Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryzykantka

lekarz nie dał mi rcepty na postinoru - ratunkuuu

Polecane posty

Gość ryzykantka

dziewczyny pomóżci troche , pocieszcie i napiszcie co o tym sądzicie, jestem juz blisko załamania nerwowego a było to tak.... wyjechałam na parę dni i miałam przygodę z osobą całkowicie przypadkową ( tragedia), bez zabezpieczenia (alkohol) i na całość......... wróciłam dzisiaj poleciałam do gina, poprosiłam grzecznie o receptę i nie dostałam ! 5,06 dostałam okres 11,06 około 5 rano była przygoda lekarz stwierdził że już za póżno na tabletki, zbadał mnie( usg) stwierdził że jestem przed jajeczkowaniem i szansa na ciążę jest mizerna, ale "cuda" się zdarzają . Boję się okropnie a te tabletki chyba dałyby mi jakiś spokój napiszcie prosze czy warto się jeszcze o nie dobijać , czy naprawdę już wszystko stracone???? pozdrawiam wszystkich cieplutko i proszę o wpisy

Gość ryzykantka
dzięki za pocieszenie, Natia cykle mam około 28 dni, czasem stres robi swoje( praca) i są wahania 26-30, okres trwa najdłużej 4 dni, wracając do przygody czyt: głupoty , skończył w środku :) wrrrr

wiem że to nie na temat, ale szukam szybko odp. Jakie mogą być skutki odstawiania pigułek po 15 tabletkach (6 zostało ;-)) Jak bardzo mogę się rozregulować? Powód - bardzo złe samopoczucie.

Gość to może
przy okazji zrob test na HIV

Gość ryzykantka
do: to może też zrobiłam ! mam nadzieje że pytanie wynika z zainteresowania a nie ze złośliwości, ciąża dla mnie teraz to tragedia ,a z gratisowym paskudztwem to już nie tylko dla mnie ..........

Wiesz może co to okienko serologiczne?;) Albo nam tu coś ściemniasz albo coś. Badanie na HIV można zrobić dopiero po kilku tygodniach.

Gość ryzykantka
Natiu , faceta znam, ale to nie jest osoba którą bym chciała na ojca mojego dziecka, nie teraz, nie on , nie ja........ ale wracam do mojego pytania , czy walczyć o tabletki, czy polegać na słowie i zapewnieniach ginekologa ?

Gość to może
to naprawdę nie było złośliwe. Przecież cię nie znam i nie mam zamiaru prawić ci morałów, bo sama wiesz, że.... ponadto nic dziwnego, ze gin nie dał ci recepty na Postinor, bo ten można zażyć do 72 godzin po stosunku. Teraz, to juz musztarda po obiedzie. Tak czy inaczej zarazić cię mół i warto przekonać się, czy tym razem jeszcze ci się udało i myśleć na drugi raz zanim do czegokolwiek dojdzie

Gość jest jeszcze
lek na wrzody CYTOTEK - skutki uboczne poronienie

Gość ryzykantka
do Miarki nie wiem, poszłam prywatnia , powiedziałam i wysłał, wiem że to głupie ale teraz bardziej myślę o skutkach ciążowych "przygody" nie ściemniam boję się i to bardzo , do tego stopnia że nie wierzę w zapewnienia lekarza :(

Gość ryzykantka
"to może", trochę ostro piszę , przepraszam, ale to juz chyba efekt nerwowości, lekarz chyba też to zaobserwował, jakby mi kazał zrobić 10 badań też bym zrobiła... Miarko dziekuję za podtrzymane na duchu mam nadzieje żę lekarz ma rację ! ale i tak sie boję może gdyby te plemniki jeszcze przetrwały to tabletki by coś pomogły???? co sądzicie??? kurcze trzymam się tego jak tonący brzytwy

Ja bym się ciążą nie martwiła, a raczej chorobami przenoszonymi drogą płciową. A zanim zrobisz badania poczytaj coś wcześniej.

Gość to może
jak pisałam postinor działa wyłącznie do 72 godzin po stosunku. Teraz ewentualnie tylko R coś tam, ale do dostania u zaufanego lekarza prywatnego albo za granicą. Tak czy inaczej ewentualna duża kasa i wielkie ryzyko bo u nas nielegalne. Widzisz jak jedna głupia chwila może zatruc ci życie??? Mam nadzieję, że wyjdziesz z tego na "czysto" i nie bedziesz juz tak beznadziejnie ryzykować

Gość ryzykantka
dziekują dziewczyny , głupia chwila faktycznie może zruinować życie, jeśli wyjde z tego cało to będę ostrożniejsza niż saper, ciesze się że mogłam wyrzucić z siebie cały ten lęk, w niedzielę robię test a do tego czasu , mam nadzieję że ginekolog miał rację patrząc na obraz usg, czytałam wasze wpisy na tym forum i widzę że macie naprawdę dobre rozeznanie w temacie , mam nadzieję że ktoś jeszcze dorzuci parę komentarzy

Gość elektroniczny kod
mialam kiedys identyczna przygote tylko ze z moimfacetem, poszlam za pozno do gina i nie dal mi tabletek. Posluchalam go i faktycznie , dostalam okresu wtedy kiedy mialam. Nie martw sie-bedzie ok:)

Gość ggggggy
cotozaczas

Gość ggggggy
do elektroniczny kod czemu masz taka dziwna pore wpisu???

Gość dlaczego dziwną porę
??? Wydaje ci się, że o 1 w nocy wszyscy juz śpią? Niektórzy mają czas wtedy usiąść przy komputerze :-)

Gość ggggggy
przeciez jeszcze nie ma nawet polnocy... :o

17 czerwca 1.24 była jakieś 23 godziny temu :-) Widzę, że trochę za dużo słoneczka dzisiaj było ?

sorry - 22 godziny temu. Po północy będzie już 18 czerwca :-)

Gość ggggggy
chyba faktycznie cos ze sloneczkiem ;) myslalam ze moze z innej strefy czasowej pisze :D chyba pojde spac! :)

Gość jeżeli
miewałaś cykle 26 dniowe to szósty dzień cyklu JAKNAJBARDZIEJ moze byc płodny>Idiotyczna metoda wliczen ale niech bedzie: najkrótszy cykla z ostaniego roku minus 21 i masz ilośc dni niepłodnych od pierwszego dnia miesiączki-czyli 26-21=5 :O