Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyyyyy

Czy to normalne ze po herbacie czerwonej odchudzajacej

Polecane posty

Gość czyyyyy

mam bole brzucha i czesto korzystam z wc?

Gość tatakta tak
tak to prawda, na tym polega jej dzałanie :/

Gość odstaw toto bo tylko
rozleniwiasz jelita. po dwóch tygodniach stosowania już bez niej w ogóle się nie załatwisz.

Gość moze....
w skład herbaty wchodzi liść senesu---> który działa przeczyszczająco.......stąd te bóle brzucha i cała reszta:)....

Gość takkkkkkk
kupiłam w aptece herbate Linia Maxi i dodatkowo pije Pu-Erh Vitax, i nie wiem ale wieczorem i w nocy dosc czestoi korzystac musze z toalety...

Gość takkkkkkk
a to moze tak ma wygladac ze czesciej sie załatwiam?w koncu chodzi o odchudzanie

Gość odstaw toto bo tylko
tak. one działają w taki sposób. są jednak bardzo szkodliwe, bo sprawiają, że ruchy robaczkowe jelit z czasem stają się coraz wolniejsze. dłuższe stosowanie środków przeczyszczających przyzwyczaja orgaznizm do nich i bez ziółek nie mozna się potem wypróznić. pu- erh nie ma działania przeczyszczającego. tą możesz pić. ale tę z senesem odstaw.

Gość ale skoro
pu- erh nie ma działania przeczyszczającego to nie schudne:(

Gość moze....
ale raczej działają przeczyszczająco.....ja też kiedyś piłam takie herbatki, teraz spożywam więcej płatków owsianych, otręby, siemię lniane, dodaję to do jogurtu...---> świetnie rególuje prace jelit.......bez herbatek przeczyszczających.

Gość ale skoro
ale ja myslałam ze herbatki przeczyszczajace to odchudzaja, bo jesli przeczyszczaja to wiadomo ze chudniemy

Gość pu-erh wspomaga spalanie
tłuszczu i w ten sposób odchudza. nie przeczyszcza.

Gość tatakta tak
Laski wy się wysilacie a autorka tematu dalej swoje... Nie kuma to po co gadać :)

Gość PIJĄCA CZERWONĄ
Ja pije czerwona od prawie roku ale nie mam po iej dzialania przeczyszczającego bo ona nie tak dziala! Efekt preczyszczający mają herbatki ODCHUDZAJĄCE Z SENESEM! Jesli na twojej herbacie pisze wlasnie tak to juz masz powod. Ja polecam czerwoną Pu-Erh Vitaxu!!!!!!!

Gość moze....
wydaje mi sie że samymi herbatkami nie odchudzisz sie....do tego potrzebna jest dieta i ruch.....z tego co wiem to od tych przeczyszczajacych herbatek mozna rozregulowac swoją przemianę materii....to zalezy czy dużo pijesz w ciągu dnia......?

Gość wszystko ok ale pu-erh
ma tak obrzydliwy smak, że nie da rady tego pić. chyba po połuniu skoczę na rower.;)

Gość PIJĄCA CZERWONĄ
Ja tez na pocżatku jej nie lubilam ale po kilku dniach zmienilam zdanie i bardzoo mi smakuje (czego nie moge powiedziec o zielonej;O