Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoNiK

NIE dla totalnej tolerancji

Polecane posty

yhy:o to co zronbisz jak twój wnuk okaze sie homo? moze jest bi tylko boi sie mowic o tym matce:) wg carla gustawa junga wszyscy jestesmy bi

Gość pf
a jakby byla chora na umysle? w sensie ze nei homo tylko po prostu miala chorobe psychiczna? bo ja homoseksualzimu nie postrzegam jako bycia chorym na umysle dla mnie chorzy na umysle sa tacy ludzie jak wy, zionacy nienawiscia, plujacy jadem i po prostu ograniczeni :O

Gość pf
jak mozna homoseksualizm do pedofilii porownywac???!!!! :O

wiesz co ty chyba jestes moherowy beret!! masz corke 20-letnia....to ile ty mozesz miec lat.....50??? MOHEROWY BERECIK!!i czemu nie jestes dzisiaj w kosciolku!! marsz do kosciolka

oczywiscie nie uzyskalam odp od donna leng bo ja ci powiem gdyby moj syn okazal sie homo to jego sprawa co robi w łóżku byle był by szczesliwy bo dla mnie najwazniejsze jest szczescie mojego dziecka

Gość pf
hehe no wlasnie, czas do kosciolka moherki :D heil moher:P

tez nie wiem jak mozna homoseksualizm do pedofilstwa porownywac....eh....odsapnijmy kafeterianie..nie ma co sie klocic z ludzmi ograniczonymi....ona chce byc ograniczona to nie se jest...widzi tylko czubek wlasnego nosa...

Tolerancja jest dobra ale w rozsądnych granicach.Ostatnio jest modna i bardzo wybujała ta cała tolerancja. każdy kto ma coś nieklawego wyciera sobie gębę tolerancją; teraz akurat homoseksualni, niedługo pedofile, gwałciciele, bandziory też będą sie domagac tolerancji, bo nikt ich nie szanuje takimi jakimi są, zaraz powiedzą że ludzie schodzą na psy, ciemnota itp., a ciekawe jaki to miałby być ten ich \"JASNOGROD\"? totalny luz, i może każdy mógłby być taki jaki chce?- gwałciciel gwałciłby kogo i jak chciał, psychole i mordercy zabijaliby też jak im sie podoba, nie wspomne o pedofilach [chociaz geje to akurat mają w dupie bo nie mają dzieci, ale nie rzadko miłość z dziećmi im po drodze], złodzieje to i tak juz maja raj. No sorry, ale taka wizja świata i Polski NIE PODOBA MI SIĘ. tolerować coś tam ostatecznie mogę/nawet geja/ ale nie muszę zaraz w pełni akceptować i im na wszystko pozwalać i przyklaskiwać w imię tej całej fałszywej tolerancji.

Gość pf
fuckt - oni nie rozumieja takich pojec jak "dobro dziecka" czy "prawa i wolnosci obywatelskie" a dla nich szczescie to "nie bycie pedalem" i tyle, fest wartosci maja brawo :O

ja homoseksualistom mowie tak! bo maja prawo do milosci tylko w naszym ograniczonym kraju sie go im odbiera!! a mowie nie pedofilom, gwalcicielom, mordercom.....

Gość pf
tolerowac nie rowna sie akceptowac wiec tolerujcie i nie wysylajcie ich do gazu, nic wam nie zrobili

a to jest twoja Ziemia ze masz czelnosc pisac kto ma prawo na niej zyc a kto nie? ja toleruję wszystko to w czym nie dzieje sie komuś krzywda? a geje cie czymś krzywdzą? nie przykładaj gejów obok bandziorów pedofili i ludzi złych

blondynapoznan -> a czemu mamy byc przeciwko nim? co nam zlego zrobili? co tobie zrobili???no co? powiedz!!chetnie cie wysluchamy w czym ci przeszkadzaja :)

nie osmieszajcie sie zalagalizujemy gejostwo i narkotyki a bedziemy mieli panstwo nacpanych pedalow buhahahahahahaha

tez posłucham moze nie chętnie, ale posłucham kolejnych wywodów \"nadczlowieka\" wyznacznika ludzkiej moralnosci:o q...a żyje w faszystowskim kraju :(

i odpowiedzcie w koncu na pytanie co byscie zrobili gdyby wlasne dziecko bylo homoseksualista???? prosze!! BO NIGDZIE NIE WIDZE ODPOWIEDZI NA TO PYTANIE!! Skoroscie tacy madrzy to odpowiadajcie!

Gość poooooooomarańczka
czasem mi wstyd, że zyje w takim kraju. Kiedys ta nienawiść sie na was zemsci. A ocenianie ludzi przez pryzmat kto z kim sypia jest idiotyzmem. Stare dewoty mają za duzo czasu wolnego i zaglądaja innym do łóżek...

Gość pf
to jest przykre ze w XXI wieku, w panstwie UE, gdzie jest tyle wykszatlconych ludzi, sa jeszcze ludzie tacy jak wy do was nic nie dociera i gada sie jak ze sciana :O

właśnie chodzi o to, że nie obchodzi mnie kto z kim sypia, więc niech geje nie wychodzą z tym na ulicę za dużo i szybko piszecie :o :P

Gość pf
nie dziwie sie ludziom ze stad wyjezdzaja... nie dziwie sie sobie ze stad wyjezdzam... co za ciemnogrod :(:(:(:(

nic dziwnego, ze wyksztalceni ludzie uciekaja z tego kraju!! kto chce zyc w ciemnogrodzie!! n i k t

hehehehe moje dziecko gejem nie bo padne a twoje pedofilem.Jak beda te parady i pedalstwo bedzie tredy to do psychiatry