Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnMarin

rewelacyjny błonnik?

Polecane posty

Gość łomianka9
Od jakiś 4 tygodni piję Colon i w sumie juz widzę róznicę, uregulowała mi się praca jelit, nie mam zaparć, wzdęć, czuję się zwyczajnie lżejsza. Mam też zamiar do wiosny zrzucić kilka kilo i mam nadzieje, że mi się to uda.

Gość gość
Polecam błonnik ze strony Apteki pod Smokiem firmy GAL mają tak szeroki wybór polskich producentów

Gość gosiaczekmazur
Moja mama bardzo dużo schudła z pomocą błonnika wiadomo, że sam błonnik nie wystarczy no ale naprawdę działa cuda. Na www.ichemia.pl są naprawde dobrej jakości błonniki sama tam często kupuję

Gość justysialoiq
OO nawet nie widziałam, że na ichemia jest błonnik ja często tam zamawiam olejki i mydełka naturalne. Dzięki za inf wezmę następnym razem tez błonnik:)

Gość gość
Błonnik naturalny jest świetny, sama go stosuję od dawna i pomaga mi bardzo, kiedyś przemiany materii nie miałam takiej dobrej jak mam teraz, a to właśnie za sprawą błonnika, kupuje tylko z zaufanego miejsca http://ziolazkurpi.com/

Gość gość
Cześć. Tak czytam sobie Wasze wpisy i pomyślałam, że napiszę. Wiecie kto mi pomógł zwalczyć otyłość? dietetyk! proste nie? Grunt to znaleźć dobrego dietetyka, który będzie chcial Wam pomóc, a nie wstawi kopiuj wklej i gotowe, gotowy szablon. Ja z moją panią dietetyk współpracuję już pół roku, schudłam już 20 kg i chcę więcej i wiem że mi się uda!!! Bardzo polecam panią dietetyk Sylwię Sobczak-Piżuch z Be Light. Nie znam lepszego. Pozdrawiam i powodzenia:)

Gość gość
Ja zawsze zamawiam błonnik z http://blonnikwitalny.com.pl , od kiedy go stosuję schudłam, czuję się lepiej i pozbyłam się trądziku

Gość lukierka5
Dla mnie błonnik zdziałał cuda, przede wszystkim jak zaczęłam pic regularnie colon c , ten ma błonnik z babki jajowatej to usprawnił perystaltykę jelit , zapomniałam o zaparciach. Ogólnie mam lepsze samopoczucie :) Do wiosny też mam zamiar trochę schudnąć.

Gość gość
Ja dzięki błonnikowi schudłam w sumie 12 kg (tyle ile chciałam) w nieco ponad 3 miesiące. Dzięki niemu przestałam podjadać i syciły mnie mniejsze porcje. Jesz mniej- chudniesz, proste. Stosuję błonnik od tej firmy: http://allegro.pl/show_user.php?uid=44717274 . Na mnie działa najlepiej i co najważniejsze, nie przeczyszcza jak witalny.

Gość gość
U mnie błonnik po prostu działa dobrze na układ trawienny, co przekłada się na to, że nie jestem ociężała. Widzę, że po miesiącu poprawił mi się wygląd paznokci i włosów, są mocniejsze. Przy okazji chudnę, bo mam mniejszy apetyt i więcej siły na ćwiczenia po pracy. Kiedyś nie wiedziałam nawet skąd go wziąć, ale teraz rozpuszczam sobie taki błonnik witalny (ze swojskiej piwniczki) w szklance wody , szybko wypijam i popijam drugą szklanką wody albo soku.

