Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka fasolka vel Kwaśniewska

Herbata mandarynkowa częsc dalsza!!!!!!!!!!

Polecane posty

Dziewczynki jak i mnie dorzucą do Was za jakies pżrzekręty to się Oluś załamie :-( Przecierz ja zadnych przekrętów nie narobiłam,coś tam kiedyś mi zarzucili ze z Fundacji kesz zbieram,ale to nie prawda.Ja nie okradłabym tych ludzi którzy potrzebują pomocy . Przeciez ja taka serdeczna jestem. Olka moja mnie ostatnio denerwuje,ah te dzieci.........małe dzieci małe problemy,duzoe dzieci to i problemy z nimi duze. Przecierz ona juz głupieje,tyle studiowała,uczyła się a teraz kariera aktorki jej we łbie Mam nadzieję ,ze nie pójdzie bynajmniej do Playboya bo się Olek załamie. Córka Kaczek przodowych to aplikację robi w renomowanym biurze adwokackim i to za parę set złotych chyba 600 dostaje ,a tej mojej to wściu- bziu we łbie. Potadfzcie mi co mam z nią zrobic,przecierz tez jestescie matkami,a nie ma to jak poradzic się przyjaciółek Zdruzgotana Jolka fasolka

oj zbieraj kasę Joluś zbieraj, dzisiaj przeciez prokurator przeszukuje pomieszczenia twojej fundacji. a jak coś znajda to Olek zaraz wróci z tych zagranicznych wojaży i ci dupsko przetrzepie. w każdym bądź razie pakuj walizkę do pierdla i trzymaj w szafie na wszelki wypadek, tak jak my z Olką J.

A przeloz ino dziewoje przez kolano i jej wlep pare na goly tylek, to i jej sie odechce. My tam z Andrju nasze bachorki dobrze wychowalismy, jak cos to w dupsko dostaly i za kare musialy ze mno gnojowice zwozic.

Gość Jolka fasola vel Kwaśniewska
Irka jeśli się zgodzisz to ja Ole do Ciebie na wakacje wysle. Jakby co te jej powiem ze jedzie do modnego kurortu :-) No co teraz wczasy na wiesi są w modzie,blisko natury.I Ty Irena pokarzesz smarkuli szkołe zycia!!! Co do przeszuiwania Fundacji to ja się tam nie boję,jestem czysta,no chyba ze jakiegos złodzieja wsród roboli miałam...........alez bym sią wkurzyła :-O

Irka jeśli się zgodzisz to ja Ole do Ciebie na wakacje wysle. Jakby co te jej powiem ze jedzie do modnego kurortu :-) No co teraz wczasy na wiesi są w modzie,blisko natury.I Ty Irena pokarzesz smarkuli szkołe zycia!!! Co do przeszuiwania Fundacji to ja się tam nie boję,jestem czysta,no chyba ze jakiegos złodzieja wsród roboli miałam...........alez bym sią wkurzyła :-O Jolka fasolka :-)

Gość Aleksandra Jakubowska
Jolka czy Ty czysta jesteś to dopiero prokurator powie. na wszelki wypadek umyj się dokładnie. A Oleńki to na wieś do Irki nie wysyłaj, bo Andriusza chłopak krzepki i może co złego dziewczynie zrobić. Irenka co Ty czytać nie umiesz, pytałam jak Ci bimber wyszedł i dlaczego tej kaszanki nie wysłałaś więcej? Renatka a co zabierasz do pierdla? Nie wiem, czy zabierać te buty na wysokich obcasach?! No wiesz jakoś trzeba na spacerniaku wyglądać.

Ola no wiadomo, śpilki koniecznie i parę garsonków i sukienków trzeba zabrać, przeciez nie możemy tam chodzić ubrane jak plebs. Kaszanka Irki wysmienita, a Andrju Oleńce Jolki nic nie zrobi bo on nie lubi takich chuderlaków. On potrzebuje prawdziwej kobiety a nie jakiegoś patyka. Irka szykuj więcej tego samogona bo Jolka tez chyba z nami posiedzi Pozdrawiam

Gość Jolka fasolka vel Kwasniewska
Kobiety a kondomy bierzeta???? Ja w razie gdyby mnie mieli zamknac to biore. A noz sie cos nadazy,pudlo to nie klasztor nieeeeeeeeeeeeeee

Gość Stanisława Dziwiszowa
Niewiasty! porzućcie mysli sprośne i dusze swoje oczyśćcie modlitwą, wspieram was w duchu w tej godzinie próby -

Oh dziekujemy za wsparcie i modly :-) ale obawiam sie ze w Polskim sadownictwie i prokuraturze nam nie pomoga :-(

Staśka to Ty płeć zmieniłaś??? O rany ale się porobiło!!!!! Renatka, dobrze mówisz garsonki zabieram i jakiś zmyślny kostium kąpielowy. To na wypadek gdyby capnęli nas jeszcze w lecie. Jolka z kondomami też nieźle wymyśliłaś. Widać kobieto masz doświadczenie. Irka co z Tobą?! Ileż można w oborze siedzieć!!! Nawet jak jest tam Zdzichu!!!! Dobry on chociaz w te klocki? JADZIA !!!!! MARYŚKA !!!!! WRACAĆ MI TU ZARAZ !!!! No nie, zobaczcie kobiety jak się tym pięknym porobiłóo. Dorwały się do koryta i święte udają. Jadzia, Ty jak bez ślubu mieszkasz z Jarusiem to trochę nie za bardzo....

