Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wozkowicz

mezczyzna fizycznie ulomny....

Polecane posty

Gość wozkowicz
nie przeklinam tylko w towarzystwie kobiet a tak prywatnie to tak KURWA ! :P :classic_cool:

Gość anyżówka Ty chyba ksiecia...
z bajki szukasz. Powodzenia i współczuję.

Gość mimiiiiiiiii
ludzie co wy za bzdury wypisujecie!!!!!! Facet niepijący, niepalący, nieprzeklinający to najcudowniejszy facet pod słońcem- sama mam takiego. Ja również nie piję, nie palę, nie przeklinam i jestem wegetarianką i co nikt nie uważa,że jestem dziwna. Ja osobiście mogłabym sięzwiązać z facetem na wózku- nie widzę żadnego problemu w tym,że ktoś nie może się normalnie poruszać- przecież nie to w człowieku jest najważniejsze czy chodzi czy jeździ, ważne jakim sięjest człowiekiem >)

Gość jest jeszcze tylko jeden probl
em - SEKS możecie pisać że najważniejsze jest uczucie ale seks jest jedną z najistotniejszych rzeczyw związku, zbliża ludzi, gruntuje uczucia, potęguje uczucie blisjkości, rozładowuje napięcia no i jest szaaaleeeenieee przyjemny.Miłość francuska jest przyjemna, ale nie zastąpi .... no właśnie. Skazywac się dobrowolnie na resztę życia na seksualną abstynencję? Nie wyobrażam sobie. Chyba , ze przydarzyłby się jakiś wypadek w trakcie trwania związku ale to co innego.

Gość mimiiiiiiiii
seks no racja jest ważny, jest super i ekstra ale przecież to nie najważniejsze. Ja lubię seks ale nie jest on dla mnie najważniejszy. Ja gdybym spotkała taką osobę na wózku, w której byłabym nieziemsko zakochana to ten typowy seks nie miałby dla mnie większego znaczenia, ważniejsze jest ' bycie' z tą osobą duchowo a fizyczność można poniekąd odstawić na drugi tor

Gość no niezle
ale i tak ci pewnie laski sciemniaja biedny inwalido zeby cie nie zmartwic :classic_cool:

Gość czesc wozkowicz
wydajesz sie byc milym faciem tak na 1-szy rzut oka:) tylko ja wole kolesi ktorzy czasem wypija z jeden browarek, bo sama czasem lubie wypic browarek i glupio bym sie czula. Ale to osobista kwestia:)

Gość mimiiiiiiiii
to nie żadna ściema!!!!!!!!!!! Piszę to co myślę!!!!!!!!!! A tak właśnie myslę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to ci wspóczuje
nie poznałąś jeszcze jak cudowny może być sex bo bys się go nie wyrzekła :P

Gość czesc wozkowicz
ten ostatni tekst to chyba jakis zakompleksiony seksoholik?

Gość mimiiiiiiiii
własnie dlatego,że wiem co to jest seks mówię,że mogłabym bez niego żyć!!! Można żyć nie chodząc to dlaczego niby nie można by żyć bez seksu

Gość taka prawda---
facet bez sprawnego sprzętu nie powinien szukac dziewczyny i unieszczęśliwiac jej dla własnej przyjemności i egoizmu - bo nie chce byc sam.

Gość czesc wozkowicz
UO MATKO, "nie pije, nie pale, nie przeklinam, i jestem wegetarianka", Dzizes, co to za zycie... A do wozkowicza raz jeszcze, jasne 100% ze masz szanse u dziewczyn, ale rozumiem ze musi Ci byc zajeb. trudno dac sie przekonac. Kwestia poruszania sie to tylko kwestia poruszania sie, i nie ona okresla czlowieka, tylko to co ma w glowie, tzn czy jest czlowiekiem - myslenie abstrakcyjne, altruizm, humanizm i takie tam. Trzymam kciuki za powodzenie w milosci!!! :)

Gość czesc wozkowicz
UO MATKO, "nie pije, nie pale, nie przeklinam, i jestem wegetarianka", Dzizes, co to za zycie... A do wozkowicza raz jeszcze, jasne 100% ze masz szanse u dziewczyn, ale rozumiem ze musi Ci byc zajeb. trudno dac sie przekonac. Kwestia poruszania sie to tylko kwestia poruszania sie, i nie ona okresla czlowieka, tylko to co ma w glowie, tzn czy jest czlowiekiem - myslenie abstrakcyjne, altruizm, humanizm, swiatopoglad i takie tam. Trzymam kciuki za powodzenie w milosci!!! :)

