Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Partner

Camsakizi - nie wychodzi mi depilacja!!

Polecane posty

Gość Partner

Kupiłem tę pastę dla mojej dziewczyny. Chciałem, żeby mniej ją bolało niż przy elektrycznym depilatorze. I mam problem z tą pastą. Formuję kulkę, przyklejam do skóry pod włos, zrywam z włosem i kicha. Trochę powyrywa, ale większość zostaje. Mało tego. Im dłużej trwa zabieg, tym bardziej to dziadowstwo się klei. Po 10 minutach kończymy zabieg, bo pasta się po prostu leje między palcami i nie idzie uformować żadnej kulki z tego. Szlag mnie trafia. Jedyną zaletą tego Camsakizi jest to, że łatwo się zmywa, kiedy jestem nią umazany po łokcie. Ktoś ma jakieś pomysły?

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mi niestety tez nie wychodzi depilacja pasta cukrowa. kupilam na allegro paste al fatina

Gość Partner
Może smarować palce jakąś oliwą, czy czymś co zapobiegnie klejeniu. Jak to powinno się właściwie wykonywać? Stosowałem się do wskazówek z internetu.

Gość Madda
miałam to samo. super efekt dają paski np z prześcieradła przyklejane na tą pastę, wtedy wyrywa

Gość Mały balonik
A nie robisz przypadkiem na odwrot? Z tego co ja wiem powinno sie przyklejac z wlosem,a zrywac pod wlos.

Gość synkka
moze ktos napisac krok po kroku (wytłumaczyc jak przedszkolakowi ;p ) jak powinno sie tej pasty uzywac?? bo tez mam z tym problem ;/ będę wdzieczna za wszelkie porady :)

Gość upp
podnosze