Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolkaaaa

czy przez to zniechece go do siebie?

Polecane posty

Gość karolkaaaa

mam pytanie? od 3 tygodni sypiam ze swoim obecnym facetem ale...nie potrafie zrobic mu dobrze ustami :/ wydaje mi sie ze jego byle partnerki robily to ale ja nie potrafie sie przemoc.Myslicie ze to moze zniechecic go do zblizen ze mna?

Gość gusia/
jesli mysli o tobie powaznie, nie

Gość tampa
Jezeli facet naprawde kocha kobiete to zrozumie jej niechec do \"takich \" rzeczy i nie bedzie jej do tego zmuszal. Tak jest w moim malzenstwie , juz 20 lat. On \" robi \" wszystko ( ja to uwielbiam) , ale z mojej strony nie otrzymuje \" tego\". Ubolewam nad tym , ale ja nie moge sie przelamac...Czasami jest mi glupio , ze moj maz nie ma zadnych zahamowan , a ja nie potrafie dac mu wiecej rozkoszy..

Gość marcin24_war-mazur
to ma facet przejebane z tobą, może inna mu to ta co ty nie możesz

nie ma czym się chwalić...............nieładnie to jest egoizm niestety

Gość swiss Ania
Nie martw sie to normalne ze na poczatku "nie wychodzi".Musisz byc wyluzowana i naprawde tego chciec.Porozmawiajcie. A jezeli twojemu partnerowi zalezy tylko na tym i nie liczy sie z Twoimi odczuciami to radze sie zastanowic nad sensem zwiazku. Milosc francuska jest super, ale nie mozna nikogo do niej zmuszac.

Gość tak se pisze
ale 3 tygodnie to za krótko żebyście dobrze zrozumieli się w seksie i odpowiadali sobie idealnie! jeszcze musisz bardzo dużo się nauczyć i oswoić z tym mężczyzną, więc spokojnie, po prostu bądź sobą i wyrażaj uczucia jeli twój partner jest dojrzały emocjonalnie, rozumie to

Gość azopt
mam ten sam problem niestety

Gość karolkaaaa
Tak on mysli o mnie powaznie i bardzo chcialabym mu dac ta rozkosz ale niezwykle trudno jest się przełąmać. Mam chyba jakas blokade od czasu ubieglych wakacji. Bylam z kolezanka na obozie jezdzieckim, wiecie alkohol i te sprawy... No i jednego wieczoru wpadluysmy na pomysł zeby sprobowac polizac konskiego członka. Wiem zaraz powiecie ze mam nierowno pod sufitem ale bylam pijana no i zaczelo sie, kumpela wziela go do reli i delikatnie zczela lizac ja sie przylaczylam bo byl duzy. Zabawialysmy sie az w koncu wzielam go do ust i.... zlał mi się, nie wiedziałam ze to nastąpi tak szybko:/ Myslicie ze to moze byc powodem ze nie moge sie przmoc?

Gość anal power
A masz jakies fotki z tego wydarzenia ?