Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrągła jak balon

XXXL -ki ???? Gdzie kupujecie ciuchy ?...

Polecane posty

Gość Aniulka- Poznań
ja osobiście polecam:KappAhli i ostatnio C&A, dobre jest też H&M ,a takze różowy pasaż na Św.Marcinie:)

Gość sloneczko777
Aniulka a powiedz mi gdzie te sklepy sa mniej wiecej? Wiem ze jeden jest w kupcu chyba .

Gość Anoola
Hej, KaapAhl jest w Kupcu Poznańskim i c&a takze. Fajne rzeczy sa takze w Ulla Popken, który także jest w Kupcu. :) Mają teraz jesienna kolekcje i sama kupiłam sobie kilka rzeczy. Naprawde ładne, doskonałe gatunkowo no i oczywiscie świetnie uszyte. Polecam!

Gość sloneczko777
A sa przystepne w cenie ??

Gość Anoola
A o jaki sklep konkretnie pytasz?

Gość sloneczko777
chodzi mi o c&a i KaapAhl .

Gość Aniulka- Poznań
C&a i KappAhli sa całkiem całkiem...niektóre rzeczy oczywiscie w cenach astronomicznych, ale reszta- bardzo przystępna:) w Kappa Mozesz wyrobic sobie kartę stałego klienta i masz rabaciki:) Ulla jest fajna..ale ceny o wiele wyższe niz w C&a i Kappa

Gość Anoola
W c&a szczerze mowiąc nie kupuje, byłam tam kilka razy ale nie znalazłam nic szczególnego, z tego co widziałam spodnie ok 100 złotych, sweterki ok 80 złotych. Natomiast w KaapAhlu jest troche drożej, dzinsy ok 200 złotych, bluzeczki ok 120 złotych natomiast sweterki ok 180 złotych. Jeśli szukasz czegoś naprawde ładnego, modnego i ładnie leżącego to polecam Ulla Popken.

Gość sloneczko777
Dzieki dziewczyny za odpowiedz bede musiała sie wybrac do sklepu i troszke rozejzec sie tam.A swoja droga mowiac to dla nas ciuchy sa zawse drozsze od tych o mniejszych rozmiarach

Gość Anoola
Wydaje mi się że za rzeczy w mniejszych rozmiarach ale dobrych jakościowo taniej tez nie kupisz, niestety za wszystko trzeba zapłacić. A za ładną modną rzecz zwłaszcza. Mam pytanie, szukam jakiś oryginalnych ciekawych kozaków ale jak nie trudno sie domyślić mam dosyć grubą lydkę. Czy któraś z Was widziała może w Poznaniu fajne kozaki na grubsza nogę?

Gość sloneczko777
Wiesz co nie rozgladałam sie po sklepach ale patrzyłas w Daichmanie lub CCC .Wiem ze w CCC maja wystawione kozaki moze warto sie przejsc :) Ja tez mam problem z butami bo potrzebuje duze rozmiar a w sklepach rzadko mozna dostac duze rozmiary a jak juz sa jakies buty to nie dosc ze bardzo drogie to jeszce takie na babcie

Gość Anoola
Allegros, dziekuje bardzo! Buty są bardzo ladne ale jest mały problem, a w zasadzie wcale nie taki maly.... Mam duza stope, nosze rozmiar 41 i wiekszosc butow jest dla mnie za mała mimo ze mam bardzo waska stope nie moge się wcisnac w rozmiar 40. Poszukalam troche w necie i znalazlam buty takie jakie mi odpowiadaja ale cena jest troszke szokujaca, ale tak sobie mysle ze moze lepiej raz zainwestowac w porzadne buty, w odpowiednim rozmiarze i wygodne. Niestety w ccc tez maja male rozmiary, a jak juz sie spotka 41 to jest duzo mniejszy od standardowego. A co do deichmanna to nie gustuje w bialych kozakach. Mimo wszystko dziekuje bardzo za podrzucenie pomyslow i pomoc. Pozdrawiam Was cieplo z pochmurnego Poznania.

Gość allegross
to rzeczywiście fatalnie :( Ja mam 40 stkę tylko łydę olbrzymią, ale takie podobne kozaczki kupiłam, i można je sobie lekko rozsznurować na i dopasować do grubszej nogi. Myślę,że warto dać za dobre buty, nawet większą cenę, bo jest bardzo małe prawdopodobieństwo że nam jeszcze urośnie, a wygodne i piękne buty to już połowa sukcesu do dobrego samopoczucia :) Zyczę wam dziewczyny powodzenia w poszukiwaniach. A na siebie nie warto żałować ...

Gość Aniulka- Poznań
a ja polecam Panoramę w Poznaniu...kupiłam tam niedawno kozaczki, skórzane za 300 zł, numer 42 i na moją wielką łydke:)i wcale nie wiązane tylko normalne!!!polecam:)

Gość hej laseczki
też jestem puszysta i przeważnie kupuję ubrania w bon prix,a teraz czekam na katalog ulla popken. ciuchy może nie sa tam tanie,ale z tego co zauważyłam, mozna znaleźc fajne promocje. upatrzyłam tam sobie różowa tunikę za 85zł. wczoraj w bydgoszczy w deichmanie kupiłam sobie 2 pary butów na zimę. jedne to skórzane botki, natomiast drugie to długie oficerki. też mam grube łydki i nie dopinają mi się one do końca, ale już mój szewc to załatwi;) mam rozmiar buta 41,więc muszę kupować buty gdy tylko sie pojawi towar na nowy sezon, nie mogę czekać na obniżki, bo po prostu moich rozmarów już wtedy nei bedzie.

