Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zainteresowana......

Kobieta przed komisja wojskowa

Polecane posty

Go艣膰 sroda
Ja tez mialam komisje wojskowa. Ale do wojska nie moglam isc a mialm kat.A, bo mialam malutkie dziecko. Komisja skladala sie z samych facetow. Kazali nam sie rozebrac ale staniki i majtki zostawic. Jak mialam 16 lat bylam opereowana na wyrostek a teraz mam paskudna blizne. Na tej komisji byl ten sam chirurg co mnie operowal Zakroczynski tak sie nazywal. No i ten chirurg patrzy tak na mnie i mowi : kto tobie tak brzuch rozpieprzyl. A ja do niego: Pan. On: to nie mozliwe. A ja : Owszem to mozliwe i to prawda. No to on dawaj w papiery ze szpitala i sie przekonal sam . Juz nic do mnie nie powiedzial. Nawet przepraszam czy cos.Nic . No i w bikini juz nie moge chodzic 12 lat. A i do wojska juz nie chce isc.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 derw
Moja ciocia kiedy艣 pracowa艂a w urz臋dzie. Raz zosta艂a oddelegowana do sk艂adu komisji wojskowej. Akurat przyjmowano przysz艂e panie lekarki. Przyby艂o tylko kilka dziewcz膮t wi臋c do sali wesz艂y wszystkie od razu. Kazano im si臋 rozebra膰. Jedna z dziewcz膮t zacze艂a si臋 stawia膰, bo nie za艂o偶y艂a stanika i powiedzia艂a, 偶e nie wyjdzie. Ale wreszcie wysz艂a z przebieralni. By艂a strasznie niemi艂a. Os艂aniaj膮c piersi r臋koma przesz艂a do lekarza. Ten chcia艂 sprawdzi膰 jej kr臋gos艂up i kaza艂 jej si臋 schyli膰 i dotkn膮膰 palcami pod艂ogi. Widok by艂 przedni, kiedy biedula musia艂a si臋 schyli膰, a teraz jej niczym nie os艂oniete cycki zwisa艂y, a komisja wszystko widzia艂a. A potem kiedy lekarz kaza艂 jej zdj膮膰 majtki to si臋 wydar艂a, 偶e nie pozwoli, wszystkich wkurzy艂a i obrazi艂a, ubra艂a si臋 i wysz艂a. Reszta dziewcz膮t by艂a spokojna i dalsze badania przesz艂y szybko i bez zb臋dnych ceregieli. Kiedy wszystkie dziewczyny wysz艂y to okaza艂o si臋, 偶e awanturnica wr贸ci艂a i chce zaliczy膰 komisje wojskow膮. Zn贸w by艂a niemi艂a. Lekarz stwierdzi艂, 偶e badania odb臋d膮 si臋 i mrugn膮艂 okiem. Kaza艂 wprowadzi膰 dziewczyne. Strwierdzono, ze procedura musi zacz膮膰 si臋 od pocz膮tku. Zn贸w musia艂a si臋 rozebra膰 i os艂aniaj膮c si臋 przesz艂a do lekarza. Ten kaza艂 jej zdj膮c majtki. Ale, 偶e nie by艂o krzese艂ka, gdzie mo偶na by艂oby od艂o偶y膰 bielizn膮 wi臋c kaza艂 jej odnie艣膰 bielizn膮 do przebieralni. Ale musia艂a si臋 nagimnastykowa膰, 偶eby przechodzi艂a na golasa przed obliczem komisji do przebieralni i z powrotem. Lekarz postawi艂 j膮 tak, ze zn贸w komisja j膮 widzia艂a i zn贸w kaza艂 si臋 schylic. Ale 偶e nie potrafi艂a wyprostowa膰 n贸g w kolanach to musia艂a t膮 czynno艣膰 wykona膰 kilkukrotnie. Ciocia opowiada艂a, ze zabawnie wygl膮da艂a jak jej piersi ko艂ysa艂y si臋 nagie podczas schylania. Ale najlepsze by艂o kiedy musia艂 ja zwa偶y膰 i zmierzy膰. Waga nie sta艂a za parawanem. Stan臋艂a na wadze, a lekarz kaza艂a jej si臋 wyprostowa膰 i opu艣ci膰 r臋ce. Pr贸bowa艂a si臋 zas艂oni膰 ale j膮 tylko ofukni臋to i wreszcie si臋 je opu艣ci艂a. Potem chcia艂a si臋 ubra膰, ale kazano od razu podej艣膰 do komisji, 偶e nie ma ju偶 czasu, kt贸ry przez ni膮 stracili. Jeden z komisjant贸w nie m贸g艂 si臋 z ni膮 dogada膰, bo wymieni艂a jak膮艣 rzadk膮 chorob臋 i nie wiedzia艂 jak to si臋 pisze i kaza艂 jej to w艂asnor臋cznie napisa膰. Zn贸w si臋 pochyli艂a i ods艂oni艂a piersi. Ciotka powiedzia艂a,, 偶e jeszcze tak blisko nie widzia艂a nagiego biustu kobiecego i do tego jeszcze w takim rozmiarze i pozycji. A potem tylko jak ju偶 wchodzi艂a do przebieralni to nawet ty艂ka sobie ju偶 nie zas艂oni艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hawera
A gdy ja stawa艂am na mojej komisji wojskowej dosz艂o do ma艂ego wypadku. Kole偶anka nie mia艂a na sobie stanika. mia艂a go w torbie. I kiedy zdejmowa艂a sukienk臋 zapl膮ta艂a si臋, bo nieodpie艂a ostatniego guzika. Szamocz膮c si臋 przewr贸ci艂a z hukiem parawan i ca艂a komisja zobaczy艂a p贸艂nag膮 dziewczyn臋, bez biustonosza, z r臋koma podniesionymi do g贸ry i walcz膮c膮 z ubraniem. Kiedy pani z urz臋du pomog艂a jej oswobodzi膰 si臋 z ubrania, kole偶anka zobaczy艂a, 偶e ca艂a komisja si臋 jej przygl膮da, a ona nie ma na sobie stanika. Lekarz, powiedzia艂, 偶eby podesz艂a do badania. A ona spyta艂a na ca艂y g艂os czy b臋dzie musia艂au niego zdj膮膰 stanik i kiedy ten potwierdzi艂, nie zas艂aniaj膮c si臋 przesz艂a przed komisj膮 za parawan do lekarza. Dopiero jedna z nas otworzy艂a jej torb臋, wyj臋艂a biustonosz i poda艂a za za parawan do lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahakkkk
ale historie :D

