Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deli24

już sama nie wiem kiedy zdjęcia

Polecane posty

Gość deli24

msza bedzie gdzies o16 lub17.nie wiem czy lepiej robić zdjęcia zaraz po błogosławieństwu i przed kościołem,czy po obiedzie i pierwszym tańcu,tylko czy już nie bedzie robić sie ciemno?to bedzie koniec wrzesnia

To zalerzy czy chcesz mieć w studio czy w terenie.Jeśli teren to lepiej przed kościołem a jak studio to kiedy Wam i fotogr. będize pasowało

Gość deli24
teren,na pewno nie chce zeby goście czekali na nas po kosciele,dlatego jakbysmy poszli po obiedzie i tancu moze juz sie sciemniac...

Gość od dwóch miesiecy zona
Jezeli zalezy wam na tym aby zdjecia były naprawde extra - najlepiej zrobic sesje w innym dniu.Taka sesja na pewno bedzie bardziej udana i mozna pokusic sie o zrobienie bardziej spontanicznych fotek. W dniu slubu nerwy i stresy zrobia swoje,cokolwiek byscie nie mówili. Wiem to bo sama 2 miesiace temu brałam slub i nawet z usmiechem miałam trudnosci na sesji ,taki miałam nerwowy szczękoscisk. na szczescie,fotograf okazał sie bardzo wyrozumiałym człowiekiem i obchodził sie ze mna jak z jajkiem i dzieckiem "specjalnej troski".hehehehe. Jako juz-zona odradzam wam ten dodatkwoy stres w dniu slubu

Stres -mhm to zlaerzy od człowieka ja np nie miałam żadnego stresu w tym dniu.Ja miałam robione w plenerze.Ślub był na 18 a w plener pojechaliśmy ok 17 i fotki skończyliśy robić o 17: 30

Gość od dwóch miesiecy zona
Plener w 30 minut??????????????????????? Chciałabym zobaczyc te sesje.

Gość Romulka
Hej. Mam ten sam problem. Slub w maju a wiec jeszcze duzo czasu do namyslu no ale w sumie to juz teraz sie zastanawiam...nie wiem jeszcze jaka jest godzina na slub najlepszammmysle zeby zrobic kosciol na 16...czy to dobrz pora??? jak myslicie??? zdjecia chyba jednak bede robic przed slubem bo nie wyobrazam sobie zeby goscie czekali a po pierwszym tancu to juz bedzie sie sciemniac...

Gość deli24
czytałam takie wypowiedzi innych osób,ze ich zdjęcia własnie zrelaksowały,a ja lubię pozowac do zdjec :) moze zrobic troche zdjec i przed kościołem i troche wieczorem..salę mamy nad samym jeziorem,wiec tak na tle zachodzącego słonca moze byc ciekawie