Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwy malzonek

Jestesmy 2 lata po slubie i mam juz dosc zony, co robic ?

Polecane posty

Mam nadzieję, że to prowokacja... ale jeśli nie, to życzę ci, żeby twoja żona przejrzała na oczy, puściła cię kantem i odeszła z jakimś facetem, który będzie jej wart... a ty żebyś czekał na tą kasę tak ze 20 lat a na koniec został z niczym... do takich jak ty nie mam szacunku

nie ma glupich. tesc zapisze firme na corke zeby ja finansowo zabezpieczyc.

A mi się to nawet podobało :) Jak w Dynastii... A właśnie, mogliby powtórzyć

Dajcie spokój z tym pajacem! Szkoda czasu na niego i jego nedzne historyjki! A nawet jeśl ito prawda, to szkoda że cwany koleżka nie iwe podstawowych rzeczy, mianowicie, że jak teściu przepisze na córcię majatek to cwaniaczynce nic sie nie odstanie, bo to majatek odrębny.Ale o tym już zdaje się ktos pisał, wiec nie będę się powtarzać.

nieszcześliwy małżonek--- skad pewność że przejmiesz firme tescia... wiesz ze nawet rozwod Ci nie pomoze .... jak maja glowe na karku ..a pewnie maja ... to zostaniesz goly i wesoly... w samych majtach puszczą Cie :D ...

żalosny materialistyczny palant, wiem jak można w ten sposób skrzywdzic kobietę i szczerze współczuję Twojej żonie

Gość rozbojowa
wiesz, jest pewne wyjście- morderstwo doskonałe... weź ty po prostu zonę wykończ!, zorganizuj napad rabunkowy, podtopienie w wannie, kraksę samochodową, jest mnóstwo metod. a potem, hulaj dusza! z teściem nad wódką będziecie opłakiwać stratę ukochanej żony/ córki, przyjaciółka którą teraz biedaku musisz ciupciać na boku, będziesz ciupciać na łóżku, które do tej pory dzieliłeś z tą paskudną zoną, która nie chciała ci sama oddać swojego majątku. nie martw się, mordestwo to nic trudnego!

Gość brawobrawa
rozbojowa, właśnie tak! :D:D:D:D:D

Gość japier...
Boże ty widzisz i nie grzmisz.;) stary, weż kurcze. no ty mężczyzną nie jesteś tylko utrzymankiem swojej żony i jej tatusia toż to przecież jest żenujące. i jeszcze ta "przyjaciułka", ciężko mi jest, piszesz, chryste, przecież to na twoje własne życzenie... kto cię spłodził synku, to cię pomszczę, ty chyba naprawde nie wiesz co to znaczy być mężczyzną, jakaś dupa z ciebie, facet ma obowiązek sobie sam radzić, a ty ssiesz z cycka teścia jak cielę, albo nawet prosie, to już prędzej, lepiej żebyś nie miał dzieci, bo wydaje mi się, że z wysokim prawdopodobieństwem, mogłyby wyrosnąć na takich pasożytów jak tatuś;) "nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słow które mogłyby cię określić, buszmenie"

Gość margeuritte
jaka z ciebie musi byc swinia autprze topiku moze by ta twoja zona powinna sie dowiedziec czemu sie z nia ozeniles to najbardziej podle i paskudne zachowanie chyba lepiej by bylo gdybys ja tykoz dradzal a nie wzial slub zeby miec firme jej ojca. To zwykle chamstwo. Obrazasz tu wsyzstkie kobiety swoim brakiem szacunku do kobiet i takim podjesciem do zycia. Powienies sie rozwiesc palancie bo nie zalsugujesz na zadna kobiete jak liczy sie dla cibeie tlyko jej kasa.

To jeszcze istnieją tacy męzczyżni? ;) nieuczciwy dran to ty !!

Gość kukułeczka
nieszczesliwy malzonek Nie wiekszy niz wy -tak samo wychodzicie za staruszkow z kasa i lecicie na autka , wiem ile kobiet mnie tylko dlatego podrywa ze mam kaske ty robisz to samo.ożeniłeś się zkobietą bo ona ma kasę:):):)

Gość ...*
Ty jestes nienormalny!!wspulczuje twojej zonie!!:/lecisz na pieniadze??pf...za duzo tego!!brak mi słow aby cie okreslic!!...szkoda mi twojej zony!!;/uf

Gość lecą panienki
na ciebie bo masz kase?????????? chyba Tobie mozg wyparowal... przeciez ty golodupiec jesteś :D zigolak :D

Gość A MOZE KTORAS
ALE JEDZIE TANDETNA PROWOKACJA--WYMYSL COS LEPSZEGO KOLO!!!

Gość nieszczesliwy malzonek
nie jestem w stanie.... mysle tylko o kasie i o tym jak zaciagnąc tescia do lazienki i zrobic mu loda

Gość guta
moi rodzice są 36 lat po slubie i jest ok.

Gość co za .......
małżonku nieszczęśliwy - weź sznurek byle mocny i się powieś i wtedy w naszym kraju będzie o jednego głupa mniej!

nie on jedyny jest masa dupkow ktorzy sie jak kleszcze podlaczaja