Udost臋pnij ten post

Bo nie trzeba si臋 rozbiera膰 do naga :o Faceci te偶 nie musz膮, m贸j znajomy by艂 straszony przez wszystkich, 偶e musi si臋 rozebra膰 ca艂y bo musz膮 mu odbyt zbada膰 :D I on wyskoczy艂 przed komisj臋 na golasa, podobno go wy艣miali...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂upoty wypisuj膮
na pewno nie do naga a tym bardziej te posty powy偶ej ich nie skomentuje :D palec w cipke heheheh :P s艂ysza艂am 偶e dziewczyny z kierunk贸w medycznych i psychologicznych dostaj膮 wezwania na komisj臋 wojskow膮 , ja jestem na farmacji ciekawe , ciekawe ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 komisja.wojsko
Wasze historie mnie nie pocieszaj膮, cho膰 niekt贸re s膮 ma艂o wiarygodne. Wszystkie dziewczyny z mojego roku dosta艂y wezwanie na komisje i nie ma, 偶e boli, bo ustawa nas obejmuje. Zastanawiam si臋 jak wygl膮da najcz臋艣ciej taka komisja... 1) Czy faktycznie staje si臋 przed ca艂膮 komisj膮, czy tylko przed 1 osob膮, kt贸ra bada, 2) Czy trzeba si臋 rozbiera膰 jako艣 bardzo, czy nawet do naga; od koleg贸w s艂ysza艂am, 偶e niekt贸rzym musieli do naga, inni nie mieli tej w膮tpliwej przyjemno艣ci; 3) ile to trwa; 4) czy faktycznie trzeba mie膰 ze sob膮 te zdj臋cia; 5) czy rzeczywi艣cie, jak kto艣 powy偶ej napisa艂, wk艂adaj膮 palce do narz膮d贸w p艂ciowych; pyta艅 w g艂owie kr膮偶y mi znacznie wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pigulaaaaaaaaaaaaaa
zdj臋cia koniecznie, bo wyrabiaja ksiazeczke, a jak wyglada badanie i cala komisja, zalezy kto j膮 prowadzi, wi臋c mo偶e by膰 przer贸偶nie kiedy masz termin?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 komisja.wojsko
Dzi臋ki za odpowied藕 :-) Czyli bez wizyty u fotografa si臋 nie obejdzie. Komisj臋 mam 24.04.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pigulaaaaaaaaaaaaaa
to ju偶 nie d艂ugo. napisz po wszystkich jak to teraz wygl膮da i miasto:>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od艣wiezam temat
mi tez kobieta w komisji ogladala kutasa i jaja, jakos trza to bylo przezyc ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 komisja.wojsko
By艂am, prze偶y艂am, nie bolalo ;) We Wroc艂awiu wygl膮da艂o to tak: - pkt 1: rejestracja- pani zabiera艂a dow贸d osobisty, prawo jazdy (je艣li osoba posiada), zwezwanie na komisj臋, za艣wiadczenie o pobieraniu nauki i 1 zdj臋cie - troch臋 czekania, p贸ki nie wezw膮 kolejne panie ;) - pkt 2: inna pani (w innym pomieszczeniu) prosi o podanie nr szko艂y podstawowej, gimnazjum i szko艂y ponadgimnazjalnej oraz miasta pobierania nauki, a tak偶e nazwiska panie艅skiego matki, swojego nr-u tel. oraz podania osoby, z kt贸r膮 w razie potrzeby nale偶y si臋 kontaktowa膰, chyba pytali jeszcze o stan cywilny i dzieci - znowu troch臋 czekania na badanie lekarskie, a偶 wezw膮 - pkt 3: badanie