szmul 36 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: dzisiaj ogladalem jak jakis koles z Warszawy chyba probowal przezyc za 50 zl tygodniowo i myslalem o tobie lezak robil kopytka szacun dla typa za gotowanie Czy to ten "krutki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 36 Napisano 1 godzinę temu Też coś takiego widziałam nawet spoko sobie nagotował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, szmul napisał: Czy to ten "krutki" a nie wiem sycace na pewno ale bym sie nie najadl i malo bialka i witamin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 281 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Dla kobiety o wzroście 172 cm najczęściej spotykany rozmiar buta to: EU 38–40 Najbardziej typowy środek: EU 39. Zerknelam... proporcjonalne do mojego wzrostu wychodzi 37-38 a jest 39 : ) stabilne podparcie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 44 minuty temu, Onaaaa napisał: Takie ze sklepu nie można mrozić bo one powstają już z ciasta mrożonego. Jakbyś sobie uciekł to możesz. Szkoda to nie kupuje zamrażarki wolnostojaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Spakowałem i chyba remont kuchni będzie trzeba zrobić Edytowano 1 godzinę temu przez VenusHorizon3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Szkoda to nie kupuje zamrażarki wolnostojaca Jakby ci Asia piekła to mógłbyś mrozić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu Wszechświata zdecydował to wyskoczylo jak włączyłem tiktoka Hhttps://www.tiktok.com/@pimpmyflatpl/video/7604182972316765443 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Jakby ci Asia piekła to mógłbyś mrozić. Po co jakby mogła piec świeże za każdym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 78 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Po co jakby mogła piec świeże za każdym razem Jeszcze ci nie przeszła milosc do prostytutki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 78 Napisano 1 godzinę temu Co masz do jedzenia na chwilę obecno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Jakby ci Asia piekła to mógłbyś mrozić. Tak na serio u mnie się nie opłaca piec szybciej obroce do hipermarket Jedyny zysk to że by było naturalne składniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajâWywalone napisał: Co masz do jedzenia na chwilę obecno Zjadłem sałatkę i mortadel została mi szynka i żółty ser salami A tosty cały czas jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Po co jakby mogła piec świeże za każdym razem Niby tak niech piecze codziennie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Jakby ci Asia piekła to mógłbyś mrozić. To jak by się dom duży miało dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: Zjadłem sałatkę i mortadel została mi szynka i żółty ser salami A tosty cały czas jem Zjadłeś mortadele a została ci szynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 78 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: Zjadłem sałatkę i mortadel została mi szynka i żółty ser salami A tosty cały czas jem Kiedy zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zjadłeś mortadele a została ci szynka No bo mortadel wziolem z okazji świąt Wielkanocnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Kiedy zakupy Jak się tyton skonczy za 3dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 59 minut temu Z 8 chleba zostały mi 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: No bo mortadel wziolem z okazji świąt Wielkanocnych To było niedobre pamiętam jak jadłam to wiele lat temu. Chyba że to sie zmieniło teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Z 8 chleba zostały mi 4 Czyli za dużo kupiłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To było niedobre pamiętam jak jadłam to wiele lat temu. Chyba że to sie zmieniło teraz? Niezbyt dobre ale to mój gdzieś około 10ty mortadel mi się przesada jusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli za dużo kupiłeś. Gdzie tam w sam raz w 3dni pełne wciagne spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 55 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To było niedobre pamiętam jak jadłam to wiele lat temu. Chyba że to sie zmieniło teraz? Lepiej pieczeń rzymskom ale jest 3x droższa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 78 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Gdzie tam w sam raz w 3dni pełne wciagne spokojnie Ile ser w tost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 54 minuty temu Muszę pałki kurczaka kupić sobie się odzywic jak mam zrobić kuchnie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Ile ser w tost 1/4 plastra w 2 kromki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 52 minuty temu 3 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Gdzie tam w sam raz w 3dni pełne wciagne spokojnie Ale jutro byś kupił sobie świeże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale jutro byś kupił sobie świeże. Ale testowe som świeże cały czas jak z gumy mięciutkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach