DjD 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 A u mnie 3 dzien i okresu brak :( ta zmiana pogody rowniez moze sie do tego przyczynic prawda? Juz sie pocieszam jak moge. Sluz mam bialy..znaczy taki nei dokonca bialy - jakby pomaranczowy,ale tak delikatnie. Tylko najbardziej denerwuje mnie to,ze nie boli mnie brzuszek :( Ja juz z siebie wychodze:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm 076t1 Napisano Czerwiec 28, 2006 mama ostatni dzien okresu ale zanim go dostałam spóźnił mi sie 2 tygodnie..;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 DjD...jak boli brzuszek to powinno byc ok,z Twojego opisu śluz jest typowo jak przed okresem...pogoda,stres...wszystko opznia.Mi sie opoznil ms dla pocieszenia:P a jak bardzo sie denerwujesz(nic nie pisalas na temat ciazy)zrob test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Witaj no_name, za około 10 dni powinnam dostać okres - nie doszło do normalnego wytrysku - były stosunki przerywane! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 ale wlasnie chodzi o to,ze brzuszek mnei neoi boli.znaczy niby jajniki troszke pobolewaja. A co do testu,to powiedzialam sobie,ze jak dok onca tygodnia nie dostane,to wtedy zrobir,a co do mojej sytuacji,to mialam dni plodne,a moj chlopak wszed lwe mnie na jakas minute..moze nawet nie,no ale wiadomo,ze w wydzielinie prezd wytryskiem rowniez znajduja sie plemniki,dlatego mam stracha jak nie wiem :/ piersi mi sie nie powiekszyly..sutki wszem..a wlasciwie jeden sutek,jakos tak dziwnie,ale mam tak czasami,wiec jakos nei przykuwa to mojej uwagi. Nie mam zadnych objawow ciazy,a chyba juz powinny byc (bylabym w 2 tygodniu),no ale i tak sie boje...jezu..chwila uniesienia,a pozniej stres i stres :( No,ale chyba nie jest tak latwo z ta ciaza,no nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 DjD uważam, ze nie masz sie o co martwić - myslę, zę w Twoim przypadku ciaza jest niemozliwa! Uszka do góry:) Będzie dobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 DjD no teoretycznie to jest mozliwe,tzn ciaza...ale szanse sa znikome,brzuch moze nie boli bo tylko czekasz az zaboli a psycha tak działa,ze nie masz pojecia...skoro czekasz z testem do konca tyg. to ok,ale nie wiem po co niepotrzebnie nadal sie stresujesz,ja juz bym zrobila skoro jest po terminie @ Powodzenia i pisz jaki wynik:) Bedzie dobrze...czuje to w kosciach,z reszta ja zakladajac ten topic powiedzialam sobie,ze nie zycez tu sobie zadnych wpadek no i nie ma:) Pierwsza nie bedziesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 heh,najciwkesze,ze kiedys tez mielismy taka sytuacje i tez nic nei bylo i nie martwilam sie,ale teraz jestem po maturze..studia itd. dlatego jakos tak bardziej sie tym denerwuje. Ale dziekuje za slowa otuchy :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 cynamonku...wiesz jak jest z przerywanymi...toto lotek...ale temp ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 No_name - mam jakieś mieszane uczucia :( Temperatura mnie martwi - jest niska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 A no i jeszcze twarz mi wysypalo (pryszczami) tak jak zwykle przed. Kurde,biore sie w garsc,bo jak bede sie denerwowac to jeszcze bardziej opoznie :P A okres ma przyjsc i koniec!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 zaraz zaraz... ty sie o dzidzi starasz??????? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Jestem już napewno po owulacji, teraz mam gęsty, mętny sluz - nawet troszke grudkowaty, wczesniej miałam płodny! Bolą mnie juz piersi - ale jak na okrs to chyba za wcześnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 DjD no wlasnie:) Tak trzymac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Dla mnie teraz każde rozwiazanie tej sytuacji będzie wporządku :) Jestem ciekawa jak teraz bedzie. Jak myslisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 Cynamonku... ojejejejej.... a bierzesz pod uwage jedna podstawowa rzecz? PSYCHA PSYCHA!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 a powiedzcie mi jak to powinno byc z tempka przed okresem? tak kilka dni? znaczy no niby juz powinnam dostac,ale jaka ona powinna byc? chodzi mi o temperature mierzona \"pod paszka\" ale rowniez o te mierzona w pochwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Ja sobie już coś wmawiam chyba - co o tym myslisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 DjD przed samym okresem powinna spadać, chociaż u niektórych spada dopiero w dniu okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 No wlasnie napisalam Cynamonku wyzej co o tym mysle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Czyli dostane okres? Tak myslisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 DjD u mnie zawsze jest tak,ze mam ok 36,6 i ktoregos dnai pojawia sie 36,3 i wiem,ze tego dnia dostane...wiec nie ma reguly...niektorym leci po 1 kresce w dol przez kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 no,bo w pochwie nigdy nie mirzylam,ale od 2 dni mam cos w oklicach 37,2...a pod paszka mi spada tempka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Własnie ja mam zawsze 37,2 a przed okresem spada do 36,6. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 Cynamonku...tego nie wiem nikt,temp.nie wskazuje na okres,ale wiem jedno...na tym topicu to raczej szans nie masz...hihi...ale zostan z nami,bo to nie byla aluzja przeciez.Mysle,ze zrozumialas zart :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 Przepraszam mialo bym TEMP.NIE WSKAZUJE NA CIĄŻE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Czyli zostanę mamą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Już nie rozumiem:) Nie mam szans na okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 No _name - musisz być cudowną kobietą - bardzo życzliwą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 cynamonku...poprawke dałam Skarbie:(pomylilam słowa okres z ciaza:( chyba cie tym zdołuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach