Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nienawidzę

Nienawidzę fanatyków religijnych

Polecane posty

Z godzinkę temu grałem sobie w piłkę i jakiś koleś, który szedł do Kościoła podszedł do mnie i powiedział, żebym nie grał w piłkę, jak będzie szła procesja. Że według niego to, że gram świadczy o tym, że nie mam szacunku wobec ludzi, którzy uczestniczą w procesji. A co go to obchodzi, że ja gram. Niech nie patrzy. W Kościele byłem, więc obowiązek bycia na mszy św. spełniłem. A on to pewnie jeden z tych, co chodzą do kościoła raz na rok i jeszcze się czepia. A tak w ogóle to specjalnie wyszedłem pograć wcześniej, żeby skończyć zanim będzie szła procesja. Ale nie rozmawiałem z nim w ogóle na ten temat. Śmiałem się tylko, że można być aż tak głupim :-)

Gość byłes w kościele
a teraz nienawidzisz??? Zaiste głęboka jest twoja wiara............ :-O

Gość to nie jest moj staly nick
ja też nienawidzę... szczególnie odłamu moher:D i doświętnych wierzących też nie...

Moj brat kiedys przejezdzal rowerem, byl akurat na wysokosci kosciola i nagle zza winkla wybiegl proboszcz i gonil Go krzyczac, ze ma isc do kosciola (Msza akurat byla), a nie rozbijac sie na rowerze :P

Gość Liiliia
i po co sobie strępić język:p

Krwawa_Orlica -> Mój proboszcz też jest dziwny. Do tego chyba mnie nie lubi, bo jak zbiera na tacę, to nigdy nie przechodzi obok rzędu, w którym ja jestem :-)

Gość ooo... taaak
lepsi są fanatycy antyreligijni? Bo ta wasza nienawiść właśnie o czymś takim świadczy :P

ksenofaryna---> U nas proboszcz idzie sam. Moze Wasz ma problemy z nogami? Sama kiedys smiecilam... ale kwiatki sa biodegradalne :P nienawidzę---> NO ja tez bym mogla troche powiedziec na temat proboszcza (przez ktorego przestalam chodzic do kociola, heh...) ale nie powiem, bo o zmarlych sie zle nie mowi :( To sie ciesz, ze nie podchodzi!! :D Bo mi to zawsze glupio rzucac ta zlotowke miedzy papierki i w ogole nie rzucalam ;) Ale zawsze podchodzil z nadzieja ;)

ksenofaryna---> Z Twych slow wyziera wybitna niechec do proboszcza! To jakies uprzedzenie, czy cus :P Kolenda skrzydel dodaje :D A platki i tak opadna!! JA kwiatow scinanych nie lubie, nie lubie maltretowania roslin, ale platki i tak opadna ;) A Jak ja sypalam obficie platkami z koszyczka to tato chodzil kolo mnie i zbieral z ziemi i spowrotem do koszyka dawal :D Tylko, ze wtedy bylo inaczej - chodzilismy naokolo kosciola tylko ;)

jak dla mnie, to Ksenofaryno - Twój Tata wyrażał ironiczną postawę wobec arogancji Kościółkowej :-))

kilka lat temu, będąc na procesji - jedno dziecko (tak na oko 2-letnie), na dźwięk śpiewającego księdza (głos porównywalny do jodłującego Bawarczyka połączonego z Michałem Bajorem) zaczynało się głośno śmiać do rozpuku tak, ze w końcu drugi ksiądz (gdzieś przy 2 ołtarzu) podszedł do Pani z tym dzieckiem i powiedział, ze jak ma się takiego bachora to nie chodzi się z nim na takie doniosłe uroczystości i niech idzie do domu pomodlić się za swój grzech (sic!). Ech...... dla mnie to było tak fajne, ze teraz tą procesję jako jedyną ze wszystkich pamiętam :-D

Jestem wierzącym,może mniej praktykującym,ale jakby ktoś mi tak zaczął pierdolić to dostałby po mordzie i tyle !!!

Gość pegiii
Czy ktokolwiek wie skad sie wywodzi swieto bozego ciala?w ktorym wieku je wprowadzono?i jakie ma znaczenie dla katolikow?prosze o odpowiedz bo ja kompletnie nic o tym swiecie niewiem.