Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_name

Spóźnia mi się ! Kto poczeka ze mna?

Polecane posty

Gość co mam zrobic
:):):):):):):):):):) dostalam!! w koncu jedyna i upragniona @ a stalo sie w sposob dosyc nietypowy,bo bolal mnie znowu caly dzien brzuch,a moj chlopak wpadl na pomysl,zebym sie troche zrelaksowala i rozluznila i zaczela sie niewinna zabawa rekoma-naprawde poczulam jak mi odchodza nerwy i z tego rozluznienia naplywa krew i wszytsko wraca do normy:) dziewczyny-w wiekszosci to stres i wasza wyobraznia! pewnie nie mowilabym tego gdyby okresu nie bylo.. ale jestem sercem z wami i trzymam kciuki za kazda! pozdrawiam

Gość le nka
Gorące pozdrowienia dla wszystkich czekających i już nie czekających;) No_name- buziaki

Gość myniaaaaa
a mnie się już kończy@......Od dzisiaj zero współżycia !!!!- koniec ze stresem!!!!! (sama w t nie wierzę!!!;-))

myniaaa czy uwazasz,ze to dobre wyjscie? Nie popsuja ci si relacje z mezem?

Gość myniaaaaa
nie wiem - on już chodzi jak bomba zegarowa - przez 4 tygodnie zero współżycia.... Nie wiem co robić ????

No przelam sie jakos kobieto bo bedziesz miala ciagle napieta atmosfere,kontroluj sie,sprawdzaj kiedy płodne a kiedy nie,w płodne zrezygnuj w ogole a w niepłodne prezerwatywa...

Gość K24****
u mnie ciagle nic:( miejmy nadzieje ze sie pojawi bo juz schizy mam niezle....to juz 10 dni niemalze od "tego dnia"...zastanawiam sie czy nie zrobic testu ciazowego...ale zadnych objawow ciazy nie mam...tylko to klocie i napiecie w jajnikach...Staram sie nie wpadac w paranoje ale taka sytuacja nakreca strasznie...wrrr no_name jak tam ten nowo-poznany mezczyzna? myniaaaaa-pozdrawiam pozostale "czekajace" rowniez:)

Witam wszystkich:) ja mam dzis 38 dzien cyklu i okresu nie ma:( strasznie sie boje zawsze sie zabezpieczmy prezerwatywa a w tym miesiacu kilka razy przez chwile kochalam sie bez niczego ale napewno moj chlopak we mnie nie skonczyl... A cykle mam dlugie tak od 30 do 36 dni. Prosze poradzcie cos albo dodajcie wiary w to ze bedzie dobrze

K24 sprobuj testu z porannego moczu... a co do tego faceta to szanuje,ze narazie sie nie chce wiazac,ale szaleje troche...ciagle dzwoni,godzinami rozmawiamy przez tel godzinami,ciagle pyta kiedy znajde dla niego czas,wspomina o wyjezdzie ze mna i moim synkiem nad morze...nie wiem co myslec

basia19g...nawet gdy niekonczy w Tobie to jest mozliwosc ciazy...powinnas o takich rzeczach wiedziec... narazie spoznia sie 2 dni i wydaje mi sie,ze to zwykly stres:) Glowa do gory:) a jesli bardzo sie denerwujesz zrob test ciazowy

Wiem ze jest ryzyko zajcia w ciaze... Narazie nie chce robic testu bo sie boje. Ale od 2 dni boli mnie brzuch jak przed okresem a okresu nie ma:( Pozdrawiam

Mam nadzieje ze masz racje. Dziekuje CI bardzo za slowa otuchy. Martwi mnie to ze niektorzy mowia ze tak samo jak przed okresem to boli tez brzuch w ciazy. A jest mi troche niedobrze i sobie juz wkrecam ze to ciaza:(

Nie ma za co,tylko nie wkrecaj sobie bo sama pogarszasz swoja sytuacje,ja sobie wkrecalam 2 tyg. kolejne 2 tyg.stawalam na nogi psychicznie i tak mi sie ms spoznil,w ogole owulacja przesunela,wszystko:o

Staram sie o tym nie myslec ale to dopiero od dzis zaczelam sie przejmowac bo sobie uswiadomilam ile mi sie spoznia okres...:(

kup test i zrob go jutro rano:) Wynik mam nadzieje Cie uspokoi👄 powodzenia!

