Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gurppppppppp

Doradzcie czy ta spodnica nie jest na krotka...czy za grubo nie wygladam?

Polecane posty

Gość tak se pisze
a wogóle wiesz co ci powiem i w czym problem? ;DDD moja siora tak ma, chociaż jest fajną dziewczyną i wogóle uprawia sport i jest modelką.... i coś podobnego jest chyba u ciebie otóż jak moja siora nastawia się do swojego stroju krytycznie to podświadomie ustawia się przed lustrem jak "stara lampucera", jakby chciała sobie udowodnić że wygląda źle a ogromną różnicę robi czy stoimy i poruszamy się z głową uniesioną, ściągniętymi ramionami i wciągniętym brzuchem oraz lekko, czy na odwrót, opuszczamy ramiona i wypinamy brzuch w jednym momencie wygląda się jak smukła, zwinna osóbka, w innym jak styrany stary człowiek zwracaj na to uwagę :) jesteś fajna, jak się wydaje, zadbana, i masz fajne rzeczy :)

Gość gurppppppppp
kurwa wodna... z czym racja?? zadne adiidasy zwyle biale japonki

Gość kurka wodna...
zostalam kurwa wodna 😭

Gość gurppppppppp
no zdabana jestem....bardzo mi na tym zalezy...np wczoraj widzialam dziewczyny na paznokciach u rak tipsy....a u nog takie pazur ze maskara!!! jak tak mozna?? ja zawsze mam ladne paznokcie u rak i u nog.....ladny zapach perum....balsamik malinowy:)

Gość kurka wodna...
chyba umre 😭 :D

Gość gurppppppppp
czemu umrzesz cos nie tak znow napisalam?

Gość chefta
tylko jednego ci brakuje ...klasy...

Gość gurppppppppp
kurcze....klase to mam jak ide nie wiem na egzamin czy rzmowe kwalifikacyjna...a na co dzien nie zamierzam sie ubierca jak stara babaka jeszcze przyjdzie czas ze bede musiala sie tak ubierac....to jak ty sie ubierasz skoro uwazasz ze ja tragicznie??

Gość gurppppppppp
swoja droga chcialam znac wasze zdanie ale ogolnie ja mam teorie ze jak komus sie nie podoba to nie musi na mnie patrzec i tyle :))

Gość chefta
ubieram sie stylowo a nie tandetnie PSstylowo nie znaczy jak stara baba

Gość chefta
laczew kolory w odpowiedni sposob-tez mam rozowe i biale rzeczy jednak madrze je komponuje z innymi kolorami

Gość kurka wodna...
kurcze jak nie chcesz pomocy to po co ten topic?

Gość poooooomaranczka
czy Ty przypadkiem nie jesteś zooooochą z forum ?Coś takie mam skojarzenia....

Gość gurppppppppp
nie nie jestem napewno

Gość ztarzzzz
chefta, szkoda naszego wysilku. dziewczyna ma gust na poziomie 13 letnich fanek Dody Elektrody. Trudno. Ktos musi nie miec klasy, zeby klase miec mogl ktos ;) a tak serio, to nos to, co lubisz i czuj sie w tym dobrze. papa

Gość ztarzzzz
nie moge sie powstrzymac i jednak cos dodam wszystkie spodnie masz za ciasne i wbijaja ci sie w krok paski tragicznie cie poszerzaja ramiaczka w bluzkach umieszczone w ten sposob wygladaja tragicznie i twoj biust wyglada jakby byl zdeformowany i umieszczony posrodku klastki piersiowej .

Gość gurppppppppp
super nie ma co....

Gość gurppppppppp
niby jak maja byc rozmieszczone ramiaczka?

Gość chefta
ale taka jest prawda szkoda ze patrzac w lustro czy na zdjecia ty tego nie widzisz

Gość ztarzzzz
chyba najlepsze ramiaczka ma ta ostatnio biala bluzka, ale z kolei bialy kolor podkresla brzuch.

Gość gurppppppppp
no wlasnie tego nie widze tzn tak w bluzce zkoronka fakt cos jest z tymi ramiaczkami nie tak ale w brazowej wydaje mi sie ze jest ok...a co do bialych spodni to wiem za mnie poszerzezja....ale np ta biala spodnia i brazowa bluzka wg mnie ujdzie

Gość gurppppppppp
i ak zawsze jak chodze mam go wciagnietego tak sie nauczylam chodzic i nie umiem inaczej

Gość kurka wodna...
po pierwsze ostatnia bluzka ma dziure pod biustem a po drugie jest z nieciekawego materialu.

Gość ztarzzzz
wszystki te bluzki (oprocz tej jednej bialej) malja za blisko siebie umieszczone ramiaczka i sa one za dlugie, dlatego wychodzi ci cialo miedzy piersia i pacha. tylka ta ostatnia ma w miare dobry kroj.

Gość ztarzzzz
kurka, z tych wszystkich komszmarnych bluzek tamta jest stosunkowo najmniej tragiczna.

gurppppppppp - możesz nosić krótkie spódnice, sukienki, ale jasnych spodni nie zakładaj, pasków bardzo mocno opinających ciało też nie. Bluzki najlepiej kupuj ciemne, brązowe fioletowe itd a do tego dół może być jaśniejszy i jest ok. Kwieciste i jakieś odważne wzory optycznie poszerzają, koronki również, pamiętaj o tym. Zawsze staraj się podkreślać talię. Jeśli nałożysz bardzo przylegające do ciała spodnie i trochę luźniejszą bluzkę, to zawsze to będzie wyglądało źle.

Gość chefta
jak juz pisalam najlepszy komplet wg mnie to biala lub brazowa bluzka plus dzinsy-reszty ubran sie pozbadz jak najszybciej

Gość gurppppppppp
ta dziura tam ma byc......taka bluzka...a materila jest bardzo fajny ja np nie lubie bluzek z bawelny lubie jakie rozciagliwe

Gość kurka wodna...
domyslam sie ze nie zrobilas tej dziury sama:)

Gość ztarzzzz
a moze zrob zdjecia wszystkich ubran, ktorych nie lubisz i masz maiar sie ich pozbyc z szafy i daj linki?