Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spór

No nie mogę,bo mam dość sporu-kiedy powinno jeść się ostatni posiłek?

Polecane posty

Gość Spór

Kłócę się ciągle z moimi koleżankami z pracy..uważam,że ostatni posiłek powinno się jeść o 18.00,a one,że 2 godziny przed snem..kto ma rację? Chodzi mi o najbardziej wskazaną porę ..Szlag mnie trafi zaraz!!!

Gość Spór
Przecież jest każdego dnia o innej porze !! Prosze jaśniej...Ta odpowiedz mnie zwaliła z fotela..naprawdę!!!

Gość Ja na Twoim miejscu odwołałbym
się do Biblii. Sprawdź o której Jezus jadł ostatnią wieczerzę! :-)

Gość Spór
Własnie,a ja ma trening o 19.00 ,a po treningu nie mam siły na nic..A przed ćwiczeniami powinno jeśc się co najmnaije 2 godziny..

Gość Spór
Rozumiem,dziękuję za wszytskie odpowiedzi:)).Pozdrawiam wrażliwego faceta🌻🌻..Obyś był zawsze taki wrażliwy !!

Najlepiej najpóźniej 2 godziny przed snem. Nażarcie się bezposrednio przed zaśnięciem powoduje koszmary.Niektóre diety zalecają tą nieszczęsną 18 , ale już nie podają, czy to ma być czsu letniego, czy zimowego :D Zresztą, ja w diety nie wierzę. Moje koleżanki ciągle są na diecie i jakoś bezskutecznie :o

Gość --------32
2h przed snem;) czyli koleżanki mają racje:P

Gość moj glos w sprawie
moim zdaniem sensowe jest jedzenie kolacji do 18, najpozniej 19! staram sie tego przestrzegac 2h przed snem kolacja- moim zdaniem BZDURA, moim zdaniem conajmniej 3h a jeszcze lepiej 4h! Przeciez nasze organy tez powinny odpoczac we snie

Gość --------32
moim zdaniem, moim zdaniem, moim zdaniem..heh dobre...bo to własnie Twoje zdanie wiec mozesz obie tak myslec. poczytaj sobie troche to moze bedziesz wiedziec wiecej na ten temat;)a nie wypisywac bzdety:P 2h przed snem i już👄

Gość ależ proszę
posilek ostatni powinien zawierac w proporcjach maks bialka i min wegli ale jak w kazdym posilku bialka nie powinno byc wiecej niz ok 40g a ostatni posilek powinno sie jesc nie pozniej niz 2 godziny przed snem sklad posilku pomoze ulozyc program Dr.Dietman http://www.jedzdobrze.pl/index.php?dzial=3&id=68

3 h przed snem jesli chodzisz spac o 21 to o 18 będzie gites ;) Generalnie te 3 h przed snem są optymalne bo przecież jeśli zjesz coś o 18 a pójdziesz spać o 12 -1 w nicy to na pewno nie wytrzymasz i coś jeszcze chapniesz

Gość generalnie o 18
tak jest najzdrowiej i najbezpieczniej dla figury,jak niewierzysz to spytalj byle jakiego dietetyka

Wiem to :( Heh... ale coz mam zrobic jak mnie ssie o polnocy... Przeciez nie zasne jak moj zoladek domaga sie zarcia... Dopiero bym miala koszmary :D

Ludzie, jak ja zasypiem o godzinie 3 po północy, pierwszy posiłek jem około południa, to niby jakim cudem mam zjeść kolację o 18 i nie zemrzeć z głodu przed zaśnięciem? Nie móiąc o tym, że dietetycy by się zgorszyli takimi przerwami miedzy posiłkami :D