Gość miziajaa
ja to kiedyś wpadłam na genialny pomysł objadania się jabłkami, efekt byl słaby dostałam tylko biegunki :(( próbowałam też herbatek oczyszczających ale to raczej działało na zasadzie odwodnienia a nie faktycznego chudniecia, od tygodnia piję colon slim, jak na razie zauważylam że mniej mnie ciąfnie do słodyczy, to pewnie przez chrom w składzie, on podobno tak działa, zjadam mniejsze porcje posiłków, błonnik jednak jest sycący i nei cche się tak jeść

Wszystko zależy od reakcji każdego organizmu - jeśli dobrze reaguje, można spokojnie go brać. Ale może być tak, że oczyszczanie będzie trochę za mocne i wyjdą z brania błonnika same klopoty ;/

Gość AniaMaja85
@wielska, biorę błonnik od dawna, właściwie obok pieprzu i soli stał się stale obecny w mojej kuchni i nie mam żadnych problemów z tym związanych, a wręcz przeciwnie, problemy jakie miałam z zaparciami zostały rozwiązane. Ja stosuję zwykły błonnik, najczęściej kupuję wspomniany już tu colon, ale ten standardowy colon c, bo jest tylko i wyłącznie błonnikiem.

Gość AniaMaja85
Joasia, tak jak pisze Panterka, w tabletkach nie jest aż tak skuteczny. Lepiej kup coś w stanie, że tak powiem wolnym. Ja polecam jak wyżej już pisałam colon c, bo u mnie sprawdza się najlepiej, a wsumie testowany nie tylko na mnie ale i na moich bliskich, którzy też zmagali się z zaparciami i wszyscy zadowoleni.

Gość Kamila o
Szczerze to ja nie polecam tego g****a dałam babci i prawie mi umarła! w szpitalu się skonczyło dlatego wole zaufaną stronę www.czystyorganizm.pl ale ostrzebam treści czasem są pikantne :D

Gość junna
Cześć dziewczyny, słuchajcie dużo błonnika ma owsianka, generalnie ja w pracy nie mam czasu jej rpzygotowywać, a jak wstaję to dosłownie wybiegam do praczy, czy któraś z Was wypróbowywała owsianek fitelli do zalewania?

Gość Maxi890
Któraś z Was pisała, że nie ma czasu robić owsianki rano. Ja robię wieczorem tak: 4 łyżki płatków owsianych górskich 1 łyżeczka błonnika colon slim 1 łyżeczka wiórek kokosowych trochę orzeszków pokruszonych 1 daktyl pokrojony zalewam to gorącą wodą, przykrywam miseczkę talerzykiem i zostawiam na noc. Rano gotowe. Dzięki dodatkowej porcji błonnika (colon) skończyły się u mnie problemy z zaparciami. Spróbujcie sami mojego przepisu.

Gość gość
Po usunięciu pasożytów z organizmu miałam sporo powikłań. Nabrałam jakieś 7 kg nadwagi. Wspierałam się później suplementami witaminowymi, wyeliminowałam produkty przetworzone z diety, alkohol, zaczęłam pić gorzką pomarańczę ze środka Amla Slim Max i po mniej więcej dwóch miesiącach wróciłam do pierwotnej, zdrowej sylwetki. Bez wsparcia suplementem trudno przeprowadzić pełne oczyszczanie.

Gość gość
Warto, zwłaszcza ze dietetyk ustawi Wam diete, pomoze też przy problemach z żywieniem. Nie wiem czy wiecie ale jest to tez wszystko mozliwe online. Zajrzyjcie sobie tutaj http://www.michalwrzosek.pl/

Gość gość
błonnik jest super, bo daje poczucie sytości i nie ciągnie do podjadania. z tym, że też trzeba uważać na ilości, bo nadmiar powoduje zaparcia, a te już trzeba leczyć dicopegiem 10g. tak jak wszyscy zawsze mówią - wszystko można, ale z umiarem ;)

Gość gośćAndrzej
Tak jak wyżej ktoś pisał - błonnik jest rewelacyjny :). Ja stosuję akurat colon men i na mnie działa bardzo dobrze. Mniej mi się chce jeść, a zaparcia pożegnałem z pierwszym użyciem.

Gość gość
Błonnik witalny jest rewelacyjny pod każdym względem. Nie jestem specjalistą ale wiem to co najważniejsze - błonnik oczyszcza organizm i wspomaga odchudzanie a więc - coś dla mnie. Ja stosuję fibre select. Świetny suplement diety z dużą zawartością błonnika. Polecam!