Gość Anoola
Aniulka a powiedz mi w ktorym sklepie w Panoramie kupilaś te kozaki? niebardzo mam ochote chodzic od sklepu do sklepu i pytac kto ma na sprzedaz kozaki na gruba lydke bo to troche niezreczne.... Zwlaszcza ze w co drugim sklepie same gwiazdy wazace sporo mniej niz ja! ;) Bardzo dziekuje Wam za podpowiedzi. Jestescie cudowne! A do Deichmanna chyba sie jednak wybiore, bo jakos niezbyt czesto tam chodze bo kiedys kilka razy bylam i jakos nie bylo nic dla mnie wiec przestalam tam zagladac. Musze to zmienic! :)) W Ulla Popken mozna czasem znalezc coś w bardziej przyzwoitej cenie. Maja piekne skorzane-zamszowe płaszczyki. Kupilam sobie ostatnio bardzo fajna czekoladowa marynarke z takiego zamszopodobnego materialu i spodnice. Z rozmiarami tez problemu nie ma.

Gość allegross
A ja tak z innej beczki. Lubie sobie czasem popatrzeć na ludzi jak jadę samochodem albo idę ulicą.i wiecie co? W moim mieście jest pełno ludzi z nadwagą, większą lub mniejszą, ale znaczna ich wiekszość poprostu nie potrafi się dobrze ubrać... ba ! Nawet o siebie zadbać ! To smutne jak widzę dziewczynę grubasa (i choć odemnie szczuplejsza) to tłuste włosy związane gumką, zły fason jeansów,gdzie aż z nich się wylewa i krótka przyciasna bluza sportowa, bleee.... poprostu OKROPNE ! A do tego głowa zwieszona (może też bym zwiesiła, gdybym tak wyglądala) ale dodaje jej to jeszcze najmnniej 10kg, bo samym chodem staje się ociężała i ogromna ! Nie mówię,że szczupłe dziewczyny ubierają się rewelacyjnie, ale ... ... ale choć nam jest trudniej ubrać się dobrze i wyeksponować nasze walory, to przy nadwadze jest to poprostu konieczne. Już nie wspomnę o myciu włosów... I sama jestem tego przykladem,że jeśli idę extra ubrana, pewna swojej wartości, mam piękne perfumy, to właśnie taka jestem... piękna, atrakcyjna i wyjątkowa. NO ! I tym miłym akcentem, mówię wam kochane- dobranoc :D

Gość Anoola
Witajcie... ale paskudna pogoda na dworze, więc tak pomyślałam ze na poprawe humoru zobacze co słychac tutaj! :) Allegros masz absolutną racje, ja też bardzo często obserwuję kobiety jak chodzą ubrane i rzeczywiście ich strój pozostawia wiele do zyczenia. Może jakąś wyrocznią nie jestem ale po długich latach borykania się z problemem nadwagi i co za tym idzie ubierania sie tak, żeby jedno ukryć a drugie odsłonić czegos sie czlowiek nauczyl i potrafi dobrać rzeczy tak żeby wygladac jak najlepiej. Zwlaszcza ze jest coraz wiekszy wybór ubrań dla osób "puszystych" i mysle ze kazda z nas znajdzie cos dla siebie. :)

Gość Aniulka- Poznań
ja kupiłam kozaczki na parterze, obok sklepu Quelle. taki duży sklep z butami.moge nawet napisać jakiej firmy to są butki, tylko musze sprawdzic, bo nie pamiętam:)

Gość Anoola
Aniulka jakbys mogła mi napisać nazwę to byłabym bardzo wdzięczna. Od razu dzisiaj pojadę zobaczyć i może uda mi się wcisnąć moje "szczuplutkie nóżki" w te kozaki. Powoli robi się zimno a z moim rozmiarem za chwile nie bedę miala czego szukać bo wszystko wyprzedane.

Gość Anoola
Jakiej konkretnie kurtki szukasz? Raczej cos sportowego czy uniwersalnego? a moze eleganckiego?

Gość syrenuch
Idę na polowanie,właściwie coś już upatrzyłam i za 2godz. koniec licytacji. Może się uda:)

Gość Do....
Marciap>>>>>>>>> do bani te Twoje ciuchy kiepskie materialy ktore opinaja sie na puszystej jak na baleronie.....bawelna jest najlepsza!

no wiesz ja tam w takich chodze i jakos czuje sie w nich dobrze, nie stać mnie na markową bluzeczkę za np. 150 zł.(a szkoda) ale każdy ma inny gust także ma prawo ci się nie podobać:)

pozatym jesli chodzi o materiał to wiskoza z dodatkiem lycry bardzo dobrze się nosi, wcale nie jest to jakiś sztuczny czy zły materiał:)