Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoNiK

NIE dla totalnej tolerancji

Polecane posty

Gość pf
tak carolina- to sa sprawy osobiste, ale chyba nie na tyle zeby nikomu ich nie pokazywac,a po drugie NIKT CI ICH NEI ZABRANIA, a ty chcesz zabronic innym dzizus, to ma byc katolicki kraj? kochaj blizniego swego... zawsze mowilam ze polscy katolicy to hipokryci pffffff

Gość pf
jestescie zajebiscie durni

hm a musze wspomniec ze sprawa sie zaostrza gdy jedno z pedalow lub oba sa innej wiary niz katolickiej.... :(

Gość pf
chorzy psychicznie moga zaszkodzic sobie lub spoleczenstwie, dlatego powinni byc poddani leczeniu po drugie, homoseksualizm to nie jest choroba , nie znajduje sie na zadnej miedzynarowej liscie chorob i sie nie znajdzie to jest naparwde neisamowite jak strasznie zacofane i ciemne jest polskie spoleczenstwo :( wstyd byc gejem? juz chyba raczej obywatelem tego ciemnogrodu:| co oni wam zrobili? jakies przyklady moze co? a co by bylo jakbys sie okazalo ze wasz najlepszy przyjaciel czy przyjaciolka okazali sie homo? :> albo wasze dziecko? co? do gazu tak? pfff ZALOSNE

to jacys dziwni jestescie ludzie. ja z moim facetem zawsze trzymamy sie za rece, bo lubimy to, lubimy tez obejmowac sie na przystankach i dawac sobie buziaki, nie mowie o jakims ostrym lizaniu sie tylko o zwyklym cmokaniu, prawo tego nie zabrania. i ja nie mam zamiaru zabraniac tego samego innym, tylko dlatego, ze sa odmiennej orientacji. sa tak samo dorosli i tak samo im tego prawo nie zabrania, jak i mnie. ponik - sorry, ale skrzywdzil cie kiedykolwiek jakos gej, ze tak plujesz na nich jadem? w ogole co ci to przeszkadza, ze ktos inny lubi cos innego, niz ty, przeciez nikt ci tego nie narzuca, wiec i ty nie narzucaj innym swojego heteroseksualizmu.

no zgadzam sie z anyzowka i z reszta po trochu :) A moje nastawienie jest neutralne tak jak do normalnych ludzi czyli hetero. wszystko w miare zeby nie pzesolic bo wtedy jest niesmacznie

Gość pf
i dlaczego uwazacie ze jestescie lepsi tylko dlatego ze wolicie osoby odmiennej plci niz swoja? :> i o ile sie nie myle zwiazki nie sprowadzaja sie tylko seksu co was tak razi w przypadku gejow, tak samo w przypadku homoseksualistow jak i hetero, chodzi generalnie o uczucie chyba tak? no chyba ze wy jestescie z kims tylko po to zeby sie pieprzyc:P zalosne, heil moher ! :|

ponik - zapamietaj sobie jedno na cale zycie: _WSTYD_TO_ KRAŚĆ_ a byc chorym, czy niepelnosprawnym to nie zaden wstyd, bo nie jest to wina tej osoby. wstyd byc zalosnym, ziejacym nienawiscia, ograniczonym, zakompleksionym glupkiem.

myślę jednak, że homoseksualizm jest chorobą, lub przynajmniej poważnym zaburzeniem i nie obchodzą mnie \"międzynarodowe listy chorób\" gdyby okazało się, że mój przyjaciel jest gejem, bałbym się, że mu się podobam :o nie wiem co bym zrobił, gdyby okazało się, że moje dziecko jest homoseksualne i nie chcę gdybać, bo nigdy w takiej sytuacji nie byłem. jednak uważam, że na to \"zjawisko\" składa się wiele czynników, ale nikt mnie nie przekona, że z tym problemem człowiek się już RODZI. a reszta - nie będę się powtarzał

Gość pf
i pewnie nie jednemu homo nie raz bylo przykro ze ich sie wyklina i sie zastanawiali czemu tak sie dzieje , no i czemu sa "inni i nienormalni "(w waszym rozumieniu oczywiscie). wiec gdyby to moze od nich zalezalo to by im sie "odmienilo". Ale to jest po prostu niemozliwe. Tak samo jak dla was niemozliwe jest zostanie nagle homo. Tylko gejow nienawidzicie czy lesbijki tez? zaloze sie ze lesbijki sa wporzo co nie?:D

będąc heteroseksualnym jestem lepszy, ponieważ mogę stworzyć rodzinę, a kobieta, którą kocham, urodzi moje dzieci (i nie mówię tu o przypadkach kiedy upierdliwi przytoczą przykład ludzi bezpłodnych) PS teksty o moherach itd... litości

\"gdyby okazało się, że mój przyjaciel jest gejem, bałbym się, że mu się podobam \" no i wyszlo szydlo z worka. :O jak nic, masz ukryte, zepchniete do podswiadomosci sklonnosci homoseksualne i stad twoja nienawisc do wszystkich gejow, ktorzy nie wypieraja sie tego, tak jak ty. myslisz, ze jestes taki atrakcyjny? chcialbys.... wierz mi - geje sa z reguly bardzo wybredni i nie polecieliby na 95% facetow, ktorzy tak sie tego boja :P

zasada jest prosta: jesli ktos jest wobec nas wyrouzumialy i grzeczny (niewazne czy hetero czy pedal,czy zyd czy polak,czy biedny czy bogaty) trzeba byc tak samo nastawionym wobec tego zkim mamy do czynienia. jesli drzazga mi za skore nie wejdzie to jej nie wyjmuje - proste :) a jednoczesnie tak trudne do zrozumienia .

