Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnMarin

rewelacyjny błonnik?

Polecane posty

Gość gość
ja kupuję naturalny błonnik – łuskę babki jajowatej w sklepie internetowym http://www.zielonykarmnik.pl/. ten błonnik jest fantastyczny, teraz nie wyobrażam sobie mojego codziennego życia bez błonnika, nie mam już zaparć, problemów żołądkowych. Błonnik naturalny jest rewelacyjny. A w tym sklepie kosztuje tak mało ze każda z was powinna sobie na niego pozwolić.

Gość gość
najtańszy i najlepszy błonnik witalny oczyszczający jest w sklepagnex.pl Teraz jeszcze mają 1 kg w promocji.

Gość gość
Wiadomo ze rózne są tak naprawde metody i sposoby na odchudzanie. Ja szczerze mówiąc polecałabym Wam taki http://getslimclub.com/pakiety/ bo takie pakiety zawsze szybciej i skuteczniej pozwalaja nam schudnąć.

Gość gość
I ja też jestem za tym. Powiem Wam ze jesli jest sie pod okiem specjalistów w tym dietetyka podczas odchudzania to wszystko idzie nam lepiej.

Gość gość
Stosowałam glukomanann -błonnik tzw. konjac, w tabletkach wraz z innymi naturalnymi składnikami i faktycznie nie podjadałam! do tej pory miałam z tym problem a Get slim Night (bo tak się to nazywa) stosowałam wieczorem, akurat wtedy kiedy odczuwałam największą chęć na słodycze. Teraz waga leci w dół, a ja już nie podjadam i świetnie się czuję.

Gość gość
Jem codziennie błonnik jabłkowy Gal z jogurtem lub dodaje do wody, co nawiasem mówiąc, mniej mi smakuje. Jednak w pół godziny po zjedzeniu takiego jogurtu z błonnikiem czuje się najedzona na kolejne 3-4 godziny.Od kiedy biorę błonnik nie mam też problemów z zaparciami - odwiedzam regularnie, codziennie wc. Schudłam niedużo, bo zaledwie 4kg w 3 miesiące, ale nie miałam tego na celu - jem normalnie, nie odchudzam się, a że zleciałam z wagi? To musi być przez błonnik :)

Gość gość
Błonnik Gal, o którym piszesz można dostać tylko w aptece? Czy kupię go też w markecie albo sklepie ze zdrową żywnością? Jakoś mam nie po drodze do apteki, stąd moje pytanie :) Swoją drogą błonnik dobrze smakuje z mlekiem, musli, płatkami :)

Gość gość
Tak, błonniki te kupisz najpewniej w aptece. Ceny w każdej z aptek są różne, dlatego ja zawsze wybieram najtańszą aptekę w okolicy, gdzie nierzadko w kolejce stoję 40 minut :/ Ale warto!

Gość gość
Spróbuj z błonnikiem w proszku, najlepiej owsianym - kupisz w aptece, firma Gal. Są rzeczywiście skuteczne, niedrogie i przy zmianie diety pomagają w odchudzaniu (pęcznieją w żołądku dając uczucie sytości, a dodatkowo poprawiają pracę jelit).

Gość gość
Zgadzam sie z Wami co do takiego wzmocnienia włosów. Bo Revital Hair po 3mc kuracji daje mega dobre i zadowalajace efekty.