lekarskie (w jeszcze innej sali): wchodzi si臋 w 3 osoby i idzie si臋 za parawan (ale on tylko tak gro藕nie brzmi :P) i zostawia si臋 tam rzeczy osobiste (torby itp.) i s膮 tam krzes艂a, by poczeka膰, a偶 przebadaj膮 os. przed tob膮; w sali by艂 1 lekarz, 2 lekarki oraz 2 panie od dokument贸w (papierologii); najpierw lekarz: wa偶y, mierzy, bada wzrok; potem 1 z lekarek: mierzy ci艣nienie, pyta o milion chor贸b, z艂amania i inne problemy ze zdrowiem, potem idzie si臋 za parawan (nie ten co poprzednio :P- drugi ;)) i lekarka sprawdza stopy (p艂askostopie, ko艣lawo艣膰 palucha itp.)- tak na oko, potem rozbiera si臋 do stanika i sprawdza kr臋gos艂up oraz os艂uchuje; nast臋pnie obie lekarki dyskutuj膮, je艣li komu艣 co艣 "wykry艂" i ta druga lekarka sprawdza w spisie chor贸b jakie oznaczenie trzeba wpisa膰 do dokument贸w; jak jedna os. ma u lekarza badany wzrok, to kolejna jest ju偶 u lekarki itp. (dlatego wchodzi si臋 tr贸jkami) - czeka si臋 w tej sali, w kt贸rej by艂o bad. lekarskie (jest gdzie usi膮艣膰 ;)) na odebranie za艣wiadczenia o przyznanej kategorii - pkt 4: prosi do siebie kobieta, kt贸r膮 wcze艣niej nazwa艂am "pani膮 od papierologii" i wydaje kartk臋 z przyznan膮 kategori膮- wtedy korytarz ju偶 stoi otworem :P - znowu czekanie, a偶 wyrobi膮 ksi膮偶eczk臋 wojskow膮 - pkt 5: wzywaj膮 po odbi贸r ksi膮偶eczki do gabinetu z pkt 2, dajesz autograf i jeste艣 szcz臋艣liw膮 posiadaczk膮 kategorii A wpisan膮 do rezerwy Si艂 Zbrojnych RP :D My艣l臋, 偶e dok艂adniej to ju偶 si臋 tego opisa膰 nie da :D Mam nadziej臋, 偶e to uspokoi osoby, kt贸re maj膮 pewne obawy przed komisj膮 (to dlatego ten opis jest tak dok艂ady). Jednak wiem, 偶e mi臋dzy komisjami s膮 pewne r贸偶nice.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pigulaaaaaaaaaaaaaa
a tak z ciekawo艣ci w kt贸rym miejscu we wro by艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 komisja.wojsko
MDK- ul. Duois (czyli 1 przystanek od pl. Bema z jednej strony i 1 przystanek od ul. Uniwersyteckiej z drugiej stronny) ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 komisja.wojsko
* Dubois mia艂am oczywi艣cie napisa膰. Niekt贸rzy mieli na ul. Chociebuskiej chyba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 neniki
wiecie co takich g艂upot jeszcze nigdy nie czyta艂am!!! Mezcizni to swinie i mysla ze trylko oni tam moga pojsc a co niby czujecie sie s艂absi ??? hahaha tak tak czuujecie sie i czujcie sie !!!!!!nic wasm do tego ze one chca tam pojsc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrewerew
Faceci te偶 si臋 do naga nie rozbieraj膮, bo bokserkach si臋 zostaje. Zwa偶膮 Ci臋, zmierz膮, sprawdz膮 ci艣nienie i og贸lnie rzuc膮 okiem i tyle. :D

Udost臋pnij ten post

A je艣li ju偶 dostan臋 t膮 ksi膮偶eczk臋 wojskow膮 to b臋d膮 mogli mnie bra膰 na 膰wiczenia pomimo, 偶e nie wst膮pi臋 do wojska?

