Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaa

Kupujecie kosmetyki na Stadionie w Warszawie?

Polecane posty

Gość ludzie ale wy jesteście
niedouczeni:o Kłócicie się jak debile, a nikt nie napisał, że ktoś kto więcej zarabia jest więcej wart, jest lepszym człowiekiem, jest zdolniejszy. Ma po prostu większą wartość rynkową jako pracownik. I zazwyczaj to idzie w patrze z doświadczeniem i edukacją, ale nie zawsze. Natomiast idzie w parze z tym, jakie zyski ma firma w związku z działalnością tego pracownika. Czytać nie umiecie, myśleć też nie a oburzacie się jak stare kwoki:o

Cyt.alinka22 \"różnica w pensjach JEST wyznacznikiem wartości rynkowej tych osób. Wyznaczniekiem ich umiejętności.Bo jak ktoś zarabia 15 000zł, to od razu wiadaomo, że umie więcej niż ktoś, kto zarabia 1 500\" ta kobieta generalizuje,do tego się przyczepiłam. Poza tym nie pisałam o wartości w sensie egzystencjonalnym,ale o wartości rynkowej.ty też się naucz czytac ze zrozumieniem,a dopiero pouczaj innych,poznaj tez troszke życie,zanim powiesz,że zarobki idą w parze z zyskami firmy.

Gość lulila
Jolka 748 z tymi połkami to Ci się udało. "a powiedz mi drogie dziecko" tylko pozazdrościć wypchanego portfela ale uświadom sobie nie poważna dziewczyno, że takich jak Ty jest niewiele i dla większości zakup lekieru rimmel za 10 zł to jest duży wydatek. Może nie wiesz ale lakier można kupić już za 1,5 więc ten za 10zł naleśy do droższych. A co do kupowania próbek: wiem, że powinny być za darmo ale to że ja je kupuję nie świadczy o naiwności ale o nieuczciwości sprzedających . Robię to bo nie stać mnie na podkład za 100zł. Jednak niektórzy nie potrafią zrosumieć, że może być kogoś "nie stać"

Gość lulila
spałam 4 godziny stąd te błędy. Proszę nie komentować ;-)

Gość Isabelle06
zgadzam sie w 100% z lulila A co do mojej wypowiedzi to ja nie napisalam ze ten lakier kosztowal 10 zl bo jak bys byla taka obeznana z firmami kosmetycznymi to bys wiedziala ze Rimmel ma rozne lakiery w roznych cenach a ten moj kosztowal o ile dobrze pamietam 35zl( i tak to byl najdrozszy lakier do paznokci jaki mialam)

Gość ja ja jutro idę na stadion
i kupię sobie jakieś kosmetyki

Gość poodnosze

Gość ja nie kupuję tandety
podróbek, ani nie kupuję niczego oprócz włoszczyzny i warzyw na bazarach. Kosmetyki kupuję w aptece albo w Sephorze, poniżej marki Max Factor nie schodząć. Tak jak niektórzy uważąm, że na sobie nie ma co oszczędzać i że lepiej mieć jedną porządną rzecz niż kilka bylejakich. Zreszta pracuję po to, żeby mieć to, co chcę i już.

Gość niesamowite
wzruszyła mnie twoja historia :D

Gość teraz można kupować
zrobiło sie chłodniej :)

Gość pakusia
dzieczyny dajcie namiary na hurtowników tych podróbek z bazaru chetnie kupie wieksza ilość pako@master.pl

Gość korone juz zlikwidowali

Gość co ciekawgo kupujecie
na stadionie?

Ja też na początku byłam lekko uprzedzona do kosmetyków sprzedawanych na stadionie. Słyszałam różne \"dziwne\" historie na ich temat. Moja przyjaciółka od dłuższego czasu kupuje tam swój ulubiony tusz do rzęs. Stwierdziłam, że jak ona jest zadowolona to ja też będę. Najpierw kupiłam tusz do rzęs MAX FACTOR 2000 CALOR, później puder tej samej firmy. Nie mam żadnych zastrzeżeń do tych kosmetyków, wręcz przeciwnie bo mogę sobie pozwolić na zakup produktów z \"wyższej\" półki za niewygórowaną cenę :)

Gość tez uważam
ze to nie wstyd kupowac na stadionie

Gość kakilianka
Stadion zamknięty gdzie teraz można kupić markowe perfumy w przystępnych cenach tzn. do 50 zł ? Chodzi mi o duże perfumy około 100 ml.

Gość gość
Moim numer jeden wśród internetowych sklepów kosmetycznych jest serwis Nocanka. Najczęściej zaopatruje się w nim w produkty najlepszych na rynku marek, bo ceny są konkurencyjne a jak jeszcze trafisz na aktualną promocję to dużo zaoszczędzasz na zakupach online. Sprawdź sama ofertę pod adresem www.nocanka.pl to też się przekonasz.