Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona kropeczka

Sesja tuz tuz...

Polecane posty

Gość zielona kropeczka

Za 3 dni mam egzamin z genetyki.Moj stan wiedzy z tego przedmiotu oceniam na jakies 20%...Ponoc z tego egzaminu za 1 podejsciem zdaje jakies 30% wiec ja biedny zuczek nastawiam sie psychicznie na termin wrzesniowy.Chyba swiat sie nie zawali jak bede miala poprawke,co?(proba usprawiedliwiania sie hehe)Lacznie mam 3 egzaminy;genetyka,rozrod i fizjologia.A Wy z czego zdajecie?Pozdro dla wszystkich studentow!

Gość _StudentkA_
A ja w środku :) Pozdrawiam!

Zostało jeszcze prawo cywilne i makroekonomia. Reszta to juz zaliczona przeszlosc... :)

Gość niestety.......
finanse; rynki i instrumenty kapitałowe:O ps.wrzesień jest beznadziejny rób wszytsko by zdać:D kiedys też tak odkładałam a wakacje do kitu bi niby nie myslisz niby...

Gość a ja zawaliłam chyba
ostatni egzam z zobowiazań:(

myslalałam, ze zdałam - napisalam wszystko i dobrze! a tu rozczarowanie! Gdzie tu sprawiedliwosć?

Gość niestety.......
nie ma sprawiedliwości:O ja też nie raz napisałam wszystko ale chumor prof nie dopisuje i już:O

Gość mama studentki
Wy wszystkie studiujecie, a nie uczycie się, a potem olaboga:)ale...ale...ale...ja też bym tak robila:D trzymajcie się dziewczyny dzielnie, będzie dobrze:)

A ja juz trochę studiuję i parę sesji uswiadomilo mi ze czasem jest tak ze idziesz na egzamin, wydaje ci się ze nic nie umiesz i zdajesz, a innym razem , myślisz \"umiem wszystko\'\' a tu 2 . Pozdrawiam wszystkie studentki i studentow:-)

Uczymy sie! Własnie o to chodzi, jestem zła - bo kułam miesiac i naprawde umiałam! Nie studiujcie prawa!!!

- elementy prawa międzynarodowego - marketing międzynarodowy - rynki turystyczne - agroturystyka - polityka turystyczna - exam z informatyki mnie nie dotyczy bo z zalicz. mam 5 pierwszy exam 13-go :( a kolejne hurtem :( moja na wiedza na w/w 0 (zero) ;(

ja prywatne-miedzynarodowe, spadkowe, publiczne obrotu papierami wartosciowymi, bankowe, zobowiazania :( ze wszystkich 5 albo 4+ a tu 2~! Nie ma sprawiedliwosci:(

Gość mama studentki
czytając Wasz topik widzę, że nie tylko moja córka jest taką panikarą. Nie dzwonię dzis do niej, bo już od wczoraj placze,że zawali, a jutro ma pierwszy 6-godzinny egzamin

- automatyka i robotyka - juz na szczescie za mna, zdalam zerowke :) ale ciagle przede mna: - higiena i toksykologia - gospodarka energetyczna, wodna i sciekowa - technologia przetworstwa miesa - technologia przemyslow fermentacyjnych - ekonomia :(

Gość niestety......
Ale pocieszam sie że tylko te cholerne egz i będą WAKACJE co prawda w pracy ale bez egz:P trzymam za was kciuki i musimy dac radę:D choc nie chce mi się tak bardzo uczyc i do tego taka pogoda:O

Gość niestety...
to masz dobrze:D zazdroszczę :D ale ja już też wkrótce :P

Gość niestety...
no i już niewiele mnie sesjii czeka:D

Za mna juz 3 egzaminy(ekonomia, ekologia i hotelarstwo), 2 zdane, trzeci w trakcie sprawdzania na 99,5% zawalony przede mna jeszcze kolejne 2 a w tym jeden tragiczny :o Takze poki co jedna poprawka we wrzesniu :P :o

Gość zielona kropeczka
Studiuje zootechnike,jestem na 2 roku;-)

u mnie tez tragedia :( matma, mikroekonomia, rachunkowosc, zarzadzanie organizacjami i strategie 😭 jak ja to wszystko zdam?? chyba jakis cud mi pomoze :)

Gość wqdqwdqwdqwdwq
3 tylko??????????? ja mam chyba z 8 kolosów i5 egz:/ a sesja konczy sie jak dobrze pojdzie na poczatku spierpnia chora uczelnia:|

Gość wqdqwdqwdqwdwq
3 tylko??????????? ja mam chyba z 8 kolosów i5 egz:/ a sesja konczy sie jak dobrze pojdzie na poczatku spierpnia chora uczelnia:|