Chcialabym zrobic test ale sie boje bo jak wyjdzie pozytywnie to zwariuje bo mojego chlopaka teraz nie ma bo wyjechal za granice:(

Gość kollla
CZe do 29.06 jeszcze troche czasu - dla reaksu spędziłam cudowny weekend z ukochanym, i co najlepsze drastycznie spadla mi ochota na sex - co występuje u mnie zawsze ok 4 dni przed spodziewana miesiączką - wieć powinno być dobrze A wyobraznia ? pewnie przez te upały miałam dziwne wizję. Pozdrawiam wszaystkie dziewczęta.

basia19g jak jestes w ciazy to i tak sie dowiesz czy ten test zrobisz czy nie... a tak jak wyjdzie negatywny to sie uspokoisz sie okres sam przybedzie:)

Gość le nka
a ex sie odczepil na dobre?gdzie poznalas tego? ile ma lat?wywiad musi byc:D

hihi...ma 30 lat,wysoki...190 cm,dobrze zbudowany,przystojny,po przejsaciach (ale z zona,bo jej nigdy nie mial),ułożony,wesoły...czasem puszcze mu zwarke...bo tak robie a on dzwoni czy cos sie stalo:) Moj byly...niestety zaczyna mnie za wszystko bwiniac,pisze przykre smsy:( Nie daje mi zapomniec...

Gość zuzinkaa
Witam dziewczyny 🌻 Zawsze miałam dość regularne miesiączki, a od czasu urodzenia dziecka tym bardziej (2,5 roku). Ostatni okres był dziwny, tzn. najpierw parę dni plamienia, a potem normalny okres. Teraz kolejny cykl i okres spóźnia się już 12 dni! Zrobiłam 3 testy, wszystkie wyszły negatywnie. Nie wiem, co się dzieje, dodam też że jestem za granicą i nie bardzo mogę odwiedzić lekarza. Pozostaje mi czekać... chyba? Podejrzewam ze przyczyną może być stres. Co zrobić, aby odreagować... wpadłam na pomysł brania łagodnych tabletek uspokajających (ziołowych) bo jakoś nie widzę, abym sama z siebie mogła przestać się denerwować tym wszystkim. Nie wiem, jak to jest z uprawianiem sportu - pływanie, 6 weidera, czy to przyspiesza czy opóznia miesiączkę? Na razie zarzuciłam sport i to nie pomaga. proszę o porade, pozdrawiam :)

To moze tez zalezec od zmiany klimatu,jesli wyjechalas stosunkowo niedawno to przypuszczam,ze to jest przyczyna.Moja przyjaciolka wyjechala do Anglii na 4 ms i w ogole nie miala tam okresu,do teo stres.potem wrocila znow zmiana kilamtu i znow nie miala 3 ms dopiero luteina wyowala,mysle,ze skoro testy wychodza negatywne to mozesz spac spokojnie.Uprawianie sportu chyba raczejnie ma takiego wplywu ale czasem brzuszki pomagajaniektorym kobieta.

Gość zuzinkaa
No_name 🌻 dzięki za odpowiedź Jestem zagranicą 5 miesięcy, najpierw wszystko był w porządku, dopiero teraz zaczęło się "psuc" (mam na myśli ten brak okresu). Ciążę raczej wykluczam, ale co zrobić aby okres nadszedł. Chyba sięgnę po te tabletki, może wtedy? Hmmm no i ćwiczenia... ktoś zna może jeszcze jakieś sposoby? pozdrawiam

sproboj goracych kapieli,czerwonego winka i herbatki z malwy,podobno dzialaja tez 2 aspirynki(podobno)

Gość zuzinkaa
Spróbuję. Mam nadzieje ze pomoże. Dziękuję Ci za rady 🌻