Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny swiat

Dziewczyny co powoduje, ze wasze emocje wzrastaja

Polecane posty

Gość dziwny swiat

i czujecie ze ten facet jest stworzony dla was? Co on takiego robi, ze chcecie byc z tym konkretnym, a nie z innym nawet mimo jego marnego wygladu. Bo ja jednego nie rozumiem, jeden pozwala sobie na niewybredne stwierdzenie w stosunku do niej , a kobieta tylko sie zasmieje, a jak ja powiem cos nawet calkiem sympatycznego to na mnie straszy, zebym sobie za duzo nie pozwalal. A ja nic z tego nie rozumiem, mozecie mi podpowiedziec? Przyklad, on do niej z ironicznym usmiechem ty pasztecie, ona hihi, ja mowie, ze lubie paszteciki milym glosem, a ona o malo pobic mnie nie chciala. Czy to nie dziwne? W koncu to ten kolega ja obrazil, a ja chcialem byc mily, ale to mi sie dostalo a nie jemu. Wniosek? Macie jakis konkretny wniosek z tej sytuacji dziewczyny? Wy chyba takie jestescie milego goscia zjecie na obiad, a draniowi bedziecie chcialy sie przypodobac. W sumie jestescie bardziej bezwzgledne niz faceci.

Gość pasztecik
bo to zła kobieta była.... nie przejmuj się, dobrz ezapodałeś , mi by się podobało

Gość ja pier___ ile będzie jeszcze
o tych draniach!!!!!!!!! PRECZ Z TAKIMI, A KOLEŻANKA NIENORMALNA, WIĘC PROPONUJE WYMIENIĆ NA ZWYKŁĄ:)

JAKBY MI KTÓRYŚ POWIEDZIAŁ, ŻE JESTEM PASZTETEM, TO NIE RĘCZYŁABYM ZA SIEBIE! A TY GŁUPOLU, JESZCZE TO PODKREŚLIŁEŚ, ŻE ONA NIM NAPRAWDĘ JEST! PRZY TAMTYM JESZCZE ZAMKNĘŁA USTA, A PRZY TOBIE JUŻ EKSPLODOWAŁA! P.S. CHOĆBY NIE WIADOMO JAK KOBIETA BYŁO POTWORNA, NIGDY PRZENIGDY JEJ TEGO NIE MÓW!

Gość lea-i
i czujecie ze ten facet jest stworzony dla was? Co on takiego robi, ze chcecie byc z tym konkretnym, a nie z innym nawet mimo jego marnego wygladu. Bo ja jednego nie rozumiem, jeden pozwala sobie na niewybredne stwierdzenie w stosunku do niej , a kobieta tylko sie zasmieje, a jak ja powiem cos nawet calkiem sympatycznego to na mnie straszy, zebym sobie za duzo nie pozwalal. - bo to jets tak, jak ma cos do niego, czyli nie wiem lubi a moze cos wiecej;) to masz racje co on nie powie to ona jak przez rozowe okulary, wszytsko jets okey. to swiadczy o jej naiwnosci i glupocie. A ja nic z tego nie rozumiem, mozecie mi podpowiedziec? Przyklad, on do niej z ironicznym usmiechem ty pasztecie, ona hihi, ja mowie, ze lubie paszteciki milym glosem, a ona o malo pobic mnie nie chciala. - wiesz nie bierze do siebie, jesli twoja wypowiedz byla bezposrednio po jego, a ona jakby do niego czuje miete:) to w ten sposob ona pryz nim pokauzje ze jakby tylko on ma do niej otwarta droge - czyli wszytsko co on robi jej odpowida, jego zarty ropwniez i zadne na nia tak nie dzialaja. dlatego tobie sie oberwalo. dobra rada tam gdzie widzisz ze babka czuje miete do innego, nawte tjak twoja kolezanka, nie wchodz w konwersacje, z drugeij z drugiej strony co to za przyjemnosc mowic do siebie pryz innych, nawet o pasztetach:P nie lepiej gdzies na schodach, przy stoliku, na spacrze itp. i wlasnie potem sa sytuacje ze ona zaznacza teren ktory jest tylko jego. to typowe zachowanie, znam baby wiem co mowia: ja tu go podrywam a ten sie wtrynia, jeszcze sobie tamtem pomysli ze my para czy co a to kooega. widzisz? takie zaznaczanie terytorium:) Czy to nie dziwne? W koncu to ten kolega ja obrazil, - nie tyle obrazil, co ma ja gdzies, mysle ze z tej maki chleba nie bedzie. ona leci on jets na nie. oke "leciec" ale jak widac ze facet jest na tak, ze zrobil krok, ze czuje, wtedy tak, inaczje nie. a ja chcialem byc mily, ale to mi sie dostalo a nie jemu. Wniosek? - mily dla niej? a nie lepiej dla ukochanje? no wlasnie czemu faceci dbaja o łzy, o samopoczucie innych kobiet, a swojej docinają? to smutne mi sie oberwąło za łzy ex, bo ona sie z nim spotkała, wypłakala sie i wyszlo ze ja to ta zla. a to co ona zrobila to wsyztsko cacy, nawet czary, zlorzeczenia, to cacy, ona jets biedna i kochana:( Macie jakis konkretny wniosek z tej sytuacji dziewczyny? Wy chyba takie jestescie milego goscia zjecie na obiad, a draniowi bedziecie chcialy sie przypodobac. W sumie jestescie bardziej bezwzgledne niz faceci. -? macie cos czemu facet aby zrobic na zlosc ukochanje publicnzie ciucia do ex, do ktorje nic nie czuje i nie czuł?