Gość czesc wozkowicz
UO MATKO, "nie pije, nie pale, nie przeklinam, i jestem wegetarianka", Dzizes, co to za zycie... A do wozkowicza raz jeszcze, jasne 100% ze masz szanse u dziewczyny, ale rozumiem ze musi Ci byc zajeb. trudno dac sie przekonac. Kwestia poruszania sie to tylko kwestia poruszania sie, i nie ona okresla czlowieka, tylko to co ma w glowie, tzn czy jest czlowiekiem - myslenie abstrakcyjne, altruizm, humanizm, swiatopoglad i takie tam. Trzymam kciuki za powodzenie w milosci!!! :)

Gość czesc wozkowicz
UO MATKO, "nie pije, nie pale, nie przeklinam, i jestem wegetarianka", Dzizes, co to za zycie... A do wozkowicza raz jeszcze, jasne 100% ze masz szanse u dziewczyny, ale rozumiem ze musi Ci byc zajeb. trudno dac sie przekonac. Kwestia poruszania sie to tylko kwestia poruszania sie, i nie ona okresla czlowieka, tylko to co ma w glowie, tzn czy jest czlowiekiem - myslenie abstrakcyjne, altruizm, humanizm, swiatopoglad i takie tam. Trzymam kciuki za powodzenie w milosci!!! :)

Gość mimiiiiiiiii
wózkowicz trzymaj się cieplutko :) Masz szansę u dziewczyn- znam się na tym :)

Gość wozkowicz
dobrze dziewczeta dziekuje za rady :classic_cool:

Gość wozkowicz
z jedna sie chcialem kiedys umowic ale dala mi inteligentnego kosza i powiedziala ze musi sie uczyc do egzaminow hehehe :classic_cool: ogolnie to mnie czasem bawi jak sie mecza w wymyslaniu wymowek :classic_cool: 🌼

Gość mnie interesuje jedno
wybaczcie moją niewiedzę, ale człowiek sparaliżowany od pasa wdół jest sprwny seksualnie czy nie? A jak sprawy fizjologiczne? Sikanie...

Gość hmmmmmmmm
Picie piwska to zwykly szpan. W smaku piwo jest po prostu ohydne.:) Ale co tam taki dziwak jak ja moze o zyciu wiedziec:)hehe

Gość babeczka w kropeczki
Szalałam za jednym wozkowiczem i nadal mam do niego sentyment ehhh :) Spotykaliśmy się jakiś czas i było pięknie. Jednak on nie chciał sie zbliżac za bardzo, bo stwierdził że tylko mnie skrzywdzi. Jestesmy przyjaciółmi... tylko...ale uwielbiam go :)

Gość babeczka w kropeczki
A palił i przeklinał i piwo też pił, ale to całkiem mądry facet :)

Gość wozkowicz
jak sparalizowany to sparalizowany ja np go nieczuje a potrzeby fizjologiczne akurat czuje....

Gość barbie24
no to nie dziw sie ze zadna z toba nie chce byc....pozatym nie rozumiem tego jeku i narzekania?:D

Gość *tableta*
dziewuchy wy po prostu głupie jesteście i tyle!!!!!!!!! A dlaczego niby żadna nie chciałaby z nim być- nie przesadzajmy

Gość mimiiiiiiiii
wózkowicz a ile masz latek, jezeli można wiedzieć??

Gość petycja
Oj wózkowicz nie zakompleksiaj się:) Dziś to nie jest tak ogromna bariera :) A co do tego czy może być atrakcyjny -oj może ;) Wiem np. po chłopaku z naszej osiedlowej siłowni :) Nie jeden paker przy nim wymięka! A nie jest bradem pittem :) ma mase wielbicielek- (ja też się do nich wliczam hihi ale powiem Ci że to dla mnie "za wysoka partia" naprawde! ) :) pozdrawiam ciepło ;)

Gość wozkowicz
mam 24 lata

Gość mimiiiiiiiii
to jesteś taki młody jak ja :) A od dawna poruszasz się na wózku??