Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 okr膮g艂a jak balon

XXXL -ki ???? Gdzie kupujecie ciuchy ?...

Polecane posty

Go艣膰 allegross
fakt :))) Bardzo du偶o os贸bek puszystych to optymistki :D ale zdarzaj膮 si臋 i takie, kt贸re nie potrafi膮 si臋 ubra膰 lub nie maj膮 gdzie i st膮d ich smutek i kompleksy . No c贸偶 pozostaje nam tylko podzi臋kowa膰 okr膮g艂ej jak balon za stworzenie tego topiku, bo nawet jak nie wszystkie puszyste skorzystaj膮, to wystarczy jak pare skorzysta i spojrz膮 na siebie inaczej dzi臋ki zakupom na allegro, w bonprixie, quelle lub innych katalogach. Fajne jeste艣cie dziewczyny :) ... no i ja jestem fajna, cho膰 gruba :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 allegross
ale batoniki te偶 lubi臋, cho膰 wol臋 ptasie mleczko waniliowe :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okr膮g艂a jak balon
dzi臋ki !!! Fajne jeste艣cie , 偶e chcecie si臋 podzieli膰 swoimi spostrze偶eniami co do ubioru i gdzie si臋 fajnie ubra膰 ....a co do jedzenia batonika , to prawdziwa ranna historia , jecha艂am daleko w podr贸偶 s艂u偶bow膮 i poniewa偶 wyjecha艂am rano , absolutnie nie zd膮偶y艂am nic zje艣膰 , oko艂o 12 zacz臋艂o mnie ssa膰 w 偶o艂膮dku wi臋c w przytulnym sklepiku kupi艂am sobie dro偶d偶贸wk臋 ...id臋 sobie ulic膮 i jem i wiecie co....ludzie patrzyli na mnie jak na dziwol膮ga ..z takim politowaniem , 偶e odechcia艂o mi si臋 je艣膰 ....cholera , a jak co druga osoba idzie z papierosem w z臋bach - to , to jest normalne ?!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 du偶e cia艂ko
bluza i sweterek z link贸w to kompletnie nie m贸j styl ale dzi臋kuj臋 :) a dzi艣 kupi艂am bluz臋 w H&M i a偶 jestem zaskoczona, 偶e XL bylo tak 艂adne i zgrabne. ma tylko jeden defekt - kaptur. ale dobrze, ze mam cioci臋, kt贸ra lubi sobie czasem co艣 uczy膰 :] a sweterka jak nie by艂o tak nie ma :O a w艂a艣nie, czy w C&A w Warszawie (konkretnie chodzi mi o centrum i Blue City) s膮 du偶e rozmiary????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Belleteyn
A jaki styl prefeujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 du偶e cia艂ko
lubi臋 zdecydowane, nasycone kolory, troch臋 bardziej dopasowane kroje. styl raczej elegancki, albo sportowo-elegancki (jesli tak to mo偶na nazwa膰 :P )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 du偶e cia艂ko
ostatnia nawet 艂adna, ale dzi艣 kupi艂am 艂adn膮 bluz臋 :) teraz usilnie b臋de poszukiwa艂a tylko sweterka

Udost臋pnij ten post

A nie wiecie moje drogie jaki to rozmiar 5? Do艣c du偶e te ciuchy wygl膮da艂y, ale nie pyta艂am si臋 bo i tak nie mia艂am kasy... A ja czekam na rzeczy z Bon Prixu, zam贸wi艂am kieck臋 be偶ow膮 z falbam, b臋dzie do kowbojek akurat, i dwie bluzeczki przecenione i czerwone buty...pierwszy raz kupuje buty w katalogu, mam roz.41/42 wole mierzy膰, ale nigdzie nie by艂o czerwonych but贸w w rozs膮dnej cenie, wi臋c sie skusi艂ma na zamszowe po 99z艂. zobaczymy, jak tylko paka przyjdzie to dam Wam zna膰. Z d偶ins贸w wszystkich jestem zadowolona zar贸wno z BP jak i Quelle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjn
Dziewczyny...czy ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem bluzeczki w rozmiarze 46/48?(a nawet wieksza,bo maerial jest rozciagliwy) oczywiscie bluzka jest nowa,wzor:cos jakby panterka(b modna w tym sezonie:)),przeswitujaca...najlepiej ubrac ja na prosty,zwykly topik.sexownych ciuszkow nigdy nie za wiele;) akurat mi sie spodobala,ale jednak jest na mnie za duza:(. a znowu nie uda mi sie jej przerobic na mniejsza-wiem,ze ja "zepsuje"... jak jestescie zainteresowane-dajcie znac,w piatek wkleje zdjecia.(bo nie wiem czy na allegro jej nie wystawie)

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny jak upatrzycie co艣 w r.44/46 na ci膮偶臋 to wklejcie link :)

