Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoNiK

NIE dla totalnej tolerancji

Polecane posty

Gość pf
ponik- czyli tolerujesz jednak gejow tylko ci parady przeszkadzaja?

ostatnio to tak łatwo mówić tak różnym \"wynalazkom\" socjologicznym, a nie widzicie tego, że coraz to inna grupa społeczna domaga sie tego co \"im się należy\"? tak społeczeństwo oswajają na początku z problemem 1. jesteśmy 2. -chcemy 3.- mamy 4.- wy jesteście nienormalni tak było w holandii z narkotykami, ze ślubami gejów, z eutanazją, z aborcją ciekawe co jeszcze tam wymyślą a reszta głupawgo świata im przyklaśnie

Gość Drupika
A ja cenię gejów za ich gust! Potrafią najlepiej doradzić jak się ubrać, zebyś wyglądała pięknie i oszałamiająco (czego nie potrafi baaardzo wiele kobiet), poza tym nie słyszałam o przypadku geja-przestępcy. Są nimi hetero (gwałciciele, mordercy, złodzieje, chuligani itd...) Ponik - skoro uważasz, ze masz prawo do nietolerancji, to moze weź się za afiszowanie tej postawy wobec heterobandziorów??????? Ja osobiście wolę mieć za sąsiada geja niż heteropijaka i awanturnika. Tak na marginesie - najpierw doucz się na temat homoseksualizmu, a potem ewentualnie zaprezentuj antypostawę wobec tej orientacji. Dla Twojej informacji - bycie homo nie jest wbrew naturze, ponieważ są udokumentowane przypadki homoseksualizmu wśród zwierząt (wilki, słonie, ryby....). To też powiesz, ze wbrew naturze??? Zwierzęta w końcu kierują się tylko instynktem przetrwania, więc skąd u nich gejostwo??? :-p

ja juz kiedys napisalam ze 90% ludzi z mojego kierunku po ukończeniu uczelni wyjechalo z kraju zostali tylko ci którzy byli z różnych przyczyn do tego zmuszeni smutne:(

Gość poooooooomarańczka
morphina, otrzymasz odpowiedz na to pytanie. Przeciez to sa ludzie z klapkami na oczach i mózgu.

wyjedzie peadly do Anglii ulice zamiatac bo tutaj kariey nie zrobicie moze lepiej do Amsterdamu to dla pedalow raj tam jest wszystko zalegalizowane nacpacie sie w dupsko sie ........., i bedzie si

Gość pf
fuct- u mnie tak samo.. bardzo smutne.. ale sama stad spadam ;)

teksty o \'ciemnogrodzie\' i typu \'homofobia zabija\' zostawcie dla siebie :D a może właśnie Was mam traktować jako zacofanych umysłowo, ponieważ oddaliście się propagandzie i teraz głosicie na lewo i prawo że \'każdy gej jest okej\'?

Gość poooooooomarańczka
chcialam napisac - nie otrzymasz-

najwiecej krzycza przeciw homoseksualistom ci co na ich temat nic nie wiedza!! po prostu szkoda gadac z ciemnotami, ktorzy nawet nie wiedza przeciw czemu sa :O zalosne i tyle

Gość pf
lepiej donna robic cokolwiek za granica niz NIC w Polsce ;) wsrod moherow na dodatek :P

wyjezdzaja ludzie tacy ktorzy nie maja tutaj dobrej pracy znajomosci.Jada zagranice tak jak do nas ruski przyjezdzaja powodzenia

w holandii moja droga od czasu kiedy zalegalizowano trawę , narkomania spadła o ogromny procent ( jaki nie pamietam teraz) ale tak jest poza tym w holandii 90% ludzi publicznie palacych trawę to Polacy:d bo dla nich to frajda ze można tak bez zakazu dla holendrów to tak naturalne ze juz ich to nie bawi wiadomo ze zakazany owoc smakuje bardziej poza tym holandia jest krajem tak rozwinietym kulturowo i gospodarczo ze podawanie jej za antyprzyklad jest smieszne :D

