jest inwestycja dlugoterminowa ktora musze przetrwac i dopiero potem zaczne zyc - tylko ile jeszcze to bedzie trwalo , ciezko mi jest , jakby nie Ala , moja koleznka ktora pomaga mi w tym i tamtym tobym nie wytrzymal :(

Gość dzizassssssssssssssssss
taaaaa....

Gość hehehe_*****
idiota z ciebie, bo tesc i tak firme przepisze na corcie :P

Gość FIZJOTERAPIA-STUDIA
witaj:( moim zdaniem nie ma co tego ciagnac, wiesz, ja jestem takiej natury...wrazliwej, ze na pewno bym nie mogla byc z kims wbrew sobie, udawac i liczyc ze kiedys....odradzam. Lepiej ZANIM pojawi sie dziecko odejdz. znjajdz kobiete z ktora poddasz sie pasji milosci i bedziesz dzien w dzien chcial byc przy niej i to ona bedzie ta ktorej bedziesz chcial wszystko poswiecic! pozdrawiam-K.

Wszystko co dostanie moja "ukochana" zona dostane tez ja .

Gość skoro to dla ciebie
tylko i wylacznie interes to wytrzymasz tak dlugo jak bedziesz chcial.tylko wspolczuje twojej zonie ze akurat trafila na takiego materialiste.dobrze by bylo gdyby jednak odechcialo jej sie dziecka bo jesli zajdzie z toba w ciaze i urodzi to bedzie nieszczesliwa.dziecko pewnie tez majac takiego tatusia

Gość hehehe_*****
tak ci sie tylko wydaje, bo gdy zapisze sie tylko jej imie i nazwisko to bedzie to jej odrebny majatek :)

Gość hehehe_*****
a tobie paluszki precz od niego :P

Nie boj zaby , tesc je mi z reki , wszystko pojdzie po mojej mysli . Martwie sie tylko jak z nia wytrzymam :( .

Gość hehehe_*****
a poza tym uwazam ze to marna prowokacja jest :D

Gość ale z ciebie
zjeb i wredny chuj

Gość ojejeeejej
Ojej, jak mi Cie zal! No i co Ty teraz biedaku zrobisz? Jeszcze tyle musisz czekac... Dobrze, ze jest ta kolezanka Alicja, bo tak pewnie bys nie wytrzymal. Naprawde, wspolczuje! A moze postaraj sie przyspieszyc jakos przepisanie firmy na siebie, wiesz, jakby Twoja Żona... no wiesz... nie chce Ci nic sugerowac, ale Ty jestes przeciez bystry facet... 3maj sie mocno, no jakos musisz przetrzymac!

Gość Marna prowokacja.....
ale gratuluje wybujalej fantazji :D

Gość prowokacja prowokacja ...

Gość hehehe_*****
nie oszukuj sie moj drogi, nie oszukuj, bo moze i ci z reki je aleeeee dziecko jest dzieckiem :P i zycze ci wlasnie tego zeby tesc spisal wszystko na zone :D bo jestes durniem jakich malo

Nie wiekszy niz wy -tak samo wychodzicie za staruszkow z kasa i lecicie na autka , wiem ile kobiet mnie tylko dlatego podrywa ze mam kaske:D

Gość hehehe_*****
a moze cie podrywa bo po prostu chce sie zabawic :P z toba i za twoja kaske :D

Na jedno wychodzi , kazdy w zyciu chce sie dobrze ustawic :)

Gość hehehe_*****
w koncu jak im ulegasz to sobie mysla ze nie ma po co naruszac wlasnych funduszy :P :P :P

ja nie przeplacam malutka , dobra prostytutka to jest koszt kolo 300 - 500 zl /h a tutaj jakies badyle , kolacyjka i mam ladna panienke 2xtaniej

jesteś głupi po prostu. nawet jeśli teść przepisze firme na was to przy rozwodzie dostanie ją twoja żona, bo na sali rozwodowej teść który teraz je Ci z ręki, jak sam piszesz, to wtedy juz nie bedzie tego robił. w najlepszym wypadku dostaniesz połowę firmy jesli nie macie rozdzielności majątkowej. troche logiki i nie musiałbyś sie męczyć. pS: a tak wogóle to współczuję Twojej zonie bo ona na pewno Cie kocha skoro chce miec z Toba dziecko, a dla Ciebie to nic nie znaczy. KRETYN !!

Gość askilokkkkkterrrssaaakkilllll
Ale fajowo myslisz zdobyc kase za darmo bracie Czep sie roboty bo tesciu nie glupi i nic ci nie da .Powiedzial ze ci da kase po to abys sie tylko ozenil a jak bedziesz traktowal zle jego corke i jeszcze nie bedziesz chcial miec dzieci wyczuje sprawe TO BEDZIE TZW ZERO DLA CIEBIE .Tesciu wiesz kiedy zapisze ci firme jak bedziesz dobrze traktowal jego core i dzieci to moze tak za okolo ZA 25 lat jak bedzie w kiepskiej sile.Bracie jak sie nie czepisz roboty i bedziesz czekal na gotowe to cale zycie przeczekasz i nic nie bedziesz mial hahahahhha naiwniak szkoda mi tylko tej zony

Gość zona od 3 lat
nie widziałam na swiecie wiekszego zryla niz TY koleś!!!! beznadzieja jesteś!!!

Gość najlepszy dowcip
ma zawsze owlosiona hemoroida

tylko uwazaj, zeby \"panienka\" nie stala sie zaborcza, nie zaszla przypadkiem w ciaze, albo nie zechciala poinformowac zonki, jakie was lacza stosunki :> narobisz sobie biedy, frajerze. Wydaje ci sie, ze jestes cwaniakiem, a to ciebie wszyscy wystrychna na dudka!

Gość megi7
po co sie zeniles??? dla kasy???czy ci rozum odebralo?

Czy Ty ją w ogóle kochasz? Albo kochałes? Może w takim razie wystarczy porozmawiac....jak to kiedys było między Wami, czego oczekujesz itd. Przecież to takie proste!