Jolka ty to masz łeb, jasne że kondony bierzem, jeszcze nas tam czym by zarazili. Strój kąpielowy tez musowo trzeba zabrać, nawet jesienią zdarzają się słoneczne dni. Zobaczcie jak zostały obie pierwszymi damami, to tak nastroszyły piórka te kaczuchy i wcale się nie odzywają. Pozdrawiam Olka ty naszykuj do pierdla jaieś gazety i .... lub czasopisma. Musimy sie rozwijać intelektualnie a nie tylko bzykać i opalać.

Gość Jolka fasola vel Kwaśniewska
Ola czyś Ty pijana była jak zes tu pisała??? Jadzia i Jarek nie mogą brać slubu toz to przecie mataka i synalek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Jaruś mami cycuś był i nie ozenił się,ale jest tez opcja taka ze on moze bardziej chłopców lubi,ale w polityce to nie wypada się ujawniac z takimi poglądami i wyczynami sexualnymi.Ja osobiscie przeciwko homo nic nie mam niech se kazdy kocha jak chce i kogo chce byle zdala od mojej dupy.

Joluś, czy ty gazet i czasopism nie czytasz, to niemcy napisali tak o nim w gazecie, taki żarcik. No bo żeby taki duzy chłopczyk z mamusią mieszkał to na zachodzie nie do pomyślenia. Taka żeś światowa a nie wiesz o co się rozchodzi.

No widzisz Renia, Jolka to jakaś wczorajsza i...lub gazet nie czyta. Pewnie, że matka z dzieckiem slubu nie bierze, ale tyle lat razem mieszkać z synusiem to wyczyn nielada. Ciekawe czy on cycusia jeszcze doi. JADŹKA !!!!! Doi on te4go cycka!!!! Kaczuchy bo zbliza się jesień i czas odstrzału na drób wszelaki to uważajcie! Bo jak my z Reniom i Jolkom do pierdla pójdziemy to kto Wam pomoże??!! No kto, ja się pytam? Jolusia i Renatka, a szepnijcie Olkowi i Andriuszy coby chociaż jakiś wypierdowy więzień wybrali dla nas. W byle jakim nie będziemy przecież siedzieć. Co nie!!!

Widzę, że Kaczuchy oba to doją nas SPOŁECZEŃSTWO UBOGIE !!!!! A miało być tanie państwo KWA< KWA

(Tak dla wspólnego zrozumienie to ja mieszkam za miedzą i pewne tematy do mnie nie docierają)--Jolka.. No a co do cyca to słyszałam ze Jaruś juz nie doi ale przytula się zawsze na dobranoc do maminego flaka :-) bo w Jadzki wieku to ma się juz flaki a nie cycusie :-) :-) Dziewczynki jak nas wpakują do pudła to napewno jakiegoś rządowego nie..... przecie nie będą nas mieszać z pospulstwem ,kto by to widział,zeby była pierwsza dama,Renata i Aleksandra siedziały w pierdlu razem z normalnymi przestępczyniami. Jakby dali nas razem z chłopami to przynajmniej było by weselej,sex upojne noce ,party z klawiszami,kurde zyc nie umierac i na wolność nie wychodzic. Jolka jeszcze nie oskarżona fasolka

No kochane to se narobilyscie,ja tylko madra przycupnelam cichutko za Lesiem,nikt sie mnie nie czepia. A tym zachcialo sie slawyyyyyyyyyyy fundacyji, bylo siedziec spokojnie na dupskach ,a te pchaly sie tam gdzie mogly!! Macie cholery za swoje. Ja tam nie jestem taka swiniwata,odwiedza Was czasami w pierdelku ,a co,moze i co podesle.....

Danka, Ty to nie bądź taka mądralińska. I do Ciebie też się przyczepią, nie ma bata. Ja już maciarewicz dopadnie WSI, to Twój Lechuniu też zaskwierczy. A...! A może on z nami posidzi i wtedy żadna łaska, bo i tak bedziesz tam przylatywać jak na skrzydłach, jak gołębica!!! A my sobie z Twoim Lechuniem pobaraszkujem trochu.

Dziewuchy, ja mam gospodarke i obejscie na glowie, ja nie bycze sie po plazach ani nie ganiam po sklepach ze szmatami jak Wy. Jolka, Twojej Olki to ja nie chce, nie bede za nia latac, jak na disko z chlopakami ze wsi pojdzie. Jak ino zaciazy to zara na mnie bedzie, ze nie upilnowalam. A bym miala tu dla niej kawalera, bo Zbychu od Wladkow ma juz 27 lat i 8 miesiecy a nigdy nie mial jeszcze panny.

