Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desperate

Zaraz mi odwali, jesli jej nie zobacze! Kto ma podobnie?

Polecane posty

Gość Desperate

Dzwonic czy nie dzwonic? Czy nie za pozno?

Gość Desperate
Albo chociaz, zeby napisala kilka slow. Gdyby nie byla zmeczona po pracy, a pewnie jest, byc moze udaloby mi sie wyciagnac ja na chwile z domu...

Gość mutik
dzwon,jedz, ja tez czekam na taki moment ale niestety moj byly facet nie domysli sie ze aby sie pogodzic wystarczylby jego taki ruch! przykro mi z tego powodu :-(

Gość Desperate
Z tym, ze jutro bedzie musiala wstac do wspomnianej pracy o 4.30. Ale mam problemy, shit.

Gość mutik
problem jak najbardziej powazny! nie lekcewaz go! a czemu tak wczesnie?

Gość danio kokosowe
dzis miałam podobnie-jechałam koło akademika mojego byłego faceta i bardzo, ale to bardzo zapragnęłam go zobaczyć...pomyslałam sobie, boże niech się stanie cud i go spotkam...i co ? cuda się nie zdarzają i/lub boga nie ma :(

Gość Desperate
Nieistotne, po prostu ma taka prace i juz. A czas uplywa... Szybka decyzja, w koncu trzeba miec jaja, najwyzej odmowi, ryzyko warte tych kilku chwil z nia.

Gość mutik
a podasz jej imie? prosze!

Gość Desperate
Tyle, ze jest jeden plus: jestem za granica i u mnie jest godzina wczesniej, dopiero po osmej:)

Gość mutik
dobrze zrobisz jak do niej pojedziesz! to bylaby Twoja najlepsza podjeta decyzja!

Gość Desperate
Chyba? Na pewno zakochalem sie. Co tam, pol godziny i doprowadze sie do porzadku, tylko musze wymyslic jakis pretekst. Zaproszenie na drinka bedzie dobre?

Gość kobieta nie facet
a Ty glupi jestes---powiedz jej,ze chciales ją zobaczyc ..faceci to straszni hipokryci jednak

Gość mutik
zapewne jestes zajeb...stym facetem! gratuluje tej kobiecie! badz z siebie dumny! powodzenia i szczescia Wam zycze!

Gość Desperate
A tam, faktycznie, masz racje, glupi jestem i to jak cholera, ale dlatego, ze jeszcze czekam... Zaraz pojdzie sms i mam nadzieje, ze zgodzi sie:)

Gość Desperate
I - niestety - napisala, ze jest zmeczona i troche chora, wiec moze innym razem. Szkoda. I teraz, jak glupi, zastanawiam sie czy to prawda czy wymowka?

Gość Desperate
Wyznaje zasade, ze nic na sile. Jesli faktycznie jest chora, okay, nie bede przeciez wyciagal jej w takim stanie, a jesli nie chce, tym bardziej nie zamierzam jej wyciagac.

Gdybyś nie zadzwonił a pojechał i na miejscu okazało by się, ze jest zmęczona to miałbyś poole do popisu, przygotowałbys jej kąpiel, i zorganizował kolacyjkę przy świecach!!! Zmarnowałes szanse i tyle!!!!!!!!!!!!! A w ogóle to za każdym razem pytasz czy możesz przyjechać?