nigdy bym nie wyjechala z Polski chyba ze na wakacje albo zakupy.Mam bardzo dobra prace, rodzine, szczescie i co mi wiecej potrzeba.Wyjezdzaja ludzie bezrobotni i ci co marnie zarabiaja

nie mowimy ze \"kazdy gej jest okej\" tylko dajmy im zyc!! o to chodzi...niech sobie zyja jak chca a ty sie do tego nie wtracaj....a po drugie czemu nie odpowiedziales na moje pytania? gdzie sa odpowiedzi? cos nie do konca umiec poprzec to swoja piekna nienawisc??:o

donna leng kochana ja mam skonczone dwa fakultety w tym jeden z dziedziny psychologii ty mi nie mów o nauce:P

Gość pf
panik a ty swoje "NIE dla totalnej tolerancji" tez zostaw dla siebie ;) jak juz ktos napisal homoseksuwalizm powszechnie wystepuje wsrod zwierzat najczesciej kontakty homoseksualne wynikaja z checi podkreslenia kto rzadziw grupie czy na danym terenie ( np w przypadku psow) lub cwicza sobie na osobnikach tej samej plci by pozniej wykazac sie w kontakcie hetero:P zaden weterynarz nie powie ze te zwierzeta sa chore!!!:P to jest NORMALNE

blondynapoznan masz rodzine tylko pozazdroscic w tym kraju nie kazdy moze ja miec

Gość pf
jak trudno zrozumiec ze nie kazdy ma w tym kraju znajomosci ? i zeby miec dobrze platna prace? nie mowie ze to jest niemozliwe bo wiadomo ze niektorym ludziom sie udaje, ale nie dla wszystkich tortu starcza!!! a ja juz nawet nei z powodu biedy w polsce wyjezdzam tylko mam dosc ciemnogrodu i tyle wstyd

a kto tu PEDOFILI CHCE ZALEGALIZOWAC????/ Slepa jestes!!! niby madra a czytac nie umiesz!!

:D macie chorą tendencję do wywyższania homoseksualistów. kur*a, to normalny człowiek jest bandziorem, złodziejem, zabójcą, a gej jest normalny? litości. co to ma do rzeczy?

Gość pf
blondynapoznan- fest musisz blondyna byc skoro narkotyki pedfilow itd na rowni z homoseksualizmem stawiasz:D

ja tam ich nie wysyłam do gazu czy innego \"raju\" Ale ostatecznie po co sie tworzy jaieś normy społeczne? to zawsze większość wiedzie prym - nawet wśród zwierząt jak już tak sie do nich przymierzacie - zwłaszcza. kogut wsród kur itd itp. po to człowiek jest człowiekiem żeby nie był zwierzęciem / nie ubliżająć im/ ale po co w koło nich tyle rabanu? toż to aż bodzie! a poza tym nie ma gejów przestępców tak? owszem są - to przecież tacy ludzie jak my tylko sie inaczej bzykają !

Gość pf
ponik- kazdy zabojca zasluguje na potepienie, gej nie bedzie mial ulgi jesli skrzywdzi czlowieka i nie wywyzszamy ich to wy wywyzszacie siebie nie widzisz tego?

ponik ktos tu napisal ze wolał by bys wychowywany przez dwóch krymoli niz gejów:P stad temat bo w tym kraju moze wychowywac dzieci rodzina patologiczna a geje nie

ponik dlaej nie odpowiedziales mi na pytanie ;] i co lyso ci?? po drugie...nie doczytales...wiekszosc homo nie jest przestepcami!! po prostu...nie spotkalismy przypadku aby homo byl morderca , ilu hetero?? codziennie sie czyta, ze dziecko w worku lub w beczce albo w koszu na smieci???