Gość gość
Dzień dobry wszystkim Kobietkom!  Jestem studentką Psychologii i prowadzę badania dotyczące obrazu siebie i funkcjonowania zawodowego kobiet. Wszystkie kobiety, które NIE mają dzieci, a ponadto są aktywne zawodowo proszę o pomoc. https://docs.google.com/forms/d/1Y3fohcOGcHLCP8ZPQMBK6Unl75JsBdGM7gIIIjPNyxg/viewform?c=0&w=1 Każda uzupełniona ankieta jest dla mnie na wagę złota. Z góry dziękuję! :*

Gość gość
Witam! Chciałam dodać do opinii Eksperta Mapy Zdrowia,że ostrożne stosowanie błonnika tworzącego śluzowatą substancję zalecane jest (opinia lekarza gastrologa) osobom stale przyjmującym leki z powodu chorób przewlekłych, ponieważ śluzowata substancja uniemożliwia/utrudnia wchłanianie leków. W tej sytuacji najlepiej skontaktować się z lekarzem. Pozdrawiam

Gość Jartenia
Ja jestem w ciąży, więc wiadomo, że szukam najbezpieczniejszej opcji. Kupiłam kisiel błonnikowy (babka jajowata i pektyny z jabłka) przeznaczony dla ciężarnych, Laximama. Ale podejrzewam, że i po ciąży będę po niego sięgać. Smaczny (o smaku granatu), no i sprawdza się. A zaparcia męczyły mnie od początku ciąży.

Gość Zuza_zuza
Używałam babki płesznik w celu schudnięcia ale bez efektów. Udało mi się schudnąć ale dzięki diecie Sandruni aż 8 kg w 4 tygodnie. Więcej informacji o tej diecie znajdziecie w google

Gość gość
Proponuję spróbować gotową dietę 42Vital.Dobrze zbilansowane posiłki i łatwe w przygotowaniu. Dieta jest roslinna i niskokaloryczna.Skuteczna!

Gość Marlenka76
Błonnik jest istotnym elementem Naszej diety i wcale nie potrzebujemy dużo pieniazkow na jakies wymyślne suplementy aby zaopatrzyc Nasz organizm w ten skladnik. Zresztą, co sie bede rozpisywała :)) Tutaj macie dziewczyny super artykuł na ten temat : http://vitispharma.pl/aktualnosci-szczegoly/blog/dieta/blonnik-pokarmowy-i-jego-rola-w-organizmie

Gość Sysyslla
Zgadzam się w 100%, błonnik dużo nie kosztuje a faktycznie robi wiele dobrego dla organizmu. Ja zazwyczaj zamawiam suplementy i właśnie błonnik jabłkowy w internetowej aptece pod Smokiem - mają fajne ceny i jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam.

Gość uga111
Ja przy swoim odchudzaniu przyjmuję suplementacje African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu mój apetyt się zmniejszył;)

Gość gość
Dobrze, że przeczytałam o Aptece Pod Smokiem - dziś zamówiłam u nich błonnik i kilka innych suplementów i wyliczyłam że zaoszczędziłam 50 zł. W mojej osiedlowej aptece niestety dużo drożej .

Gość gość
Jeśli chodzi o błonnik osobiście polecam aptekapodsmokiem.pl/blonnik-jablkowy-150-g.html. Stosuję i jestem zadowolona, bardzo dobrze działa.

Gość gość
Też zamawiałam ten błonnik jabłkowy z Apteki pod Smokiem i na mnie bardzo przyjemnie działa. I całkiem nieźle smakuje. W ogóle ta apteka ma fajny asortyment.

Gość Lilith777
Właśnie z ciekawości zajrzałam na stronę z ofertą Apteki pod Smokiem i zrobiłam zamówienie. Ceny faktycznie przyciągają

ja w aptece pod smokiem zamawiam juz od kilku miesiecy, z tym ze za kazdym razem robie wieksze zakupy dla calej rodziny. oplaca sie, bo ceny nizsze niz w innych aptekach, a przy tak sporych zakupach jakie robie ja to roznica cenowa jest mocno odczuwalna. takze warto!

Gość gość
Zamawiam z Apteki pod Smokiem świetny błonnik. Bardzo dobrze działa.

Gość gość
Powiem Wam tak ze to co tylko mi pomoze to od razu biore w ciemno. A wiem ze suplementy Noble Health są swietne bo juz brałam na włosy i skóre wiec z pewnościa wypróbuje również tą kuracje Get Slim Morning&Night