Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niteczkkka

do pozdro600

Polecane posty

Gość podciągam.podciągam

no niestety o dziecko nie chodzi chodzi o cos co mam wspolnego z aniuha8 i ta data nas laczy:D spoko a daty zaycia mojego to: 11.12.2000 05.04.2004

Gość gdzie pozdro

Gość h... was to obchoidzi
chcecie sie podbnudowac cudzymi klopotami? wypie.dalac! nie musisz g. cie obchodzi dziecko pozdro, zajmij sie sprawa dziecka innej osoby :)

Gość moze to kleszcze
popieram

Gość h...cie to obchoidzi
dziwkami? tak sie sklada idiotko ze jestem facetem. ale nawet jakbym nie byl, to i tak gadasz :) tylko za glupia jestes zeby to zrozumiec

Gość gość
JEstem:)Gratulowac, gratulowac - 1 KRESKA!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):)Za pare dni powtorze z porannym moczem. Poki co rzygac mi sie chce nadal, ale jak mniemam to skutek tego gówna Po, ktore pewnie mi roztroilo organizm na pare miechów:o Moje Kochanie takie zamartwione chodzilo,spac nie moglo. Ja takiej traumy to nie chce wiecej, a dzidziusia chce miec upragnionego i oczekiwanego:) Mam nadzieje, ze test sie nie pomylil:)

Gość wspierające kostki FETY
jesteś, ale nie jesteś :-)

wulgaryzm z twojej strony? nihil novi :P

Gość gość
gorrraca 🖐️, mniemam, ze zjazd sie udal:) Ciesze sie, ze mi tez sie w koncu cos udalo. kostki feta 🖐️ - a no nie jestem, ale teraz to chyba sexik sobie odpuszcze na jakis czas. NAwet nie wiecie, co od 3 tygodni przezywalam, a dzis apogeum bylo:o

mowilem do nie musisz dla pozdro mam...........pozdro :)

Gość gość
spam---kamien z serca, najchetniej bym Wam wszystkim piwo postawila, albo najlepiej po flaszce:).

pozdro dziecinko - na chwilę Cię spuścić z oczu i już dzieci majstrujesz no:D zjazd się udał:P i dzieci z tego na pewno nie będzie :classic_cool:

Gość wspierające kostki FETY
Musisz cos wymyślić sprytnego w ramach planu na życie, mała. Nauka, to zazdrosna suka jest i trochę trudno pogodzić ją z rozmnażaniem. Jeżeli maluch, to w okolicach kończenia doktoratu, albo zaraz po obronie. To taki moment, że masz ze 2 lata wolniejsze. Trzym się.

Gość gość
zagubiona--> mam nadzieje, ze gdy zdarzy sie nastepna taka sytuacja, to bedziemy juz rodzina i nie bedzie to wpadka, tylko wielkie szczescie:)

Gość gość
Kostki--> najlepiej urodzic przed obrona, bo potem moze byc ciezko, czlowiek sie bedzie chcial gdzies zaczepic...a tu ja chce sie rozmnozyc i konflikt intersow. Moj Boss mi cos juz gada o post docu, wiec mysle, ze za 2 lata moglabym zajsc, ale to za 2 lata dopiero:)Jutro zwawo i wesolo biore sie do pracy i chyba wszystkich bede sciskac na wydziale:)

Gość Feta-rda
wedle moich obserwacji najlepiej zrobić badania, rozgrzebać pisanie dzieła, baby-project, obrona i szukanie zaczepienia. nie wiem, czy masz etat, czy jesteś doktorantka, ale wtedy czeka Cię konkurs na adiunkta :-(

Gość gość
No wlasnie tak jak piszesz...najlepiej zajsc, napisac sobie przez ten czas pracke i urodzic dopiero. Nie mam etatu, zwykle stypendium doktoranta. Konkurs na adiunkta...jak sie ma dobrego szefa to wykonalne. Tylko postdoc mnie martwi, bo nie wyobrazam sobie wyjechac bez rodziny na 2 lata za granice:o Mam nadzieje, ze do tego czasu ktos zamorduje naszego szowinistycznego dziekana i zmienia sie przepisy na lagodniejsze.Zreszta, ja moge byc kura domowa:)

Gość gość
Ech, mam dzika ochote na kanapki z chrzanem, ide je sobie zrobic. Nie, nie, nie dam sie zeschizowac, ze to objaw ciazy:D:D:D

Gość Feta-rda
można żyć bez post-doca, albo pojechać kilka razy na 3 miechy. da radę. jak jesteś dobra i będziesz miała publikacje na liście filadelfijskiej, to ci mogą naskoczyć.