Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie musisz

KRADNE NICKI zakladam dla Ciebie ten topic!

Polecane posty

oj cos czuje ze starasz sie zeby moje ego uroslo do nie wyobrazalnych rozmiaro ale zastanawia mnie jaki masz w tym cel ale to tylko moje intymne i prywatne obawy :P

nic ja musze ciebie przeprosic na jakas godzinke i zaraz bede wracal i nie rozmawiaj z podszywaczem on ma chwiejne nastroje dlatego uwazaj :P

Co do tego celu to rzeczywiscie i jakis mam,ale z pewnoscia nie bedzie to przykre dla Ciebie,wrecz przeciwnie!

no wlasnie nie wiem i mam obawy zeby mi sie to czkawka nie odbilo :) bo z natury kobitki sa czasami jak by to okreslic zeby nikogo nie urazic oooo jak sol na rane ale coz po zyjemy zobaczymy naj wyzej bede sie czul niecnie wykozystany ale to rzeczywiscie czasami ma swoje dobre strony :P

Nie jest w moim zwyczaju wykorzystywac facetow,chyba ze w ten inny sposob:)Ale przez neta to narazie Ci nie grozi:)

dobra dobra my juz znamy wasze sosoby zeby uspic nasza czujnosc :P a kto wie moze bede pierwszy bo tobie sie odwidzi :P

Punktualny jestes!Mnie jeszcze nigdy sie nic nie odwidzialo,chyba ze ktos mnie MOCNO wkurzy albo obrazi moja damska dume!

Zreszta mnie takie glupie gierki nie kreca.Jezeli ktos mnie interesuje to tak jest i koniec:)

oj nie mow kazdego kreca gierki tylko chodzi o to jak sa prowadzone i na jakim poziomi kwestia tego jak je dobrac a zawsze podzialaja :)

Moze masz i troche racji.Ale wszystko musi sie odbywac na jakims poziomie.To wazne bo takich idiotycznych palantow to ja juz w zyciu paru spotkalam:)

Gość kradne. nicki.
nie musisz:) dzięki że zakładasz dla mnie topiki.

ludzie sa rozni wiadomo hehehe a\'praca z ludzmi\' niesie ze soba ryzyko co by nie bylo a racje mam i nie tylko troche ale twoja kobieca duma tobie nie pozwala mi jej przyznac :P

hehehe ale mi slodzisz az sie rumienie wlasnie tak sobie mysle ze [oczywiscie moge sie mylic] chyba chcesz mi udowodnic ze nie trzeba sie zbytnio wysilac i troche po slodzic i 2 strona sie topnieje bez wzgledu na plec a to apropo wczorajszego topicku i tego alvaro hehehe ale ja sie nie dam :P

Gość kradne ....nicki.
daj nosek:P 😘

Sluchaj,koniec ze slodzeniem!Ten topic istnieje naprawde,ja tylko stwierdzam fakty!Nie badz taki podejrzliwy,sam wiesz ze podobasz sie forumowiczkom:) A mialam juz nie slodzic!

Gość kradne ....nicki.
w nosek Dasz mi :) całuska?

hehehe jakos sobie tego nie moge wyobrazic ze tu jestem lubiany przez kobiety a przynajmniej czasami dziwnie to okazuja bo sie pastwia nademna hehehe nie powiem sam do tego prowokuje ale kobitki sie tak cudnie denrwuja ze az czasami nie moge sobie tego odmowic :P a gdzie ten ranking bo jak byl jakiekolwiek rankingi nie zaleznie w jakim temacie to zadko kiedy bylem wymieniany jak bym wogole tu nie istnial hehehe

Gość Pragnę Nicki
po warunkiem, że nie będzie twierdził, że to: I-----------------------------------------------------I 20 centymetrów. :classic_cool: