Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfdssd

Nivea,Dove czy Garnier??ktore lepsze kosmetyki

Polecane posty

Gość nfdssd

ktorjk firmy z tych 3?

Gość moim skromnym zdaniem-
nivea

Dla mnie zdecydowanie Dove. Drugi Garnier,Nivea coś nie specjalnie lubię,niewiem czemu:)

Stanowczo Nivea, choc długo nie mogłm się zdecydowac na zakup kosmetyków tej firmy...A teraz jest jedną z moich ulubionych. Dove to porażka. Noc nie dziala, nie wchłana się i zapachy tez mi nie podchodzą, że o efektach ujędrniających nie wspomnę. garnier natomiast to sama chemia....

dove, teraz rozważam kupno balsamu do twarzy, bo tak dobrze się wchłania ten z drobinkami do ciała

ja osobiście najbardziej GARNIER:) na drugim miejscu DOVE. za NIVEA nie przepadam..

Garnier, ale tylko balsamy i inne kosmetyki do ciała,może jeszcze mleczko do demakijażu i tonik, za kremami do rąk i szamponami nie przepadam.

Gość lokaaaaa
DOVE nie znosze graniera, sorayi moim zdaniem straszny szit nie wart ceny Nivea jedna z najstarszych firm na rynku i dobra :) ale wole Dove

Gość żadna najgorsze
jest garnier, pozniej nivea i dave. nie dosc, ze te firmy akurat straszliwie brutalnie testuja swoje kosmetyki na zwierzetach (z tego co mi wiadomo to najbardziej garnier i nivea) to jeszcze sa strasznie sztuczne i badziewiaste. ja najbardziej lubie (choc tez nie sa to zbyt naturalne kosmetyki, ale przynajmniej nie testowane na biednych zwierzatkach) ziaje i bielenda.

Gość plexxi
zapach garniera zupelnie mi nie odpowiada, dlatego od kilku lat uzywam kosmetykow dove. ostatnio sie fajnie zbrazowilam dzieki dove summer glow, super kolorek:)

Gość niebieskoookaa22
Garnier

Gość soczewkowa
Zdecydowanie Dove-opalenizna delikatna,naturalna (wraz z częstsza aplikacja ciemniejsza)-NIEPOMARAńCZOWA, niema plam i zacieków,i te super błyszczace drobinki.Fajnie pachnie (znosnie) Garnier-beee opalenizna pomarańczowa, sa zacieki i plamki Oba miałam do jasnej karnacji

Gość Kinusiaa12
Ja lubie garnier i nivea i dove tak samo. Mam z nivea szampon odżywkę i balsam do włosów.Natomiast z garniera mam tonik do twarzy, Garnier Czysta Skóra A i krem do rąk twarzy i ciała. A z Dove mam antiperspiranty(są super polecam) Polecam też żele pod prysznic dove i balsam summer glow. Myśle że wszystkie firmy maja 1 miejsce. Pozdrawiam :) :) Twój Zapach, Twój dotyk,Są Jak Narkotyk NieUmiemBezNichŻyć!!!

Gość roznie
nivea ma super pomadki na inne ich kosmetyki nie moge sie skusic... A nivea youn krem i delikatny podklad po ktorym mialam marchewkowe plamy :D Garnier czysta skora kapitalna seia zwlaszcza zel peelingujacy krem na dzien i nanoc A dove e jakos sie nigdy nie skusilam

Gość roznie
lady speed stic w zelu kapitalny antypwerspirat BALSAMY BRAZUJACE aktualnie szukam Mialam garnierai jonson i jakos nie bylo plam zapach mi sie nie podobal stosowac mi sie czesto nie chcialo... Chyba zostane przy solarium 3 razy do roku... Chcialabym krem brazujacy do twarzy a mam tradzikowom i sie boje wydac 15-20 zeta zeby po jednym uzyciu wyrzucic

Gość OluśaxD
Zależy jak dla kogo. Dla osób o tłustej cerze albo z niedoskonałościami polecam Garnier mi bardzo pomógł. Ale teraz kiedy moja twarz jest w miare ładna używam toniku, kremu, żelu do twarzy i innych kosmetyków Nivea mojm zdaniek kosmetyki z Nivea są dla osób bez niedoskonałości, ponieważ żeby je usunąć Nivea jest mojm zdaniem zadelikatna. Uwielbiam także kosmetyki do nwłosów z Nivea. A Dove nie nawidzę jest okropny dla mnie.