Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoNiK

NIE dla totalnej tolerancji

Polecane posty

a co do klubow - tez bylam nie raz i w niejednym - i to nie w zadnych Stanach, ale tu, w Polsce, konkretnie w Krakowie. co moge powiedziec - mila atmosfera, luz, ludzie nastawieni przyjaznie i usmiechnieci. wiekszosc z ludzi tam uczeszczajacych to studenci, ludzie na poziomie. ale absinthe oczywiscie wie lepiej - w koncu \"kolezanka raz przypadkiem trafila...\" :P hehehehehe

A wiecie co zainspirowana wypowiedzia anyzowki tak sobie teraz pomyslalam ze moze musi byc kilka wyjatkow od reguly a wiec pedaly. po to by zapanowal pewien balans ktory zatracaja niektorzy. ytak to sobie tumacze.

ponik, to ma bardzo duzo do rzeczy. skoro twierdzisz, ze homo sa \"gorsi\", bo nie maja dzici, to widac uwazasz mozliwosc posiadania dzieci za jakies kryterium wartosci czlowieka. ja sie pytam - na jakiej podstawie??? czy nie powinienes raczej zwracac uwagi na to, czy dany czlowiek jest: a. uczciwy b. wyksztalcony c. kulturalny d. uzdolniony e. przyjazny i pomocny itd. co ma mozliwosc posiadania dzieci do wartosci czlowieka i jakim prawem uwazasz sie za lepszego tylko dlatego, ze mozesz miec dzieci? przecietny kryminalista tez moze, ale jakos nie mam zamiaru z tego tylko powodu go szanowac.

Gość do reszty
To dlczego jest u nas tyle domow dziecka? Pelnych sierot spolecznych,czyli dzieci majacych rodzicow. To sa te zdrowe katolickie rodziny zmama i tata?

Gość do reszty
Ktorzy w przerwach w chodzeniu do kosciola katuja je,morduja i wsadzaja do beczek ?

no jasne, jak nie macie argumentów, to przytaczacie wątki poboczne, aby udowodnić swoją rację. wyraziłem tylko swoją opinię w swojej pierwszej wypowiedzi, która dotyczyła HOMOSEKSUALISTÓW. nie spodziewałem się, że posypie się grad odpowiedzi, za którymi nie nadążam. niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem. nie porównuję homoseksualistów ani do ludzi, którzy nie mogą mieć dzieci ze względu na bezpłodność, ani do kryminalistów, chociaż WIERZ MI, wolałbym mieć rodziców kryminalistów niż dwóch gejów. są różne sytuacje, ale to trochę nieadekwatne porównywać rodzinę homoseksualistów do kryminalistów, czy osób stojących w kolejce do opieki społecznej. chociaż, w sumie to typowe.

ponik, jakie watki poboczne - to TY pierwszy stwierdziles, ze jestes lepszy, bo mozesz miec dzieci!!! pytam, sie - ze niby dlaczego?

\"chociaż WIERZ MI, wolałbym mieć rodziców kryminalistów niż dwóch gejów.\" np. takich, jak ci, ktorzy zakatowali wlasne dzieci na smierc lub do trwalego kalectwa? ty sie lecz na nogi, czlowieku, bo nie wiesz nawet, jakie glupoty wypisujesz... :O

Gość do reszty
Gej to Czlowiek !!!! Parady sa po to zeby do wszystkich to dotarlo.Tolerancja dla innosci to jest haslo tych parad. Kochaj blizniego swego jak siebie samego. Ci ludzie nie nawoluja do niczego zlego.

Gość do reszty
Ponik piszesz nie bede tolerowal zadnej odmiennosci,a co Ty zrobisz jak Ci sie urodzi ulomne dziecko np.down lub jakas wada genetyczna.Co wtedy?Bedziesz chcial,zeby chodzilo do szkoly z tzw.normalnymi dzecmi i wtedy bedziesz domagal sie akceptacji i tolerancji dla swojego dziecka.Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia pamietaj o tym.