A zebyscie wiedzialy ,ze sama bym go do Was wyslala,moze byscie mi dziewczeta chlopine rozruszaly,,,oklaplo mi w ostatnim czasie chlopisko,posiwialo,zmarkotnialo,, Ale mnie tam nie rusza,bo i za co ?? Ja nie pchalam sie jak Wy do wladzy,,siedziala gdzecznie w domciu i drobiazgiem sie opiekowala,swego czasu Lesio byl jurny,, hohohohoho Nie to co Wy wyfircykowane taka Olka,odbilo cholerze strasznie ostatnimi czasy,i ma za swoje,,ale spoko dziewczyny ja tam zawsze o was pamietam i siem nie odwrocem.

Danka viagry mu dej

Jolka ,no co Ty ,serducho juz nie te!! Ty chyba chcesz,zeby mi sie chlop przekrecil!!!

Danka jak nie viagiry to chociaż końskiego szczawiu mu daj. Powinno pomóc. A tak poza tym to za kogo Ty nas masz???!!! Co my som gejsze jakieś, żeby Ci chłopa rozruszawać!!! Ty Danka trochu o siebie zadbaj, wyfiokuj się, fryzjerów odwiedź, na ciuchy sie wybierz.... no zreszta co ja Cię dziewczyno uczyć będę! Jak się za siebie nie weźmisz to Cię chłop odleci i zabierze te pieniąchy co je ma. I co?Zostaniesz bez kasiory a dzisiaj bez niej ciężko, gorzej niż bez chłopa. Irka Ty się tak nie zapracowuuj! Malo to nowych w samoobronie jest!!! Niech do Ciebie na praktyke je Andriusza wyśle a Ty z nami dziewczyno troszeczkę poszalej, póki co.

Olka, a co to takie chucherka tam oporzadza, to trza miec milosc do roli i do wsi we krwi. Myslisz, ze takie wypierdki wstana z pianiem koguta do dojenia a potom kury, kaczki, kroliki i prosiaki oporzadza? A kto gnojowke zwiezie? Takie to by sie tylko fiokowaly, lataly po fryzjerach, smarowaly pyski jakimis swinstwami...

Irka a ja bym jednak zaryzykowała i poszła na CAŁOŚĆ. Niech młode popróbujo a Ty też spróbuj jak to jest być miastowym!!! A co!

Ja nie umiem byc miastowa i gospodarki nie oddam w obce rece. Ze swinstw to uzywam tylko mydla, kremu nivea ze spolem, pani walewskiej i tego no dezydorata, za 3, 50 w kiosku u Kazmirzow kupuje. Na szmatach tez sie nie znam, mam od 20 lat to samo, jak ino troszku mi przybedzie to sie ubieram w stare ciuchy, co je w ciazy nosilam.

Olka a Ty cos sie czepila ???Ja dzieciskami sie zajmowalam,a moj Lesio o take polske walczyl,zebyscie sie tera lafiryndy jedne po jego krwawicy slizgaly?? Ty mi tu o fiolkowaniu??? Ja jestem prawdziwa polskom kobietom,urodzilam i wykarmilam kupe drobiazgu nie mialam sil i czasu na latanie po kosmetyczkach i jakis tam wywczasach odnowy,jak nasza Jolka?? Ona mysli ,ze ja olek tam w Ameryce po rogach nie stuka ,bo se korekty porobila???i na masaze chodzi?? ehhhhhhhhhh Jolka jaka ty naiwna

Oj! dziewczynki a co to za agresja w Was taka? Spokojnie i po porządku. Irka, dobrze. Dezodoranty OK, mydło też i krem Nivea obleci ale Walewską juz odstaw, bo arystokracją zalatuje. Krowy sie znarowią i mleka nie dadzą a to strata dla gospodarki. Danka, Ty się nie denerwuj! Lecho fajny chlop. A Jolki to Ty się nie czepiaj. Dziewczyna robi co może zeby Olunię utrzymać. Na wszystko musi się godzić. Zresztą znasz to sama z autopsji (Danka: autopsja to wg słownika- 1.oglądanie dla naocznego stwierdzenia; widzenie czegoś własnymi oczami,2.sekcja zwłok w celu ustalenia przyczyn śmierci) Oba tłumaczenia są dobre dla wszego przypadku. Jedna ma rozpieszczoną lalunię a druga dzieciskow dała sobie narobić to ma!

He,he,he ale się usmiałam szczególnie z autopsji!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt jakby nie patrzec to ma podwójne tłumaczenie ale oba pasują,zalezy jak komu lezy. No a co do lezenia to Danka na obwisłego \"sisiorka\" zrób Lesiowi okład z cycuszków i do buzi,polizaj,possij i jak stanie to juz nie oklapnie,i będziesz miała sex do rańca jak się patrzy :-) Gdzie się podziewają panie Kaczuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyzby tak im kariera juz odbiła ze nie chcą się z nami zadawac??? No fakt ich prokurator jeszcze nie trzepie,ale jak się skończy \"era drobiowa\" to im tez zrobią rentgena portfela i konta ,i wtedy sobie o nas przypomną. Jolka fasolka