Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_name

Spóźnia mi się ! Kto poczeka ze mna?

Polecane posty

winko...mmm....czerwone polwytrawne:) le nka... przeciez jest ok:) co tam,ze 51 dc,nie umieram przeciez:) w ciazy nie jestem,okres tuz tuz...

Gość le nka
widzisz no_name ty wiesz ze nie jestes,ja nawet nie wiem bo testu nie mam co robic:( boli mnie od czasu do czasu brzuch,sluzu nie mam a jak mam to biale takie-moze lekko zmienia kolor-OBY!!!! A ty moja droga nic tylko czekaj na szczesliwy dzien:) 🌼

le nka... ja sobie tylko skutecznie wmawiam,ze nie jestem w ciazy:P uwierzylam w to i tak czuje,ale...... zawsze jest ALE nikt mi nie powiedzial na 100% ze nie jestem w ciazy:) wiec glowa do góry:)

Gość le nka
ja tez podswiadomie czuje ze to nie mozliwe. Masz juz dziecko?

Gość le nka
niemożliwe

Gość myniaaaaaaa
halo - halo - cześc - u mnietez dalej nic :-( 3 dzień barnia tabsów. jak tak dalej pójdzie to będę wyglądac jak bania - z nerwów cały czas jem :-( . No nic - czekamy dalej!!!!!

le nka mam synka 3 latka ma:) czesc myniaaa......ze spokojem,zazwyczaj trzeba je brac 7 dni i potem tak jak z odstawienia sie dostaje @ ale to zalezy od tego co lekarz mowil

Gość le nka
ooo super:) ucałuj szkraba;) ja ide sie chyba przejść...

Gość agata------------------
a mi sie spoznia juz jeden dzien, wiem ze to nic, ale biore tabletki od 7 miesiecy, zawsze okres wystepowal piatego dnia przerwy, dzis jest szosty dzien, dopadly mnie watpliwosci...............w nocy co chwilke sie budzilam ze stresu ,powinnam go dostac juz! teraz! a go nie ma!!!!! piersi mnie nie bola, w podbrzuszu czasem ukluje ale nic wiecej okresu ani widu ani slychu;///////

Gość le nka
nie panikuj,w ciazy nie jestes. Zrob test dla pewnosci ale zapwniam cie ze po 7 miesiacach brania tabletek jak bralas w miare regularnie nie ma mowy o wpadce.Tylko sie wyluzuj bo to tez nie sprzyja pojawieniu sie @( powiedziała zesresowana na maxa le nka;) )

czesc dziewczyny:) le nka a moglabys przypomniec ile Tobie sie spoznia? jestem zaspana i nie chce mi sie grzebac na forum:P agata bedzie ok...ale na ulotce powinno byc napisane(przynajmniej na mojej bylo)ze jesli nie wystapi krawienie z odstawienia to powinnas sie udac do lekarza w celu wykluczenia ciąży zeby ciąży ormonami nie karmic.Ale jak napisala le nka jesli bralas regularnie bez wiekszych wahan w godzinie przyjmowania to powinno byc:)

Gość le nka
mi sie spóźnia dziś 4 dzień:(

Gość agata-------------
dzieki dziewczyny ze odpowiedzialyscie, ja nadal czekam , mam nadzieje ze sie dzis pojawi;/ bo jak nie............ w glowie mam obraz moich rodzicow i ich miny jak im oznajmiam ze jestem w ciazy, to by bylo straszne... mam te 23 lata, ale to jeszzce jak dla mnei za wczesnie mam nadzieje ze macie racje

Gość anabel
czesc no name. pośzlam za twoja rada, nie kochałam sie bez zabezpieczenia, dzis mam ten mój okres, czyli ze jest jak przewidywałam, mogłam sobie spokojnie poszalec, ale jak czytam ten topik to ochota sama przechodzi.. nie wiem czy sie kiedykolwiek zdecyduje nawet tuz przed miesiaczka..

Gość anabel
czesc no name. pośzlam za twoja rada, nie kochałam sie bez zabezpieczenia, dzis mam ten mój okres, czyli ze jest jak przewidywałam, mogłam sobie spokojnie poszalec, ale jak czytam ten topik to ochota sama przechodzi.. nie wiem czy sie kiedykolwiek zdecyduje nawet tuz przed miesiaczka..

Gość anabel
ale dzieki za rade, czesto tu zaladam, i nie dam sie poniesc emocjom, zawsze guma i koniec! nie da rady!

Gość le nka
bo moja droga kochałam sie w dzień sopdziewanego okresu,czyli od tego feralnego razu minely 4 dni a testy robi sie po 6-wykrywaja ewentualna 6 dniowa ciaze

Gość le nka
no_name -daj ci Boże racje:P

Gość Daruniaaa
witam!mi okres spoznia sie juz ok 6 dni i powoli dostaje na glowe!!!czasami odczuwam klucie w podbrzuszu,niewielkie zawroty glowy sama nie wiem czy to ciaza czy potrzebuje psychiatry bo po prostu sobie wmawiam.za 2-3 dni robie tescik i wybiore sie do gina.zalamka

czesc dziewczynki! u mnie nic,ale dzis 13 dpo wiec jeszcze nie swiruje:) Daruniaaa moze test cos wyjasni:)

Gość o kurcze dziewczyny
jakie są powody takich opoźnień, toz to jakis koszmar. sledze wasz topik. ja dzis dostalam okres, cholera bolesny jak nigdy dotąd, w 36 dniu cyklu. juz podejrzewalam ciaze, ale jest.

przyczyn cyklu z opozniona owulacja moze byc wiele....czasem wystraczy stres... gratuluje @ !!!

a ja dzis mam ciemno żółty śluz delikatnie ciągnący...hmm...nigdy az z taka uwaga sie mu nie przygladałam jak dzisiaj:/

Gość le nka
a ja całkowicie nic sahara,z tym ze ja chyba jestem...niestety:( dzis 37dc i calkowicie nic

le nka ja generalnie tez sahara ale srawdzam śluz przy szyjce to jest on taki żłótawy,ale przezroczysty... nie wiem o co chodzi,bo nigdy az tak wnikliwie nie obserwowalam sluzu,moje dotychczasowe obserwacje pozwalalmy mi na zidentyfikowanie owulacji,ale az tak dokladnie to nigdy nie obserwowalam zwlaszcza ze suchutko

Gość le nka
boję się naprawdę...bardzo się boję:(