Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnMarin

rewelacyjny błonnik?

Polecane posty

Gość gość
Błonnik Witalny Plus wzmocniony Acerolą i Fibregum (błonnik akacjowy) - super błonnik - jedyny mix błonnika rozpuszczalnego i nierozpuszczalnego dostępny na rynku.

Gość gość
Chyba to tez bedzie jedno z najlepszch rozwiązań bo błonnik Witalny Plus wzmocniony Acerolą i Fibregum (błonnik akacjowy) - super błonnik - jedyny mix błonnika rozpuszczalnego i nierozpuszczalnego dostępny na rynku.

Gość gość
Błonnik Witalny PLUS Acerola i FIBREGUM to jest własnie to co spokojnie moge polecić jesli chodzi o odchudzanie.

Gość gość
Mi lekarz polecił Błonnik Pro. Stosuje go od pół roku i faktycznie lepiej sie czuje i nie choruje od czasu zazywania

Gość mariolkaklofka
widziałam niedowno reklamte tego błonnika pro i na prawde jest skuteczny, bo wiem ze troche kosztuje on

Gość kornelowa_023232
A gdzie mozna kupic ten Błonnik Pro dziewczyny?

Gość gość
ja mam blonnik witalny

Gość myszka537
dalej piję babkę płesznik jajowatą!schudłam już 12 kg i mogłabym na tym poprzestać!ale jeszcze z 3 kg postanowiłam. Te ziarenka pomogły mi i niczego innego nie szukam więcej bo i po co!Ważę 55 kg i w spadku po córce dostałam kilka par jeansów. Dobrze się czuję!Dzisiaj zamówiłam jeszcze kg na allegro.To na 1000 % działa.Ja jestem żywym tego przykładem.Pani w aptece podpowiedziała mi tylko,że ważne jest pić wodę dużo wody żeby nie mieć zaparć.Codziennie słyszę.....ale ty schudłaś!!!co zrobiłaś!!dla 50 latki ze zmniejszonym metabolizmem to super miłe słowa!Tak więc dziewczyny dla mnie to najłatwiejszy sposób na zadbanie o siebie i swoją figurę.Uważam,że na każdego babka płesznik zadziała.Powodzenia!!!Na 100000 %każdy schudnie bo po tym nie chce się jeść a jak się je to tylko dlatego że wiem,że trochę muszę.

wpiszecie w babka płesznik jajowata 1 kg z przesyłką w granicach 50 zł .Ja kupuję na allegro bo w aptece czy w sklepach zielarskich jest drogo!Piję 3-4 szklanki dziennie/2 łyżeczki/zalewam zimną lub letnią wodą.Smak nijaki taki jak woda z deka kisielowaty .W ciągu dnia piję dużo wody.Nie mam apetytu mało jem więc ...nie tyję.Jak pisałam już biegam do toalety co rano.Wypróżniem się i dużo oddaję moczu.Schudłam już 12 kg.Mam 50 lat i tylko babka płesznik na mnie podziałała.Zamówiłam jeszcze kg...bo córka raz dziennie pije dla wypróżniania i oczyszczania organizmu.Odpowim na każde pytanie.To na 100000 % działa.

Gość gość
Błonnik Pro 0 to kolejne OSZUSTWO niejakiego Kaszubskiego, takie samo jak Hialuro Ultra, Lipocare, Lipoxine, Błonnik beta i z 10 innych kantów:www.wyborcza.biz/biznes/1 ,100896,15706393,Fikcyjni_lekarze__kradzione_zdjecia___u waga_na_biznesy.html Na kafe też jest masa wpisów od osób, które się na to ponabierały i zostały łagodnie mówiąc oszukane (dostawały nie te produkty, albo nie dostawały niczego, zero kontaktu ze "sklepem", nieoddawanie pieniędzy...).

Gość gość
Mi tam pomaga, biorę juz drugi miesiąc taki: http://kolagennazdrowie.pl/produkt/blonnik-witalny-1-kg-czyste-jelita-na-3-miesiace/ U mnie najgorsze było, że żle sie czułem, zawroty głowy, senność, taki byłem do niczego. Chodziłem po lekarzach, wyniki niby były ok, ale ja wiedziałem ze coś czuje sie niefajnie. Próbowałem czegoś, ale było słabo. Zacząłem czytać w necie i gdzieś przeczytałem o czystych jelitach. W sumie to logiczne. Dziurawe jelita i toksyny mogą być przyczyną. Znalazłem taki błonnik i po miesiącu czułem się lepiej, jem dużo mniej, czuje si,ę lżejszy, ale najważniejsze, że ustępują te zawroty głowy i mam większą koncentrację. Wcześniej wszystko mnie drażniło teraz jest ok, dużo lepiej. To tyle po ponad miesiącu używania, myślę że to lepsze samopoczucie może miec związek z tym błonnikiem.

