Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotchocolate

ZNACIE TAKI TYP FACETA?

Polecane posty

Gość lea-i
ze ty jestes super gosciu i to ona ma za toba ganiac, co nie znaczy, ze ty bedziesz siedzial a ona bedzie w nieskonczonosc za toba leciala, bo tez stwierdzi, ze sie narzuca. tu sie zgodze:) obojue a nie tylko jedna strona! Pokaz ze jestes facet to mowie ci to dziewczyny beda o ciebie zabiegaly, a nie ty o nie. Kup jej kwiaty, ale nie pokazuj jej, ze dales kwiaty i zrobisz dla niej wszystko, bo wtedy cie oleje, bo taki co jest zbyt dobry i robi wszystko by jej sie przypodobac, bedzie zawsze na nia czekal, a dziewczyny takich nie lubia. One lubia byc zdobywane, ale lubia takze zdobywac, bo ich swiat uczuciowy bylby marny, jakby to tylko je zdobywali. - nieprawda, trafi na taka co wlasnie jets inna i co wtedy? skrzywdzi ja, bolsenise? bo mu nagali ze tak trzeba z kobietami? owszem tak trzeba z babami medialowymi, lokalowymi, ale nie innymi. a wy jakos na odwrot tym lokalowym to nie powiem co, a wlasnie tym dobrym kobietom robicie bol...

Gość zbytdobryzebygokochac
lea-i inna? tu nie chodzi o to czy jest inna. Niech mierzy sily na zamiary, jak on chce wyrwac super laske ktora wie czego chce i jest pewna siebie, a on jest milym gosciem niezbyt pewnym to nie ma co marzyc o takiej lasce, niech sie lepiej wtedy zabierze, za mniej atrakcyjna, bo nie ma brzydkich kobiet to zobaczy, ze mu bedzie latwiej poczuje sie panem sytuacji. Niestety wiekszosc facetow boi sie kobiet, dlatego tez te teoretycznie mniej atrakcyjne maja wieksze powodzenie, bo z takimi laskami jakos sobie radza, a super laski sa samotne bo faceci boja sie do nich nawet podejsc. A jesli nawet uda im sie zagadac to taka dziewczyna wyczuje, ze cos jest z nim nie tak i go oleje, albo powie spadaj. Podstawowa zasada, nie bac sie lasek nawet tych najatrakcyjniejszych, byc panem sytuacji, one lubiom gdy facet jest ponad nimi. Oczywiscie sa wyjatki, ale takich wyjatkow jest coraz mniej.

nie warto nadskakiwać chłopakowi ja nadskakiwałam i dostałam kosza. takiego centralnego, bo nawet odwazyłam sie zaprosić... :O w efekcie tylko sie zdystansowałam do chłoaków przez duże \"Z\" :O jak meżczyzna jest zainteresowany to działa, a nie stoi w miejscu i czeka na oklaski [99,9% mężczyzn]

Gość dave2244
ee Tomek tez mam taki problem... przelamac sie nie moge... wiele lasek mi sie podoba - ale sa one dla mnie za - ladne - chyba musze poczekac na jakas szara myszke... :/ nawet nie czulbym sie swobodnie przy jakiejs sex bombie... sam tez nie lubie zdobywac... wole byc zdobywany - a kiedys jeszcze niedawno bylo odwrotnie tzn. sam chcialem poznawac - teraz sie odwrocilem :/ do niczego dobrego to nieprowadzi bo zamykam sie na swiat ale co tam starym kawalerem sie najwyzej zostanie...