Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisss

seks czy duma..? co wybrac..?

Polecane posty

Ale sobie faceta wypatrzyłaś. Takie kawałki ci ględzi, że aż strach! To są zwykłe duperele. Tekst dla blondynki.

Gość Jekaterinka
Czy mogę przyjść.......... żeby się kochać z Tobą. Zawsze to samo i jedno pytanie. Pasuje Ci ciągłe odpowiadanie na jedno pytanie?

Gość nigdy nie jest za późno
on cię pyta, on cię prosi o spotkania, on bierze... a ty? cholera jasna kobieto! gdzie twój rozum!? dlaczego ty go nie możesz spytać, dlaczego jej nie zostawi? zrozum, gdyby był z tobą szczęśliwy, gdyby cie kochał, rozstałby się z dziewczyną i byłby z tobą...

Gość kisss
ale jekaterinka miala chyba racje.. robie kosmos z własnego bagienka.. hm, jednak jakies konstruktywne refleksje..

Gość ktosiku
kisss, a nigdy sobie nie zadałaś pytania co go łączy z jego dziewczyną, skoro ją puszcza bokiem? I jeszcze ty mówisz, że możesz tylko na seks liczyć z jednej strony a z drugiej - że cie na kolanach błaga. Ktoś tu ma z was dwojga nieźle namieszane w głowie. Ciekawa jestem kto.

ktosiku->oboje mają pomieszane w głowach :))

Gość kisss
nie wiem co go z nią laczy ale wyglada na to że niewiele.. nie wiem dlaczego z nia jest , nie pytalam jego sprawa.. nigdy nie oczekiwalam ze ze mna bedzie.. bylo dobrze jak było.. dopiero niedawno zaczeło bolec..

Gość buraczej jeden
o dziewczynie powinnaś pomysleć wcześniej ja nie wiedzialam cały rok, ale jak ona zaczęła mnie atakować, to ja już zrobiam sama śledztwo i byłam w szoku i juz nigdy nie będę tak niewinną i naiwną istostą, jaką byłam

Jeśli jego dziewczyna o tobie nic nie wie, a ty wiesz o niej, to kogo twój facet bardziej rani? Tobie żal tej dziewczyny, ale jemu jakoś ciebie nie jest żal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma twoje uczucia głęboko w d...e.

Gość buraczej jeden
wszystko zniszczyli

Gość kisss
buraczej.. zrozum.. nie chce tej dziewczynie zrobic krzywdy, dlatego nie poprosze go nigdy zeby ze mna zosatł.. kto wie? moze jednak by sie zgodzil..? moze to on ma wrazenie ze to ja chce tylko seksu..? i dlatego trzyma sie tamtej ..? Nigdy przenigdy nie prosiłam go: badz ze mna..

Gość buraczej jeden
dlatego nie powinno się tak łatwo dupy dawać

Gość Jekaterinka
Chaber- ale skoro kiss nigdy nie powiedziała mu czego chce, to czemu ma myśleć, że Ją rani? Może jest przekonany, że wszytko Jej pasuje.

Gość buraczej jeden
jakbys go poprosiła, to pewnie by jej nie zostawił ona dla jakiegoś powodu ma dla niego więszką wartość niż Ty, chociaz na nia nie zasługuje

To o co w tym wszystkich chodzi, do jasnej ......? bo się pogubiłam.

Gość Czterdziestolatek
KISSS..... Zastanów się czego oczekujesz od życia (Twój obecny partner jest elementem tego życia),? miłości, bezpieczeństwa czułości, radości, spokoju, seksu, dzieci itp.? Zastanów się czego oczekujesz a co otrzymujesz, jeśli większośc z Twoich oczekiwań jest spełniona to znaczy, że jesteś szczęśliwa. Po co więc ta burza na forum?.

Gość kisss
teraz juz chyba wie ze mnie zranił skoro tez próbuje zapomniec.. powiedział; dobrze, dam ci spokój.. skoro tego chcesz.

Gość Jekaterinka
Właśnie dlatego nie poprosi. Jeśli postanowi nie zostawiać dziewczyny to oczywiste będzie, że związek z kiss sie skończy. Okaże się wtedy, że mają odmiennie oczekiwania. A kiss nie chce zdaje się kończyć, może wmawia sobie, że to tylko seks, może za każdym razem wmawia sobie, że to ostatni raz...

Gość a co Ty nienie wiedzials
no to maz odpowiedz

Gość kisss
jest mi kurna ciezko, brakuje mi go i chce zeby byl szcześlwiy , nawet jesli to oznacza ze bede musiał zniknac z jego zycia..

Gość buraczej jeden
dzięki Chaber, tak właśnie myslę nie wiem po co ludzie się tak ranią :(

Gość kisss
tak jekaternka, zawsze mówie sobie: to ostatni raz! i swiecie w to wierze..do nastepnego razu. czego to dowodzi, powiedz..?

kisss ty chyba lubisz się umartwiać :// nie chcesz robić jego dziewczynie krzywdy, ale to, że on ci robi w pewien sposób krzywdę (i z resztą sama sobie też robisz krzywdę) to co? chcesz być silna?

Gość kisss
zreszta o n tez mowi : dobrze to ostani raz.. i potem wracamy do siebie.. gdyby chodzilo tylko o dupe mialby wystarczajaco duzo czasy by poszuakc nowej i ladniejszej..

Jesteście tacy żałośni - i ty kiss i twój facet, po prostu ręce opadają. Twój facet nawet bardziej, bo o ile ty jesteś z jednym, to on z dwoma (chyba z dwoma:) )

Gość kisss
chce byc silna i odejsc raz na zawsze.. nie umiem.. boje sie ze nie potrafie.. ale probuje .. probuje od bardzo dawna..

Gość kisss
jak mam to zrobic..? co mam powiedziec gdy znów zadzwon..? powie: tesknie za toba.. chce byz znowu z toba.. chce cie poczuc.. przesz chwile.. zobaczyc.. dotknac..pocąłowac.. chce znowu cie kochac.. bez ciebie jest jako.s tak szaro.. smutno.. nie umiem bez ciebie .. nie radze sobie.. co mam powiedziec..? spadaj koles..?

kisss->gdyby nie chodziło tylko o dupę to byłby z tobą! poza tym, wiesz-nie każda kobieta/dziewczyna poznając zajętego faceta decyduje się na hmm małe conieco. zatem to co piszesz "gdyby chodzilo tylko o dupe mialby wystarczajaco duzo czasy by poszuakc nowej i ladniejszej.." to nie do końca prawda. najpierw musiałby znaleźć taka, która ulegnie, a potem jeszcze poczekac aż ulegnie. a ciebie na boklu już ma i wie na co może liczyć .

Gość buraczej jeden
ciężko namówić na seks nową, ładniejszą jak się ma pod ręką to jest prawda i koniec przeciez trzeba sie na nowo nagimnastykować pomyśl