Gość dziwny swiat
eksplodowala na mnie tylko dlatego, ze sie mnie nie bala, a tego faceta sie bala. Mowie ci jesli ja powiedzialem tylko, ze lubie paszteciki to ona mnie tylko opieprzyla, bo jakbym powiedzial, ze jest pasztetem z ironicznym usmiechem to wtedy mnie by zlala na 100%, a raczej by naslala na mnie jakis lysoli Mowiac inaczej, swoje nerwy wyladowala na facecie z ktorym mogla wszystko zrobic, ale to moja wina, ze jej na to pozwolilem.

Gość pasztecik
przestań piprzyć że to była Twoja wina, co Ty godności nie masz?

Gość lea-i
tak tez tak moglo byc, on ja urazil, ale nie chciala go stracic wiec rzekla hi hi, i wyladowala sie na kims innym aby widzial ten co ja obrazil, ze to bylo obrazilewe ale po co tak/ nie miala jezyka by rzec: ty ty nie pozwalaj sobie z usmiechem, facet by zrozumial ze jest nie taktowny. no wlasnie nie umiey mowc i tu jest blad.

Gość lea-i
lysoli Mowiac inaczej, swoje nerwy wyladowala na facecie z ktorym mogla wszystko zrobic, ale to moja wina, ze jej na to pozwolilem. - ponikead prawda mogles rzec: a to kolegi paszteciki lubisz, a moch nie, czy tak golnie masz do niehc alergie/ ciekawe jak by wybrnela:)

słuchaj stary!!!!!!! CZY TY POWAŻNIE UWAŻASZ, ŻE PANNA CHCIAŁABY BYĆ Z GOŚCIEM, KTÓRE SIĘ BOI?? TO WEŹ PROSZĘ PRZESTAŃ! NIE ODP. BO SIĘ BAŁA, OK-WIĘC MOŻESZ BYĆ PEWNY, ŻE TY BYĆ PREZIEJ ZDOBYŁ JEJ SERDUCHO, NIŻ JAKIS DAMSKI BOKSER:o!

WEŹCIE BO MNIE ROZBRAJACIE!! TO NIE KWESTIA BOJĘ SIĘ CZY NIE! NIE MOŻNA TAK MÓWIĆ O KOBIETACH I PORÓWNYWAĆ ICH DO PASZTETÓW! WYBUCHŁA, BO MIAŁA DO TEGO PRAWO!!!!!!!!!!!!