Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodziak

Czy to dziala bo znow bedzie zle.

Polecane posty

Mam 17lat, i chyba jestem do niczego. Mialem niedawno probe samobojstwa a przyczyną byla niby szkola i nauka ale to tak naprawde kompleks z penisem bo ma moze ze 14 dlugosci. Moze wam sie wydaje to pojebane i chore ale takie marne to zycie a laski i tak nie mam wiec na niczym mi nie zalezalo i jakos tak wyszlo i dodam ze3 jestem prawiczkiem. Ale nie o tym chcialem pisac, to tak na marginesie. moje pytanie to odnoscie pompek, tabletek i kremow do powiekszania penisa- czy ktos to moze uzywal i czy to dziala. Bo jak tutaj czytam to wszyscy maja duze penisy i kobiety niby takie wola wiec chyba to moja ostatnia szansa. Dzieki za wypowiedzi.

Gość LoLiPokRatka
wyluzuj...

No tak mniejsze ale nie male. a zreszta co kobiecie po malym penisie- zero przyjemnosci i tez zero bolu, poprostul do niczego.

nie mowie o skrajnosciach ale choc o przyzwoitej dolnej granicy normy. Nawet poswiece pieniadze i wydam na te specyfiki i urzadzenia ale czy one maja sens czy tak jak zycie sa do niczego.

Gość brylancikowa
człowieku 14 cm to jest srednia krajowa. ja nie wiem dlaczego tu ciagle pisza o penisach po 20 cm i wiecej. pewnie ze sie takie zdarzaja ale z pewnoscia nie az tyle. sadze ze wiekszosc mierzy "na oko" i to chyba jakies chore oko. ;) moze jakbys mial 10 cm to byloby malo a zapewniam ze Twoje cm sa w stanie zaspokoic kobiete - no chyba ze nie wiesz co z tym w ogole masz robic od strony technicznej wiem co mowie - uwierz :)

Gość no przeca
jeszcze ci żenidło urośnie młody :D

a co za roznica od ktorej stony mam patrzec, reka sie nie naucze niczego przeciez, i powaznie to jest malo i to zdecydowanie za malo. I czy ktos wie czy to dziala????????

Gość brylancikowa
ehhh jesli myslisz ze takich 14 cm nie czuje sie w sobie to sie mylisz... oj czuc czuc... :) :) :) zamiast tego jak sobie powiekszyc poczytaj lepiej jak najlepiej sie kochac - pozycje i nie tylko ;) taka wiedza sie przyda bo bedziesz wiedzial co masz robic bo to nie tylko w koncu wkladanie ;)

Niektorzy kolesie maja dziewczyny a inni nie. I wlasnie ci co nie maja tych kobieta maja za to co innego- malego penisa, bo komu potrzebny taki fredzel co tylko je i satysfakcji nie daje, w sumie nie dziwie sie kobieta ze takich nie chca ale ewolucja powinna to jakos zmienic, zrekompensowac, a i tez nie chce miec kogos dla kasy.

Gość brylancikowa
człowieku no stuknij sie w glowe. masz 17 lat i wszystko przed Toba - rowniez dziewczyna... i to niejedna a teraz to jak sie Ciebie slucha to az przestaje sie dziwic ze nikogo nie masz - nie moglabym byc z facetem ktory ma takie nastawienie do zycia. jak moze ktos taki byc wsparciem??? nie wiem... wiadomo - kazdy ma jakies swoje kompleksy - maly biust czy za duzo kilogramow - u kobiet czy faceci za maly wzrost, za maly przyrost masy miesniowej czy tez za maly w ich mniemaniu penis. tyle ze zrozum ze jak sie kogos kocha to nie ma najmniejszego znaczenia i powtorze Ci raz jeszcze NIE masz za malego i jestem pewna ze mozesz zaspokoic kobiete - sama jak zobaczylam 14cm-ego to pierwsza moja mysli byla taka jak on sie we mnie zmiesci... mowie powaznie - znajdz sobie inny problem bo z wielkoscia z pewnoscia nie masz problemu

jakby bylo normalny to bym nie mial juz 2 proby samobojstwa, a czy we mnie mialby ktos oparcie- moze i nie ale nie zalezy mi za tym. Madre slowa \"milosc ci wszystko wybaczy\", ale czemu akurat defekty natury, nie chce zeby mi ktos na to oko przymruzal bo mnie kocha, wole byc idealny(nie tak do konca w pelni znaczenia tego slowa) ale chociazby w tej najwazniejszej czym jest penis. Czy to dziala, prosze bo juz warjuje, psycholog odpada, bylem i nic, bo nie chcialo mi sie gadac z nim, on nie jest wszystkowiedzacy i nie wie co kto potrzebuje i jakie sa realia.

Gość brylancikowa
ehhh dopoki jakas dziewczyna nie osiagnie orgazmu dzieki tobie to chyba do Ciebie nie dojdzie ze nie masz wcale "defektu" jestes normalny i tyle.

Gość Imbirka_
Wg. mnie przesadzasz.. To nie jest problem! Jezeli bedziesz z dziewczyna ktora bedzie Cie kochala to przyjemnosc jej sprawisz. Wazne jest z kim sie jest a nie jai ten ktos jest. a tak na marginesie : jeden japonczyk na (w zwodzie) 2cm - szczesliwa zone i dzieci!! Ty masz od niego o 7 x wiecej ;) to czym ty sie martwisz ??? :p Pozdrawiam pa

Gość brylancikowa
nie ma widze argumentow na to i nie mam pojecia czemu sobie ubzdurales to wszystko czy to ze wiekszosc kobiet nosi rozmiar c lub D to to sprawia ze inne sa nieatrakcyjne??? otoz nie... sadze ze kazdy facet ktory widzi kobitke z rozmiarem b moze uznac ja za atrakcyjna. tak samo jest w stosunku do facetow. i obojetnie jakiego bys mial to Ty masz syndrom anorektyczki - zawsze za gruba chociasz od dawna szkielet zrozum ze to co dla ciebie jest malo to wcale takie nie jest MOZNA miec cudowne zycie seksualne z Twoim rozmiarem

Gość do mlodziaka
Jestem mezatka - SZCZESLIWA - i to w kazdej dziedzinie malzenskiej. Moj ukochany ma mniej-wiecej tyle co ty. Sex jest wiecej niz OK. Wybij sobie z glowy kompleksy. Naczytales sie bzdurnych topikow i sie podkrecasz.