Udost臋pnij ten post

Kilka stron wcze艣niej pisa艂y艣cie o biustonoszach, ja mam problem ze znaleziniem dobrego, mo偶ecie mi doradzi膰 jaki kszta艂t by艂by najlepszy 偶eby du偶e piersi nie koleba艂y si臋 na wszystkie strony, nie wy艂azi艂y i jako艣 wygl膮da艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syrenucha
Witam kobietki,zn贸w mam zaleg艂o艣ci,ci膮gle w biegu ale nawi膮zuj膮c do tematu..........ostatnio zakupi艂am ciekawe ciuszki na allegro u pani DABO,s膮 nowe dobre gatunkowo,rozmiar贸wka si臋 zgadza,a co najwa偶niejsze niedrogie.Bluzeczki na kr贸tki i d艂ugi r臋kaw od 30z艂 ,a przesyk艂a w bardzo szybkim tempie.Polecam.Co do staniczk贸w to tak jak ju偶 pisa艂am nie kupuj臋 na ,,oko,, tylko zagl膮dam do sklep贸w gdzie mo偶na je przymie偶y膰....wiadomo,potem co艣 nie le偶y albo rozstaw miseczek nie taki. Szybciutko czytaj膮c wpad艂am na temat szycia u krawca i chc臋 Wam powiedzie膰 偶e mam takiego krawca ,sprawdzonego,szy艂am u niego ju偶 nieraz i jestem zadowolona.Ostatnio by艂am na weselu ,szy艂am u niego na miare i poraz kolejny si臋 nie zawiod艂am.Trzeba i艣膰 do niego z pomys艂em ,jakim艣 projektem,a on go ,,uszyje,, No u艣mia艂am si臋 szczerze z tych batonik贸w i dro偶d偶贸wek,czy ludzi膮 sie wydaje 偶e jedzenie to przywilej szczup艂ych??????? Nie b臋d臋 komentowa膰 bo sama lubi臋 gotowa膰.Kto艣 trafnie zauwa偶y艂,偶e na tym topiku jest du偶o ciep艂a i 偶yczliwo艣ci i niech tak zostanie. Pozdrawiam cieplutko wszystkie puszysto艣ci, udanych zakup贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Belleteyn
Ja ze swojej stronymoge polecic osoby o nickach: - Bryzek5, - Fiedory, -Wiomax (sliczne azurkowe sweterki), -Paulus_us, -Patifon, -Ragnarok, -milka5. Ostatnio u nich kupowalam i bylam b. zadowolona (ja i moja mama, ktora nosi 54 i tez wciagnela sie w lowy na allegro).

Udost臋pnij ten post

Du偶e cia艂ko - co do centrum i bluecity to nie wiem, ale w wola parku i arkadii sa na pewno. W艂a艣nie dzisiaj by艂am w tym drugim i s膮 cudne sztruksowe rybaczki na jesie艅 - polecam tym, kt贸rym uda艂o si臋 kupi膰 fajne kozaczki. A w艂a艣nie znacie jakie艣 sklepy (ale nie wysy艂kowe), gdzie mo偶na kupi膰 kozaki na du偶膮 (czytaj grub膮) 艂ydk臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Belleteyn
Wczesniej byla o tym mowa, pare stron temu. Neckermann ponoc ma takie butki w ofercie. Ja oczekuje juz na katolg, ale zamowilam chyba ze 3 tygodnie temu i cisza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okr膮g艂a jak balon
o w艂a艣nie , ja te偶 czekam na katalog :))

Udost臋pnij ten post

Hmm widzia艂am t臋 wczesniejsz膮 rozmow臋, ale z tego co pami臋tam, to zosta艂y tam polecone sklepy ze sprzeda偶膮 wysy艂kow膮, a ja prosi艂am o taki \"normalny\" sklep, ale widocznie w zwyk艂ych nie maj膮 takich bucik贸w :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Belleteyn
Widzisz, trzeba szuka. Ja w zeszlym roku kupilam zamszowe kozaczki w ccc. Mierzylam w tym roku tez slodkie zamszaczki w Deichmannie. Gorzej ze sk贸rzanymi - nigdy jeszcze nie znalazam takich, ktore bylyby na mnie dobre :-/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aniulka- Pozna艅
Ja niestety nie tylko mam wielk膮 艂ydk臋 ale te偶 i kawa艂 nogi- 41 a w porywach nawet 42;/ a wszystkie kozaki s膮 robione do numeru 40:/ wi臋c chyba musze zrezygnowa膰:( no chyba, 偶e w deichmannie co艣 fajnego dostan臋- to moja ostatnia szansa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Belleteyn
Te wDeichmnnie byly wlasnie w rozmiarze 41 - dlatego ich nie kupilam. ja mam 38.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aniulka- Pozna艅
oj no to jutro jade:) mam nadzieje ze bedzie cos fajnego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Belleteyn