Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie musisz

KRADNE NICKI zakladam dla Ciebie ten topic!

Polecane posty

ale wiesz jest taka osoba wlasnie moja podszywaczka nie wiem jak to zrobila ale ma czarny nic jak ja !!!!!!i bardzo ja polubilam bo taka sprytna jest

Co do tej nocy :)to byl taki kawalek Bajmu i nawet niezle pasowal do sytuacji:)Ja osobiscie darowalabym Ci te noc,oczywiscie gdbys ja spedzil ze mna:):):)

Jak bedziemy chcieli to bedziemy mieli:)Wiesz co Tak sobie mysle,wiem ze ostrzegali mnie ze Ty nic o sobie nie chcesz powiedziec,ale zròb wyjatek dla mnie i zdradz cos,bo tak gadamy o niczym:)moze wreszcie przydaloby sie cos konkretnego?:)

hehe ja wylewny rzeczywiscie nie jestem ale jak bys powiedziala co konkretnie chcesz wiedziec to nie ma problemu wszystko tobie powiem :) tylko pytaj

No na przyklad tak standardowo na poczatek:)obiecuje ze nie bede Cie za bardzo meczyc:)Ciekawi mnie tylko skad jestes,bo gdybym tak miala zastanowic sie nad ta noca?:)Reszte jak bedziesz chcial to sam mi powiesz...

smiechem zartami mam kogos nie wiem czy to ciebie przpadkiem nie odstraszy mam nadzieje ze nie i jestem z zachodniopomorskiego

A czemu by mialo,opròcz neta jest tez real:)Jeszcze mi powiedz ze masz piatke dzieci i jestes z tych wiernych:)

Gość Grupa Bolter
miała jeszcze lepszy przebój, niż Bajm. literacko głębszy i bardziej adekwatny. :classic_cool: Nie mów nic zabawa trwa, świat się kręci a my z nim Zdarta płyta gra, zapomniany dawno hit Daj mi tę noc tę jedną noc W ciepłych domach troski śpią utrudzone szarym dniem A tu w dłoni druga dłoń i nadzieja w szkle Daj mi tę noc tę jedną noc Tak niewiele trzeba nam żeby bawić się do łez Kolorowe oczy ścian, reflektorów deszcz Zapomnimy jeszcze raz o tym, że nam było źle Na to przecież przyjdzie czas kiedy wstanie dzień

Ale numer, pamietam to jak przez mgle,to musialo byc dawno temu kiedy to slyszalam,ale dzieki,poprawilo mi to humor:):):)

Gość Grupa Bolter
bo my jesteśmy niesprawiedliwie zapomnianymi prekursorami disco-polo. dziękujemy za pamięć.

Tak prawde powiedziawszy ja disco polo nie za bardzo lubie(bez urazy:) ale niektòre teksty mnie rozwalaja poprostu:):):)

Gość Grupa Bolter
jak każdy niewrażliwy, szowinistyczny szamiec ogląda mecz i robi sobie plamy z piwa na brzuchu. ja Ci zaśpiewam, bolterowo i romantycznie: Tyle zdarzeń między nami, tyle było słów, czy nam kiedyś znow się uda wrócić tu? Może drogi nam pomyli nieznajomy tłum i tej nocy nie znajdziemy nigdy już? Zaczekaj z tym do jutra, niech nic nie dzieli nas, nie mówmy dziś o smutkach - mamy czas. Zaczekaj z tym do jutra, zaczekaj blisko mnie, ta noc jest taka krótka, szkoda jej... Odejdziemy stąd o świcie w różne strony dnia, nie zostanie po nas nawet jedna łza. W roztańczeniu, w zapomnieniu odpłyniemy w dal i nikomu znów nie będzie po nas żal. Zaczekaj z tym do jutra. . . itd. Zaczekaj z tym do jutra. . . itd. Zaczekaj... Zaczekaj...

Gość do nie musisz
ale sie napalilas a koles poszedl i olal nie pierwszy raz.. KRADNE zawsze ucieka jak czuje sie osaczony. moglas sie nie narzucac, widac ze chce tylko popisac, jak by chcial blizszego kontaktu czy realu juz by ci o tym powiedzial. aha i nie jestem zazdrosnica jak by ci to przyszlo do glupiutkiej glowki :D

Nie dam sie sprowokowac:)ale powiem Ci ze chyba masz problemy z czytaniem bo nikt nie mòwil nic na temat spotkan w realu,to po pierwsze.Poczytaj sobie dobrze!Po drugie i ja i on mamy swoje bardziej czy mniej udane zycie.Co do mojej \'\'glupiutkiej\'\'glòwki to ciekawa jestem Twojego ilorazu inteligencji:):)Jednak jestem pewna ze jestes zazdrosna bo on Ciebie zle potraktowal,kwiatuszku?Serdecznie wspòlczuje zlamanego serduszka,ale ja i on mamy ze soba inny rodzaj relacji:):)pozdrawiam,napisz jeszcze cos milego

Jeszcze jedno!Cos mi sie wydaje ze Ty nie pierwszy raz pròbujesz tu macic wode,chyba naprawde nie masz co robic.Mimo to ja tez cie kocham na pomaranczowo:):):);)

Gość do nie musisz
pieprzysz :D juz sie dalas sprowokowac moze nie masz checi poznac go bardziej ?? po co bys pytala skad jest ?? piszesz w kolko ze jetem zazdrosna ?? wiec jestem pewna twojej glupoty napisalam ze nie a ty upierasz sie ze tak :P zlamanego serduszka ?? KRADNE cos mi zrobil? fantazjuj dalej aha te relacjhe macie bardzo ubogie ale jak wam to wystarcza :D

Musisz miec w tym jakis cel,nie?Bo nie wierze ze tak z nudòw.Pytalam skad jest z czystej ciekawosci.......co w tym dziwnego.Podoba mi sie ten chlopak,to oczywiste i nie mam zamiaru z niego rezygnowa,bo lubie z nim gadac .Chyba ze on sam mi to powie,daj spokòj,badz grzeczna dziewczynka i idz juz spac;)A nasze relacje sa tylko nasze,pa!:)

Gość do nie musisz
hehe no tu nie masz racji :D pa

No moze wszyscy to czytaja i ktos cos napisze ale na tym koniec,to nic nie zmienia i nie ma znaczenia:(;

po1 nie uciekam jak sie czuje osaczony ale tylko w tedy kiedy mam cos jeszcze zrobic po za netem jeszcze istnieje cos takiego jak zycie co dzienne po2 nie ogladam meczy bo nie lubie i pisalem to juz nie raz i nie jestem prosiakiem zebym musial sie przy kazdym spozywaniu posilkow uswinic hehehe to tak dla scislosci po3 moze moje kontakty sa na razie ubogie z nie musisz ale wszystko przed nami :) do nie musisz hehehe dzieci nie posiadam i na razie mi do tego nie spieszno :P a realu wierny jestem :) i przepraszam cie ze tak ucieklem ale nie moglem pisac dalej za jakies 1/2 godziny bede ponownie pozdrawiam 👄

do \"pomaranczy\" :) jak chcesz sie przylaczyc do rozmowy to zapraszam ale nie wiem czemu siejesz tu zamet gdy moglo by byc milo i przyjemnie :)

Jak chcesz ze mna pogadac to bede jutro rano.Teraz musze uciekac bo slaniam sie na nogach!Buzka!:)