A i tak dopada mnie coraz wiekszy dol i ide jakies leki na uspokojenie wziac bo sie zle czuje. Tam gadanie, jestes jedna kobieta dla ktorej sie to nie liczy, reszta widzi to innaczej. Kurde, zeby ten nieszczesny penis sie nie liczyldla kobiet to pewnie byloby ze mna dobrze, ale jak inne wartosci sa niepotrzebne to musze cos z nia zrobic by poprawic. Czemu mnie jeszcze oklamujecie ze 14 to jest w normie i jakie zycie seksualne- z reka przed kompem, nie chce tak sie meczyc.

Gość powiem ci cos
jak bedziesz się dobrze uczył to skończysz porządne studia, a wtedy znajdziesz dobrą pracę, przez to bedziesz mial duzo kasy wtsddy to kazda bedzie Twoja i nie wazne czy w gaciach masz 14 cm czy 23

Czyli niby penis sie nie liczy jak jest pelno kasy ale i tak jest wazny ale kiedy kasy nie ma za wiele to tylko penis. Fajne te kobiety aktualnie sa, i tak nie zdarze miec pewnie swojego pierwszegor razu bo i tak znow cos sobie zrobie i moze sie uda- nie ma czego zalowac, starzy non stop pracuja, kase narazie dostaje od nich, ale nie beda mnie juz dlugo utrzymywac.

Gość dfsgsdfhdfhs
młodziak, po pierwsze nie wierz wszystkim, którzy piszą w necie że mają 20 cm ;) a po drugie popatrz na to z tej strony - jak kobieta włozy sobie tampon to jakos jej nie wypada a przeciez jest malutki a to znaczy, że pochwa też w normalnym stanie jest niewielka i wcale penis nie musi byc wielki

No to odpowiedz na pytanie czy tampony daja orgazm albo jakakolwiek przyjemnosc. Moze nie wszyscy maja duze ale kobiety wola za to te duze. Tylko powiedzcie czy te pompki, kremy i tabletki dzialaja. Moze jakies leczenie szpitalne, hormony albo...POMOCY!!

chlopie - nie mysl tylko tym co masz w spodniach ale tez glowa!!! nie masz za malo. - to po pierwsze 2) liczy sie to co masz w glowie, jaki jestes - na tej podstawie szuka sie partnera na powaznie 3) Ci chyba odbilo bo jakim cudem tylu facetow o twoim rozmiarze/lub mniejszym jest szczesliwych wraz ze swymi partnerkami!!! zastanawiales sie nad tym?? po prostu tak jest ok trzeba wiedzisc co robic tym co sie ma plus wiara w siebie, intuicja i cos wiecej niz tylko przelotny sex z niewiadomo kim. musisz poczekac widac na kobiete ktora poznasz i ktorej zaufasz z ktora laczyc Cie bedzie na tyle duzo by akceptowac ja i byc akcetowanym nie masz miniaturki wiec jestem pewna ze nie bedziesz mial problemu a i obawy znikna - tak by po prostu czerpac przyjemnosc i ja dawac :)

Po pierwsze masz dopiero 17 lat i jeszcze Ci rośnie;) A po drugie średnia europejska to 15-16cm. Nie pękaj ;) Zgadzam się też z Lo_Lit_Ką, że duże mogą być bolesne. Jest to też uciążliwe dla faceta, bo nie mogąc wejśc do końca, nie ma "pełnej" przyjemności;)

Gość koobi
POchwa ma 10 cm i taki w zupełności wystarcza--masz więc dla kobiety 4 cm gratisowo :-)

Gość No i nie zawsze
jak się wepchnie - można wyciągnąć :)

łatwo powiedziec ze to niby duzo i tak dalej dla pocieszenia a ja i tak z kazdym dniem znow pragne cos sobie zrobic bo mi to nie daje spokoju. Co to za zycie w samotnosci bez kobiety, albo jaki to ma sens, A czy ktos moze uzywal tych rzeczy do powiekszania. A, mi juz raczej nie urosnie i nie pytajcie skad to wiem, poprostul duzo czytalem na ten temat bo chcialem wierzyc ze mi sie cos odmieni w moim mysleniu, ale nic z tego.

Gość zmk
oprzytomnij człowieku!

Gość jak zerwiesz
Twoim problemem nie jest mały penis, bo większość facetów ma taki (i mniejszy) rozmiar członka. Twoim problemem jest maksymalne przyjebanie i malkontenctwo. żeby laskę zaciągnąć do łóżka, to nie trzeba machać małym kutasem a po prostu być fajnym gościem. zajmij się normalnie życiem, idź na siłkę, bądź aktywny towarzysko a nie siedzisz i biadolisz nad sobą.

Gość jak zerwiesz
przecież żadna się nie zakocha w twoim fiucie, bo jesteś tak maksymalnie niedopchnięty, że wszystkie będą od ciebie uciekać zanim zdążysz zdjąć spodnie. brak miłości nie wynika z rozmiarów przyrodzenia. to musi być prowokacja.