Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamBoNieWiem

Po jakim czasie przespaliście sie ze swoim partnerem-rką?

Polecane posty

Gość pytamBoNieWiem

Zaczęłam spotykać się z fajnym facetem, bardzo dobrze dogadujemy sie itp.Jednak ostatnio on coraz wiecej mówi o "tych sprawach" .Ja jestem dziewicą,natomiast on ma dużo większe doświadczenie,dlatego dla niego sex po miesiącu to normalna sprawa.Może jestem jakaś dziwna,ale wydaje mi się ,ze on troche przesadza.Podzielcie sie swoimi doświadczeniami!

Gość gość
z pierwszym po roku, z drugim po miesiacu, ale zalowalam troche.

Gość po 25 misiącach
mam 21 lat

Gość jeśli
to ma być twój pierwszy raz, to przemyśl to dobrze i jednak lepiej go poznaj. miesiac to jednak za mało. ja stosuję zasadę 3 mies.

Gość Qrcze no
Od razu :) Jestesmy razem 6 lat :)

Gość gość
Nie ma zadnych regul. Robisz to wtedy, jak najdzie Cie straszna ochota. Jesli facet jest powazny, to nie potraktuje Cie przez to jak dziwke, jednakze jesli to Twoj pierwszy raz, to radzialabym poczekac pare miesiecy chociaz. Jest tyle innych form seksu i pieszczot przeciez:) Po ci sie spieszyc, a moze to nie ten facet?

Gość dziefcionka
po 3 mies. pierwszy raz - żałuję, więc przemyśl, czy warto.

Gość Qrcze yes
yet with strange eons even death may fuck

Gość pytamBoNieWiem
Po pierwsze -ktoś bezczelnie się za mnie podpisal,ale to chyba jasne,biorąc pod uwagę niesamowicie "błyskotliwą" treśc wypowiedzi .A po drugie chciałam jeszcze dodać,że on powtarza,że skoro ludzie odpowiadają sobie to na co czekać?!;) Czy to przypadkiem nie jest oznaką tego ,że jemu za bardzo nie zależy?! Ponoć "pożądanie sprawia, że mężczyzna jest nader śmiały, ale miłości towarzyszy zawsze onieśmielenie" ...

Gość Qrcze yes
yet with strange eons even wife will suck

Gość hahnieszka
poczekaj troche, ja szybko, tez dziewica i zaluje, bo dziwnie ejst miedzy nami, i on sie obraza, jak ja nie chce seksu, bo widze, ze on na to liczy i jest rozczarowany uwazaj na to

Gość gość
Ewidentnie Cie na seks naciaga, nie daj sie! Zrob mu dobrze reka lub ustami, ale na seksik prawdziwy niech poczeka jeszcze, o ile da rade:o

Gość podciete
tak naprawde to sama musisz zadecydowac, przemysl jakie masz podejscue do dziewictwa.... z pierwszym facetem nie uprawialam seksu , bo nie bylam gotowa ,nawet pieszczoty nie byly zbyt zaawansowane, z drugim przespalam sie po niecalym miesiacu, nie zaluje:)

Gość Qrcze yes
yet with strange eons even death may fuck

Gość stocrotka
Ktoś napisał - "o ile wytrzyma" .Wydaje mi sie,że jak bedzie chcial być z Toba to nie bedzie stanowiło to dla niego żadnego problemu .Nie przesadzajcie z tym "wytrzymywaniem" :)

Gość kakarinka
Zna ktoś pary które nie współzyją do ślubu ?! Moi znajomi czekają,jednak to już 8 rok jak są ze sobą. Jesteście w szoku?!!?

Skoro czekaja do slubu to pewnie oboje jeszcze seksu nie uprawiali. A prawda jest taka ze przewaznie o wiele latwiej wytrzymac jesli sie jest dziewica/prawiczkiem, niz kiedy juz sie zaznalo przyjemnosci z seksu.

Gość gość
Wytrzymywane....chodzilo mi wlasnie o delikwentow, ktorym tylko o seks chodzi, a ukrywaja swoje prawdziwe intencje pod plaszczykiem zakochanego chlopczyka, sa tacy niestety...

Gość po ślubie
Czyli prawie po 3 latach.

Gość kikikikiki maupa
"... zrób mu dobrze ręką lub ustami..." - kurcze, pozdro, ty prowadzisz jakiś kącik z sex-poradami ? :O

Gość gość
toz to forum chyba jest do wymiany zdan i opinii dawania porad ludziom w 'rozterce':D, no tak mi sie wydaje bynajmniej:)

Gość Joseph Ratzinger
Ein Monat wystahtschy.

Gość kikikikiki maupa
No to popuść wodze wyobraźni. Może zaproponuj tamtej lasce jakiś anal, spust na buźkę, jakiś trójkącik, albo inny wielobok (a może od razu swingers-party ?) :O .

Gość gość
Uwazasz, ze to cos zlego dla dziewicy...oral zamiast stosunku? Ja uwazam wrecz przeciwnie, lepiej zaczac od tego i poznac najpierw swoje ciala, zanim sie pojdzie na calosc. Nie wiem skad Twoje insynuacje o wielobokach i analu, nic takiego nie mialam na mysli.

Gość kikikikiki maupa
Ale to "zrób mu dobrze ustami" to chyba najlepsze. A jak sie rozejdą i ona się znów z jakimś gostkiem spiknie, to jak będą się całować to niech mu wtedy poopowiada jak swojemu byłemu "robiła dobrze ustami". Na pewno się koleś ucieszy :O .

Gość bamboszek
dla mnie seks oralny jest bardziej intymny niz seks "tradycyjny"

Gość kikikikiki maupa
Zresztą nie ważne. Mam dziś od rana zły humor (jak zwykle - przez kobiety). Musiałem się na jakiejś wyładować :( . Teraz idę już spać. Dobranoc.

ja mialam podobnie on mial juz dwie przede mną a ja zadnego..bylam dziewicą,ale po trzech miesiacach zrobilismy to i nie zaluje! jesli nie jestes gotowa nie ryzykuj nie ma co!! jak kocha to poczeka ;) 3mam kciuki!

Gość gość
Ależ nikt jej nie kaze opowiadac nastepnego chlopakowi o tak intymnych sprawach! Zauwazylam, ze masz zly humor:) Spoko, ja zniose wszystko:) Dobranoc.

Gość jakaja_80
ja bylam dluuugo dziewica, mialam 24 lata. ale z nim poszlam do lozka szybko..po jakis 15 spotkaniach, moze szybciej.ale jestesmy ze soba od 2 lat i jestesmy fajna para.wiedzialam po prostu ze on jest powazny i traktuje mnie powaznie. wiele zalezy od faceta, czy mu ufasz czy nie. lepiej nie dowiedziec sie potem ze chcial tylko "zaliczyc cie" a potem opowiada znajomym jak to z toba bylo...