pf \"chodzi generalnie o uczucie chyba tak?\" itd, przeczytaj sobie wypowiedź absinthe anyżówka - taką analizę psychologiczną sobie daruj :D

Gość pf
aha i to "powazne zaburzenie" jest na tyle powazne ze nalezy tych ludzi wykluczyc ze spoleczenstwa? czlowieku to nie jest zaburzenie, to nie jest zjawisko. To sa normalni ludzie, ktorzy chca zyc tak samo jak ty. hahaha jestes lepszy ? :D eeeee :D:D:D chyba glupszy :P masz mozg w ogole czlowieku? lepszy bo moze stworzyc rodzine ... :D FEST ARGUMENT FEST! :D

\"będąc heteroseksualnym jestem lepszy, ponieważ mogę stworzyć rodzinę, a kobieta, którą kocham, urodzi moje dzieci (i nie mówię tu o przypadkach kiedy upierdliwi przytoczą przykład ludzi bezpłodnych)\" aha, czyli miara wartosci czlowieka jest to, czy bedzie mial dzieci, tak? czyli wg twojej \"logiki\" - pasozyt spoleczny, siedzacy na zasilku, ktory ma osemke dzieci, jest lepszy niz homoseksualista, ktory uczciwie pracuje i placi podatki??????? :D

Gość pf
hehe bo absinthe napisala ze kolezanka byla w klubie LOL kolezanka kolezanki powiedziala kolezance blablabla, no prosze Cie :P nie wiem gdzie ona byla w takim klubie, pewnie w warszawce i na pewno tez zieje nienawiscia do gejow jak wy ja bylam nie raz w takich klubach ale nie w polsce tylko w stanach. No ale amerykanie i zachodnie narody maja inna mentalnosc wiec tu nie ma co porownywac.. anyways, na pewno nie wygladalo to tak jak mowila absinthe bo jej kolezanka kolezanki powiedziala:P LOL Kolejny FEST ARGUMENT ej wy nie widzicie jak zalosni jestescie?

anyżówka - mam Ci swoje zdanie na ten konkretny przydła dokładnie rozpisać, czy po prostu ruszysz trochę wyobraźnią?

To ponik powiedz mi wtakim razie czy ludzie i zwiazki HETERO ktorzy NIE MOGA miec dzieci sa ZLI??????????? wytlumacz prosze bo juz sie zaglubilam wtwoich myslach.....

Gość pf
ponik a moze ty rusz swoja wyobraznia?:D

Gość nope
nagle cała Polska broni pedałów.To dopiero ciekawa sprawa. lepiej wystawcie im wszyscy dupska - niech was walą. Co za chore społeczeństwo.

Gość pf
czyli masz cos przeciwko polskim gejom czy gejom w ogole? nacjonalistyczny homofob LOL :D

carolina77: oczywiście że nie. to zupełnie inna sprawa

Gość pf
dzizus czemu wy wszystko do kwestii dupska sprowadzacie? a jesli oni tylko seks oralny uprawiaja to juz wporzo?:D nikt nie odpowiedzial na pytanie czy lesbijki was tak samo brzydza jak geje????

ten kraj schodzi na psy m. in. przez takich ludzi jak ponik, ktorzy siedza w naszym rzadzie :P najwazniejsze miec dzieci, nic, tylko zachecaja do rodzenia dzieci, becikowe, teraz Giertych wymyslil jakies niby-pensje dla matek po czwartym dziecku - oni chca tu chyba trzeci swiat urzadzic!!!! wielka mi narodowa obsesja - rodzina i dzieci. mysla, ze jak biedota zacznie sie rozmnazac, to te dzieci beda im na emerytury pracowac??? chyba raczej oni beda do smierci harowac na zasilki dla tych dzieci, bo kto inteligentniejszy, dawno z tego kraju spieprzy, a zostanie socjal, wielodzietne rodziny bez perspektyw. czy wartosc czlowieka nie powinna lezec w NIM SAMYM, a nie w jego potencjalnych dzieciach, ktore moze, albo nie moze miec? to co, czlowiek jako taki juz sie w tym kraju w ogole nie liczy - sa tylko maszynki do robienia dzieci? i smia twierdzic, ze homoseksualisci sa w czymkolwiek gorsi tylko dlatego, ze dzieci nie maja? bo co, bo nie dokladaja sie do swiatowego przeludnienia? wielka mi zbrodnia :P

Gość pf
anyżówka- madra kobieta z Ciebie :) serio :) dobranoc 👄 ja ide spac, spij dobrze :)

anyżówka, niepotrzebnie przytaczasz jakieś wątki polityczne, bo to zupełnie nie ma nic do rzeczy. jesli Cię to usatysfakcjonuje, to nigdy bym nie zagłosował na LPR ani PIS, nie popieram polityki prorodzinnej itd, to zupełnie nie ma nic do rzeczy