Udost臋pnij ten post

kobieta chc膮ca i艣膰 do wojska to chyba fake:O a te rzeczy kt贸re opisujecie... :O:O:O

Udost臋pnij ten post

Na komisji mia艂am samych facet贸w i nikt si臋 rozbiera膰 nawet do majtek nie kaza艂....w og贸le jak mnie mia艂 os艂ucha膰 to jakby jajko dotyka艂:):)Spyta艂am czy zdja膰 bluzk臋 to wykrzykn膮艂 ...Nieeeeeee tylko podnie艣膰...:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lacrimosa222
Dziewczyny, kr臋pujecie sie komisji lekarskiej a chcecie i艣膰 do wojska 偶eby zabija膰 ludzi... nie no, serio parodia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foxnero
Lacrimosa222 Pozw贸l, 偶e teraz Ci臋 wy艣mieje. Jestem m臋偶czyzn膮 w przysz艂ym miesi膮cu mam komisj臋, ale to co tutaj g艂upie dzieciaki wypisujecie ( bo pewnie dzie膰mi jeste艣cie, bo skandaliczne brednie wypisujecie ), nie mie艣ci mi si臋 w g艂owie... Kobiety w wojsku to nie jest ju偶 zjawisko rzadkie. Jednak to nie znaczy, 偶e jak kto艣 idzie do wojska to po to, 偶eby na linii frontu zabija膰 ludzi. Wiele kobiet i dziewczyn idzie na tak膮 komisj臋 z powodu wykonywanego zawodu, albo obranego kierunku nauki. Przyk艂adowo moja dziewczyna. Kierunek nauki Weterynaria. Te偶 ma mie膰 komisj臋, poniewa偶 kierunek jest zwi膮zany z medycyn膮. Czy wed艂ug Ciebie kole偶ko, lekarze stoj膮 z karabinem i strzelaj膮 do ludzi na froncie? Poza tym nie ma wojny, a do wojska wezm膮 tych, CO B臉D膭 CHCIELI. Osoby, kt贸re maj膮 prac臋, lub deklaruj膮, 偶e wci膮偶 si臋 ucz膮, lub b臋d膮 si臋 uczy艂y, maj膮 wyrabian膮 ksi膮偶eczk臋 i to wszystko. Wi臋c nie wypisujcie tutaj jakich艣 g艂upot i zostawcie ten temat, dla os贸b, dla kt贸rych zosta艂 on stworzony... Dzi臋kuj臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co oni ta dok艂adnie badaj膮 wzrok, kregos艂up i co dalej?? To samo badaja u kobiet i m臋rzczyzn??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W domu jak si臋 ubiera艂em mama powiedzia艂a do mnie 偶e b臋d臋 musia艂 sci膮gn膮膰 sobie majtki, po badaniu nie zapomnij 艣ci膮gn膮膰 sobie majtek. W dniu badania jak ja by艂em na komisji wojskowej musia艂em rozebra膰 si臋 do majtek, po badaniu na pro艣b臋 mamy 艣ci膮g艂em sobie majtki. Za艂o偶y艂em wycierusy ubra艂em si臋, wzi膮艂em swoje majtki. W drodze do domu rozpi膮艂em guzik przy wycierusach, w domu odda艂em mamie swoje majtki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale fantazjujecie dzieci
zostalam kilka lat temu powolana na komisje wojskowa (z racji kierunku studiow, wszystkie kolezanki z roku tez byly), rozbierasz sie do bielizny, nikt ci nigdzie nie wklada palcow, zmierzyli cisnienie, zwazyli, zmierzyli wzrost, wypytali o przebyte choroby, zabiegi lekarskie i operacje, zbadali wzrok i tyle. Moja komisja byla mieszana, chyba wiecej bylo facetow (juz dokladnie nie pamietam), wszystko poszlo bardzo szybko i w ogole nie bylo to krepujace, bez przesady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zwyczajnie jestescie p******i!!! jak mozna pisac takie brednie !! zboczency onanisci na tym forum nic wiecej!!! odrobiny prawdy tu nie ma w 偶adnym poscie (no moze jeden taki byl !) a te osoby "niby"dziewczyny to zal poprostu sie robi jak sie to czyta ,jeden od drugiego glupszy!!

Udost臋pnij ten post