Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajeczka

CO SADZICIE O GUMKACH I ICH SKUTECZNOSCI?ZA I PRZECIW...

Polecane posty

Gość zapytajeczka

Gość zapytajeczka
witaj Paulinko :) uszy do góry!! napewno bedzie dobrze. czasem tak jest ze jak sie nie chce to dzidzia jest a jak sie chce to trzeba troszke poczekac :) napewno niedlugo bedziesz szczesliwa mama :* gdybys brala tabletki pewnie jeszcze bardzie bys sie martwila. a tak napewno bedzie ok :) ps. i co? nie zawiodlas sie na gumkach?

Gość zapytajeczka
dzięki Paulka :) ja też nie chcę tabletek więc pytam o gumki :) zobaczysz, że niedługo będziesz się cieszyć maluchem pod serduszkiem :)

Gość upa upa

Gość ehco
O Nie Nigdy Więcej Gumek! przez praie 4 lata uzywałam....najbardziej mnie denerwowało to ze jak bylo tak fajnie zaczełam sie piescic i dochodziło do....... to on zawsze mówił "poczekaj założe gumkę...... i czar prysł" musiałam czekac.... albo jak akurat niew bylo gumki a nam sie chialo to.. nic z tego.... Dlatego raz na zawsze skonczyłam z tym badziewiem! biore tabletki od 3 miesiecy i jet cudnie!

Gość zapytajeczka
hehe :) z tym faktycznie ehco masz rację ;)

Gość Bęie Się Działo
zalety: - chroni w jakimś stopniu przed chorobami wenerycznymi i nie tylko - dobry sposób, gdy dziewczyna nie lubi, gdy facet zostawia w niej nasienie (tak jak w przypadku tabletek) - dziewczyna nie musi się szprycować tabsami wady: - jak za duża - to rociąga się i może pęknąć - jak za mała - to "zjeżdża" - zmniejsza doznania faceta - "mało" romantyczny sposób na antykoncepcje

Gość zapytajeczka
dzięki :) konkretnie :) tylko chyba jak jest za duża to zjezdza.. wypadek przy pracy ;)

od prawie 3 lat używamy gumek i jest OK, nic złego się nigdy nie wydarzyło. Ja już w tej chwili nie mogę brać tabsów - tendencje do żylaków. Jeśli chcecie mieć gumki pod ręką to nie widzę problemu,żeby kupic większy zapas (sa opakowania po 12 sztuk i wychodzi taniej), a z tym,ze czar pryska to tez nie zawsze i nie do końca prawda - można to umiejętnie włączyć jako element gry wstępnej :)

Gość zapytajeczka
dzięki Annna :) uspokoilas mnie :) bo ja dla siebie raczej innej metody nie widze :) szukam wiec potwierdzenia bo jednak najlepiej wypowiadac sie na posstawie wlasnego doswiadczenia :) pozdrawiam

Gość anii
ja polecam gunki, do tej pory niezawodne u nas.

Gość zapytajeczka
:D:D:D:D coraz bardziej mnie przekonujecie ;)

Gość zapytajeczka
up up :)

na poczatku uzywalismy tylko gumek, ale odkad pekla i najadłam sie strachu , przerzucilam sie na tabletki i nie zaluje... moj organizm bardzo dobrze je przyjmuje, skutkow ubocznych brak, a jak ostatnio sprobowalismy z gumka, to stwierdzilam ze bez nich jest mi o niebo lepiej, nie mowiac juz o moim facecie ktory gumek wprost nie znosi...

Gość julia22
ja tez stosowalam gumki bardzo dlugo i wpadlam po bardzo dlugim czasie .sa skutecznie aled nie b.b.bardzo

🖐️ Kiedys też zabezpieczaliśmy sie gumkami... ale okazało sie że oboje jesteśmy uczuleni na lateks i robiło sie nieprzyjemnie :/ ///swędzenie.pieczenie , ból, wysypki//// teraz biorę pigułki i jest o wiele lepiej... i dużo więcej spontaniczności!!\\ Pozdrawiam:)

Gość zapytajeczka
dzięki Dziewczyny 🌼

Gość anita24
ja wpadłam przy stosowaniu gumek dodam jeszcze ze wszystko bylo w pożądku zadna nie pękła więc nie polecam!!!teraz biore tebletki!!

Gość gabi000
Anita, zadna nie pekla to jak zes wpadla??????? To chyba nie mozliwe...

Gość hej paulka 123
co tobie sie tak do dziecka spieszy skoro masz dopiero 21 lat?

Gość zapytajeczka
właśnie anita?? jak to możliwe?? a może jakiś inny błędzik zrobiliście?? ;) bo to pod kątep praktycznym niemożliwe.. chyba że jakieś mikrouszkodzenia :(

Gość a ja lubię
jak dla mnie tak bo: -chronią przed chorobami, aids np -nie zajdziecie z nimi w ciążę, chyba że nie umiecie zakładać,albo wam pęknie:P -nie trzeba się faszerować chemią, blee, co w efekcie ma odbicie na zdrowiu -są łatwo dostępne i dla tych które nie mają stałego partnera jak najbardziej tak -facet który szybciej dochodzi, w gumkach może więcej:) -nie zmniejsza doznań -nasienie nie wypływa później z ciebie więc możecie się kochać w lesie, w aucie, gdzie chcecie i się nie brudzisz:P -to uczy go odpowiedzialności a nie zostawia jej na twojwj tylko głowie -gumka nie niszczy zdrowia, nie rozregulowuje hormonalnej "gospodarki" kobiety Ale takie jest tylko moje zdanie.

Gość magdalenka81
popieram;)

Gość panoramka
Ja też popieram. :)

Gość anita24
Witam. Nie zrobilismy żadnego błędu więc sama do tej pory nie wiem jak to mozliwe że zaszłam w ciąże.Teraz biore harmonet i jestem zadowolona i nie myśle o ciąży.

Gość ehca
nie zmniejsza doznan ?1bzdura! bez jest 100000000000000000 razy lepiej niz z gumką kazdy to powie....

Gość zapytajeczka
:) cieszę się, że jest tak dużo głosów na tak :) choć te na nie dają trochę do myślenia niestety :( 🌼

Gość a może jeszcze ktoś...
:)

Gość to ja tez powiem
Uzywalismy kiedys gumek, teraz biore tabletki. I jestem bardzo zadowolona. Czuje sie swietnie, faktycznie moment zalozenia gumki jakos mnie rozpraszal- oczywiscie czasami to element gry wstepnej ale moze sie cos takiego znudzic. Pekaly nam kilkakrotnie mimo tego ze zawsze kupowane w aptece- dobrych firm. Ale prawda jest taka ze lubimy dlugo sie kochac i czesto zmieniac pozycje, moze dla osob o mniejszym temperamencie wystarcza, nam zaczynaly pekac. 3 lub 4 razy tak sie zdarzylo- to duzo moim zdaniem poza tym uwielbiam czuc mojego kicia a nie jakis plastik. Oczwiscie kazdy sam musi zadecydowac co dl aniego jest najlepsze

Gość chcę jeszcze
👄