A ja mam zwykły błonnik w tabletach - najtańszy z apteki. Za porcję na miesiąc - 180 małych tabletek płaciłam około 20zł. Boję się super skutecznych wynalazków z internetu. I szkoda mi kasy na nie. Ale kupić to jedno, a brać systematycznie to drugie. Kupuję, łykam ze 2 tygodnie a potem miesiąc leży bo jakoś mi nie po drodze :) Nie zawsze jest czas, chęć i pamięć - żeby brać 2 tabletki 3 razy dziennie pół godziny przed głównymi posiłkami.

Gość gość
Ja stosuje Błonnik Witalny firmy aliness. Jest super, działa bez żadnych sensacji, łagodnie. Dodaje sobie do jogurtu.

Klientki z którymi pracuję i prowadzę sesje coachingowe motywując je do osiągania swoich celów związanych z pozbyciem się zbędnych kilogramów stosują Skinny Fiber.

Gość gość
Czy ktoś stosuje łupine babki jajowatej ? Ja kupiłam i boje się trochę czy to nie szkodliwe :-)

Gość gość
Ja takiej metody nie próbowałam, ale w sumie nawet nie musze, ponieważ na mnie znajlepiej zadziala tai błonnik podczas diety Błonnik Witalny PLUS Acerola i FIBREGUM

Gość Ala1978
Błonników jest mnóstwo na rynku, ale odradzam podejście na zasadzie "byle taniej". Często tanio = b.kiepska jakość. Uwierzcie przetestowałam wiele, ale najlepszy okazał się Błonnik Witalny z Mapy Zdrowia. Gotowa mieszanka nasion. Żadne tabletki czy proszek (tak naprawdę nie wiemy co jest zmielone! jest pełno chińszczyzny na rynku). Zniknęły zaparcia (hemoroidy po porodzie nie dawały mi odpocząć), pojawiła się niesamowita energia i uczucie sytości (mniejsze łaknienie,mniej jem ;-)). Dodatkowo dostaję cyklicznie porady o zdrowiu na maila, przepisy kulinarne. Stosuję już 8 m-cy dwa razy dziennie i z czystym sumieniem mogę polecić. Zalewam wodą i gotowe. Dla mnie nie ma lepszego.

Gość gość
Tak ja też polecam Błonnik Witalny Plus Acerola i Fibregum. Jest rewelacyjny. Dodatkowo ma acerolę-naturalną witaminę C i błonnik akacjowy-fibregum. Działa bardzo dobrze i nie widzę powodu żeby przepłacać.

Gość sylwiaLat
Od kilku już lat stosuję regularnie błonnik i od tego czasu nie mam w ogóle problemów z żołądkiem. Tylko trzeba pamiętać, żeby taki błonnik porządnie popić ;-) Ogólnie błonnik się poleca osobom, które chcą schudnąć bo pęcznieje w żołądku i długo daje uczucie sytości ;-) to tyle teorii ;) Z rzeczy praktycznych to ja zamawiam polski błonnik ze strony www.sklep-amplio.pl . Tu mają dość duże paczki, starcza na długo. No i błonnik bez domieszek, bardzo dobrze przyswajalny. Hej!

Gość gość
Błonnik jest pomocny w diecie. Warto spróbować.

Gość gość
Znacie jakis dobry blonnik bezglutenowy? Mam celiakie a chce przetestowac dzialanie.

Gość gość
Ja tak sie zastanawiam nad dietami w proszku. Co o tym sądzicie ? warto sie decydowac ?

Gość gość
A czy próbowaliście Błonnikowy koktajl? Nie ma on wspólnych składników z "błonnikiem witalnym" lub innym komercyjnym wynalazkiem. Jest o niebo skuteczniejszy i to nie tylko jeśli chodzi o odchudzanie czy wypróżnianie. Jego działanie daje się odczuć po wypiciu pierwszej szklanki. Nie przepłacasz za składniki bo są dostępne w każdym dobrym zieleniaku. Zobacz jak łatwo go zrobić i spróbuj. http://blonnik-witalny.raz23.pl/blonnikowy-koktajl/

Gość Tomaszek79
80% reklam w tym wątku. masakra. same trolle

Gość gość
Ale taka dieta w proszku naprawde dodaje nam i energii i dostarcza niezbędnych skladników, wiec całkowicie sie zgadzma zeby własnie teraz zacząc ja stosowac.