Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 30

pytanie na temat solarium

Polecane posty

Gość ania 30

czy to prawda że po wizycie w solarium nie należy się kąpać ,bo zejdzie opalenizna?

Gość aby zachowac
efekt przez ok 3-4 godz nie powinno sie kapac

Gość kaja79
nie mozna naprawde sie wykapac?przeciez jest sie spoconym po solarce i raczej trzeba sie umyc...a czy mozna sie olejkiem do opalania posmarowac przed skorzystaniem z solarki czy tez nie?

Gość bleeeeeeeeełee
a to solarium opryskuje skóre jakims brazem, ze mozna go zmyć?

Gość jatamanka
Po solarce nie należy sie koąpac

Gość fgfg
dlaczego nie?uzasadnij dlaczego nie olejek?

poniewaz olejki maja faktor, a do solariu idziesz po to by sie opalic. Proponuje balsamy i olejki przyspieszajace opalanie, mozna je nabyc w solarium.

Gość DDDD
hehe dobre sobie to ca mam sie nie myc skoro byłam wczoraj nasolrce i dzis, a takze mam zamiar isc jutro? To tylko mit! Prawda od wody schodzi opalenizma a przede wszystkim na basenie jak rok temu chodziałam na solarke i pojechałam na basen to widziałam róznice po godzinie na basenie! Ale gdy smarujesz sie olejkiem lub balsamem to opalenizma tak szybko nie schodzi!

Gość skoro bylas na solarce
wczoraj, dzis i bedziesz jutro to jestes nienormalna, a przede wszytskim nieodpowiedizlana, przyslij swoje zdjecie za 10 lat :D :D współczuje

Gość jasne ze mozna sie myc
zaraz po solarce i NIE ma to żadnego wpływu. i olejkow tez nalezy uwywac (nie za wysokich) bo skora straaaasznie cierpi. Jednego tylko nie rozumiem: słońce praży że hej to po jaką cholewkę chodziecie na solarium?? Nie macie na co pieniędzy wydawać?? A może wolicie ten pomarańczowy odcień od brazu?? co za kobiety :P

Gość fsdfdsfsdf
jasne ze mozna sie myc nie wszyscy mogą sie wylegiwac tyle czasu :o niektózy preacuja albo sie jeszcze uczą :o solarium to kwestia 10-15 min a na słoneczku w tyle czasu nawet sie nie zarumienisz :o rozumiesz juz?? czy za cięzko?

Gość fsdfdsfsdf
niektórzy*

dobre :) ja też się ucze. a opalilam sie w mig :) i to po 16. dla chcącego nic trudnego :) a dla leniwych solarka :P

Gość fsdfdsfsdf
a ja pracuje od 9-10 do 17-18 i pracuje i sie ucze :o pasożycie:D:D:D

Gość DDDD
Nie bede tłumaczyła po co chodze teraz na solarke po prpstu mam powazny powód! A jesli chodzi o to ze jestem nie powazne ze chodze trzy dni pod rzad to chyba Ty sie nie znasz! Nie wiesz ze trzeba chodzi 3 wizyty po rzad aby pigmęt sie wydobył? jak sie nie znasz to mnie nie krytykuj poza tym mam na tyle ciemna karnacje ze racje nic nie bedzie!

współczuję. Ale chyba nie pracujesz tak 7/tydz..

Gość fsdfdsfsdf
akurat tak sie składa ze pracuje nieraz 10-12 dni pod rząd a jak ostatnio miałam wolne to burza była :o

a jeden dzień naprawdę wystarcza. ale mam nadzieję, że Wy tylko tak w sezonie nie chcecie być białe i ta solarka. Bo mam koleżankę która chodzi co 3 tyg.. żal mi jej. skóra-KOSZMAR a kolor "opalenizny" jeszcze gorszy :P a co do pasorzytów :P to jeszcze miesiąc temu też charowałam jak dziki wołek ale wyszło jak wyszło. pzdr :)

Gość khgiyer
ty to jakas nienormalna jestes??? raka skory sie nabawisz i tyle z tego bedziesz miala. a karnacja nie ma nic do tego. poczytaj sobie w internecie czy jakiejkolwiek gazecie.

pasożytów-sorki :o

Gość khgiyer
to bylo do DDDD

też nie śdzę, że 3 dni pod rząd to dobre dla skóry :o ja byłam parę razy w solarium i to tylko przed giga imprezami (nie dla opalenizny tylko żeby mi syfki z pleców zeszły :o) i widziałam po 1 razie jaką miałam skórę :o niedawno powiedziałam solarce NIGDY więcej :) z braku laku już wolę samoopalacz bo nie szkodzi a efekt ok. ale samoopalacz tylko w sprayu :)

ok moze się nie znam bo u mnie to wygladalo - 7 gora 10 min raz w roku albo raz na pol roku w zaleznosci od potrzeb (imprez:P) ale juz zauwazylam ze to nic dobrego niestety. tez sie o tym naczytalam. i to przawdziwy szok tych zlych fal ktore dzialaja na skor. duuuuuuuzo gorsze skutki niz po sloneczku (nawet mimo dziury ozonowej) :(

Gość fsdfdsfsdf
Nie pod rząd :o to chyba masz złe informacje ja 1 raz byłam przed studniówką i sama babka w solarium mi powiedziała ze musi byc odstęp 1-2 dni aby skóra mogła odpocząć...od stycznia byłam 1 moze 2 a teraz ?? wszyscy sie opalają i są łądnie brązowi a ja blada jak trup😭 i nawet nie mam kiedy isc na jakąs łąke i nie mam gdzie same blokowiska do tego ciągle praca praca praca !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do DDDD
SŁOWA twoje : " A jesli chodzi o to ze jestem nie powazne ze chodze trzy dni pod rzad to chyba Ty sie nie znasz! Nie wiesz ze trzeba chodzi 3 wizyty po rzad aby pigmęt sie wydobył? jak sie nie znasz to mnie nie krytykuj poza tym mam na tyle ciemna karnacje ze racje nic nie bedzie!" MNIE ROZBAWIŁY, nieuświadomiona jetses po prostu i dorwalas sie do solary jak świnia na jabłka :D no sorry, to wynika jasno z twojej wypowiedzi, musi byc odstęp 48 godzin do nastepnej wizyty w solarium, kazdy ci to powie, a skoro nie znasz podtsawowych zasad korzystania z solarium to moze sie podszkol w tym temacie, tak bedzie lepiej dla ciebie, tzn . dla twojego przyszklego wygladu.... ;)