Gość Sodoma i Gomora

"UE próbuje uczyć mój naród tolerancji" mój naród?:o

wolałbym miec rodziców kryminalistów niz dwóch gejów?:o no to powodzenia życzę, może skończyłbyś w niebieskiej beczce na polu i nie doczekał dnia do wypisywania takich bzdur

Gość Sodoma i Gomora
piszcie piszcie, bo zaraz wykasują!

i dobrze bo juz nie moge patrzec na te topiki ziejące nienawiścią do odmienności i potepiające tolerancje

Gość Sodoma i Gomora
jak na razie to ty ziejesz tą nienawiścią.

a ja nie mogę, jak ktoś próbuje na siłę mnie uczyć tolerancji i wpajać dobre strony bycia gejem

NIE dla totalnej tolerancji tolerancja nie jest dobra, ponieważ jakbyśmy wszyscy zaczęli tolerować parady miłości, związki homoseksualne, a co za tym idzie adoptowanie dzieci przez gejów i lesbijki itd, to mogłoby się to skończyć poważnym zaburzeniem seksualności człowieka i całego społeczeństwa nie tędy droga

Gość poooooooomarańczka
a którędy ??

nikt tu ci nie kaze uwielbiac gejów po prostu zejdz z nich i daj im godnie spokojnie zyc z takimi samymi prawami jakie moze miec kazdy z nas

mi sie wydaje ze oni specjalnie robia szum wokol swojej osoby dlaczego kiedys nie robili takich manifestacji? debile sa jak ja sie brzydze pedalastwa.Do czego to doszlo Polska panstwem pedalo:)

Gość a po co wogóle te parady
żeby co pokazać i komu? czy to tak jak kiedyś marsz 1Majowy?

to jest obrzydliwe dwoch facetow calujacych sue na ulicy i dzieci na to patrza wtedy ich wyobrazenie o rodzinie mezczyzna+kobieta wydaje sie dziewne

Gość Madziulkaaaa
Nikt Was tolerancji nie nauczy .... jak ktoś reprezentuje ciemnogród to nie ma cudu ... co to za miara ocenaiania człowieka -przez pryzmat z kim śpi ??? !!!!! powiedzcie szczerze- Wy zagłożali przeciwnicy parady rowności-który gej/lesbijka zrobili Wam coś złego ??? zapewne nie jesteście w stanie prztoczyć żadnych przykładów, ale zaraz wymyslicie historie wyssane z palca ... czy Wy uważacie się za ludzi inteligentnych, na poziomie ??? śmieszy mnie to... nie daj Boże żeby WAsze dzieci okazalay się homoseksualistami...co wtedy ??? wyślecie w kosmos, spalicie ??? jesteście nadludzimi ??? kogos mi to przypomina .... zgadnijcie ??? Znam kilka osób homoseksulanych i uwierzcie ze są to najnormalniejsi ludzie na świecie !!! nic mnie nie obchodzi jakie jest ich życie sexualne-nie przez ten pryzmat ich oceniam...dla mnie to ludzie inteligentni, wyksztalceni, zadbani ( tak tak !!! oni wyjątkowo potrafia o sibie zadbac), z poczuciem humoru, ludzie z którymi mozna porozmawiac na kazdy temta, ludzie na których pomoc mogę liczyc w kazdej chwili...na szczescie mieszkaja w Wawie-sami przyznaja,ze życie w wielkim miescie jest o wiele łatwiejsze...w małych miasteczkach nie jest to ani proste ani miłe....oni z tym się urodzili i wcale nie czują się szczesliwsi z tego powodu ze sa homoseksulani...nie w tym kraju, gdzie slowo "wolnosc" jest czesto pojeciem abstrakcyjnym..

parady są po to by mieli takie same prawa jak każdy z nas parady maja taką a nie inną formę bo w tym kraju ustanawia sie prawo na podstawie preferencji seksualnych proste gdyby odwrócić sytuacje kiedy hetero stanowili by mniejszosc seksualną bo geje ustanowili by prawo na podstawie preferencji seksualnych to hetero tez wyszli by na ulicę manifestując swoją seksualnosc bo bylo by to niesprawiedliwe

eh....homoseksualisci zawsze byli, kiedys po prostu nie mieli sie odwagi pokazac, bo jak tu widac spoleczenstwo jest durne i zaraz by ich wykiwalo....nawet wielka piesniarka Safona byla lesbijka! dajcie spokoj tym ludziom zyjcie swoim zyciem....co was obchodzi co oni robia?:O a ty ponik nie badz taki madry, bo ciekawe czy bylbys taki pewny siebie jakbys sie sam urodzil gejem:O nie sadze, chyba bys w naszym kraju sral w gacie :O

brzydze sie takiego czegos jak pedalstwo udowodnione jest ze to tkwi w psychice i mozna sie z tego wyleczyc.Ludzie wezcie sie w garsc.

donna legg -> chyba ci sie pojecia pomylily co? pedofile robia krzywde dzieciom.....a homoseksualisci komu?????po wiedz komu? w czym ci przeszkadzaja? jaka ci krzywde wyrzadzili co?:o