Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haaaaaahaaaaaaaahaaaaaaaaa

kto widzi korzyści z zaorania Polski niech się wpisze w tym wątku?

Polecane posty

Gość beeeeeeenedetto tratatratata
a tak się ta Stefania wzbraniała, że NIEEEEEEEEEE, że ona nigdy nie wyhjdzie za ordynata i ....wyszła. no i ALE SIE JEJ OPACIłO. zaraz jej wszyscy udowodnili, że jest tylko biedną znajdą znikąd:((( ale inne narodowości mają czasem mądrzejsze ksiązki. znam taką jedną książkę o wykonawczyni zawodu o którym nie mogę wam tutaj napisać, która wyszła za mąż za lekarza. on tak się uczył, że omal nie umarł. ale wcześniej to ona go nie chciała. i dopiero jej się odwidziało jak już był prawie DEAD:(((. i potem byli już razem, ale też nie od razu. a on się uczył o był biedny - nie to co ordynat Jeziorowski. - albo Niesłuchowski był ten ordynat? jak myślisz Stefa - chodź już lepeij na ten traktor bo z tobą nie da się pogadać o niczym oprócz ORANIA!!!

Ty - ja myślę, że ona nie wyszła za tego lekarza bo on był biedny. najpierw bo był biedny, a potem już się wzbogacił to w dalszych częściach już mieli nawet służącą!!! o Boże - ja se chyba poszukam www z kabaretem jakimś. bo ja się tu normalnie marnuję. ale cóz... znajdę sposób, żeby sobie tu mych zdolności wielkich nie zaprzepaścić w tym mało inteligentnym towarzystwie waszym!!!!!!:(

Gość fammefatale
pliz nie zaczynajcie od lotniska(moj szwagier tam pracuje),lepiej zaczac orac po Wiejskiej-mysle ze to najlepsze miejsce... i tak uwazam ze tam SA najlepsze centra handlowe wiec ich tez nie ruszajcie-wszystko inne jak najbardziej,traktorzystko Stefanio jestes kobieta wiec chyba wiesz o co mi chodzi:)

nie ma stefci mojej. wyszła. aktualnie naprawia traktor. ja zajmuję się polerowaniem godła polskiego. będzie zamiast numeru rejestracyjnego. zdecydowaliśmy ze Stefcią ( na dniach będzie rodzić), że nasza córeczka dostanie na imię Unia Europa. i będzie symbolem nowej jakości.

ps. największą miłością mojeog życia prócz Stefci jest mój nowy traktor. marki Mercedes Benc (zwłaszcza ten Benz akcentuję). życie jest raczej bardzo smutne, czasem jest wesołe, a czasem jest po prostu horrorem. niech żyje Unia Europa!!!!

Zaczyamy orkę od mijecs na nowe lotniska. oj będzie się działo, będzie kręcioła. oj, oj, oj...

Gość traktorzystka Stefania
no, dobrze... poniewaz jedzie sie tutaj po mnie, to jasno zadeklaruje, iz mnie najbardziej to chce sie orac Wiejska. I nazwa ladnie sie wpisuje w moja prace... nie mowiac o korzysciach. A ta, lub ten, co mi tu o worach o figurze jak beczka prochu......na prochu to mozna wyleciec w powietrze i nie ma to nic wspolnego z lotniskiem. Nie laduje sie w kawalku. A do worow to tylko resztki zbieraja... No, to nie lekcewazyc sily narodu i klasy pracujacej. Rzeklam. .....ide orac.....

a tak na marginiesie - to my bedziemy mieli dziecko?....bo nie przypominam sobie....:P

ale uparłaś sie na Wiejską - ty jesteś głupia po prostu!:( wiesz jak trudno zaorać Wiejską? chodź - pustkowie zaoramy najpierw. na Wiejską bez buldożera? Stefa - kanały zmień proszę. Staefa - uważaj bo zaraz się dowiesz jaką jesteś debilką!!!:( ostrzegam cię. !!!!!! :(

a co tam nosisz pod kiecką Stefa? Bochen chleba czy worek żytniej? myślałem że Unię Europejską:(

brafo.... sory...zapomnialam, ze lubisz sam ze soba gadac... i nie tylko...